تحلیل سهم سکارون [1400] ارزش هر سهم سیمان کارون

تاریخچه شركت سيمان كارون
یکی از ابزار مهم به منظور تحلیل سهم یک شرکت و داشتن شناخت کافی نسبت به آن، داشتن اطلاعات کافی و مناسب در مورد تاریخچه و آغاز به فعالیت آن شرکت است. به همین دلیل برای تحلیل سهم سکارون تاریخچه شرکت جز موارد مهم و کاربردی در تحلیل سکارون به حساب میآید این که شرکت در چه حوزهای کار میکند و آیا میشود به فعالیت تولیدی آن شرکت اطمینان داشت یا خیر؟
شرکت سیمان کارون سهامی عام مورخ ۵ مرداد ماه ۱۳۷۱ در اداره ثبت شرکتهای تهران در کشور جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسید و همچنین در ابتدای خرداد ماه ۱۳۷۹ به طور رسمی افتتاح شد و مورد بهرهبرداری و استفاده قرار گرفت.
هدف تأسیس شرکت سیمان کارون، بهرهبرداری از معادن و کارخانههای سیمان به منظور تولید و فروش سیمان و سایر مصالح ساختمانی وابسته به این محصول بوده است. علاوه بر این خرید و فروش مواد، ماشین آلات و دستگاههای یدکی، مصرفی و سایر فعالیتهای مجاز بازرگانی و تولیدی نیز تحت تأثیر فعالیت این شرکت قرار میگیرند.
معرفی صنعت سیمان:
سیمان جزء یکی از کالاهای استراتژیک می باشد و نقش اساسی در توسعه اقتصادی دارد به طوری که بین تولید و مصرف سیمان و شاخص وابستگی مثبتی وجود دارد و بر جهت رشد اقتصادی کشورها اثر مستقیم دارد.
سیمان به عنوان یکی از مهمترین عناصر توسعه زیرساختهای اقتصادی جهان صنعتی و یکی از پرمصرفترین فرآوردههای صنعتی در دنیا شناخته میشود. بالاترین میزان تولید در میان محصولات صنعتی جهان را سیمان به خود اختصاص داده است، به طوری که گستردگی دامنه تولید و مصرف آن یکی از شاخصهای رشد و توسعه هر کشور به شمار میآید.
سیمان فرآوردهای است حجیم که ارزش آن نسبت به فضایی که اشغال میکند بسیار پایین است. همین امر موجب شده تا مواردی مانند مسافت، هزینه حمل و نقل، سوخت استفاده شده در میزان فروش و صادرات سیمان نقش به سزایی داشته باشند.
در میان فرآوردههای صنعتی از نظر حجم، سیمان بیشترین میزان تولید را دارا میباشد که در اکثر پروژههای ساختمانی به خصوص هنگام بتنریزی از سیمان به عنوان ماده اصلی استفاده میشود. چگونه در بورس ضرر نکنیم؟
تهدیدات صنعت سیمان:
در دنیای امروز با وجود تحریمها، نوسانات بازارهای داخلی و خارجی و عوامل دیگر موجب شده تا صنعت سیمان با یک سری تهدیدات مواجه شود.
- سیاست گذاری کشور در برقراری ارتباط خارجه بخصوص کشورهای همسایه مانند عراق،سوریه،افغانستان
- تأثیرپذیری منفی و شدید تحریمها بر معاملات خارجی و هم چنین تأمین تجهیزات و قطعات از سایر کشورها
- رکود ساخت ساز مسکن و پروژهای عمرانی شرکت
اطلاعات شرکت
نماد: سکارون
نام شرکت: سیمان کارون
تاسیس: ۱۳۷۱
مدیر عامل: حمیدرضا امینی
تلفن امور سهام: ۰۲۱۲۲۲۲۰۳۱۴-۱۱۴
فکس: ۲۲۲۷۶۳۰۵
محل فعالیت کارخانه: شهرستان مسجد سلیمان
آدرس: استان خوزستان – ۴۲ کیلومتری شهرستان مسجد سلیمان (روستای گلگیر )
آدرس وبسایت: www.karooncement.com
ایمیل: info@karooncement.com
موضوع فعالیت: تولید و فروش انواع سیمان، آهک، گچ و کلینر
محصولات و خدمات: کلینر، سیمان تیپ 2 و 5 پاکتی و فلهای، سیمان گروتینگ HB
سال مالی: ۱۲/۲۹
معرفی شرکت
شرکت سهامی عام سیمان کارون در فاصله 45 کیلومتری شهرستان مسجد سلیمان استان خوزستان فعالیت خود را در سال 1371 با به ثبت رسیدن در اداره ثبت شرکتهای تهران آغاز نمود و در سال 1375 به صورت رسمی افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
کارخانه سیمان کارون با آغاز فعالیت رسمی خود در سال 1379 توانست با تولید محصول با کیفیت و مطابق با استاندارد، به کمک یک خط تولید سیمان خاکستری یا پرتلند میزان ظرفیت تولید خود را به 3000 تن کلینر در روز در تیپهای 2 و 5 و سیمان ویژه برساند. علاوه بر این خط دوم تولید خود را با هدفگذاری میزان تولید 3500 تن کلینر در روز در دست احداث دارد.
وجود دو معدن خاک رس و سنگ آهک در نزدیکی کارخانه موجب شده است تا با استفاده از سنگ شکن چکشی در واحد خرد شکنی کارخانه، ظرفیت تولید را به 800 تن در ساعت برساند. سنگ شکن چکشی قادر است سنگهایی به طول 70 سانتیمتر را به قطعات کوچکتر 6 تا 7 سانتیمتری تبدیل نماید.
تمام مراحل فوق با نمونه برداری ساعتی پرسنل آزمایشگاه و گزارش دهی به امور تولید کارخانه جهت حفظ کیفیت محصول تولیدی همراه است.
محصولات شرکت سیمان کارون در تیپ های ۲ و ۵ و سیمان ویژه بصورت فله ، بسته بندی شده در پاکت های ۵۰ کیلویی و یا جامبو بگ به مشتریان ارائه می گردد.
همچنین، مجموعه سیمان کارون قادر به تولید نوع دیگری از سیمان به نام سیمان بلین بالا یا گروتینگ است. این نوع سیمان خاص در ساخت سازه های صنعتی بسیار قطور مانند برج های آسمان خراش و جدار بین دیواره سدها و پایه ستونهای برج های فلزی و بتنی استفاده می شود. نحوه استفاده از فیلتر در بورس را فرا بگیرید.
محصولات تولیدی کارخانه سیمان کارون دارای گواهی سازمان استاندارد ملی ایران بوده و تحت نشان استاندارد ملی کشور تولید می شود. وضعیت سیمان کارون از لحاظ کیفیتی در بالاترین نقطه قرار گرفته است و محصولات این شرکت از بدو راه اندازی در طرح های عمرانی عظیمی مورد استفاده قرار گرفته است، پروژه هایی نظیر:
سد عباسپور، سد کرخه، سد گتوند، سد کارون، سد چمشیر، پروژه ساخت پل پنجم اهواز، پل های سدهای متعدد و غیره.
تحلیل بنیادی نماد آریان
طرح های توسعه
وضعیت طرح توسعه سیمان کارون
بر اساس طرح توجیهی بهره برداری از ظرفیت جدید منجر به افزایش یک میلیون تنی در سال خواهد شد .یعنی ظرفیت اسمی شرکت از ۹۰۰۰۰۰تن در سال به ۰۰۰،۹۰۰،۱ تا در سال خواهد رسید. هم چنین احداث خط دوم کارخانه با ظرفیت تولید 3500 تن کلینر در روز در کنار خط تولید فعلی نیز در دست اقدام است.
ماهیت کسب و کار شرکت سيمان كارون
شرکت سیمان کارون در تاریخ ۵ مرداد ماه ۱۳۷۱ در اداره ثبت شرکت های تهران در ايران به ثبت رسیده شد و در اوایل خرداد ماه ۱۳۷۹ به شكل رسمي افتتاح شد و همچنين مورد بهره برداری و استفاده قرار گرفت.
موضوع فعالیت، نحوه عملکرد و خدماترسانی این شرکت تأسیس، احداث و همچنین بهرهبرداری از یک دسته کارخانههای و همچنین معادن است. هدف از این کار به تولید رساندن و فروش سیمان، سایر مصالح ساختمانی و هم چنین کالاهای مرتبط با سیمان و ساختمانسازی است. تمامی این موارد شامل خرید و وارد نمودن مواد، دستگاهها، ابزارها، لوازم یدکی و مصرفی میباشد. علاوه بر این به انجام رساندن سایر فعالیتهای دارای مجوز رسمی نظیر فعالیتهای بازرگانی، تولیدی و مشارکت با افراد حقیقی و همچنین اشخاص حقوقی و سرمایهگذارانی در این زمینه در ارتباط با موضوعات یاد شده در بالا محقق شده است.
موضوع فعالیت شرکت:
بهرهبرداری از معادن نزدیک کارخانه و احداث کارخانههای تولید و فروش سیمان در تیپهای مختلف، آهک و سنگ گچ از جمله مهمترین فعالیتهای شرکت سیمان کارون به حساب میآید.
بررسی دارایی های شرکت:
- ظرفیت اسمی تولید سیمان در سکارون: ۹۰۰ هزار تن در سال (مقدار تولید واقعی در سال ۹۷، معادل حدود ۸۲۲ هزار تن)
- ظرفیت اسمی شرکت فرعی سیمان لارستان: ۲۱۸ هزارتن در سال (مقدار تولید واقعی سال ۹۷، معادل حدود ۲۰۰ هزار تن)
نکته بسیار مهم:
- کارخانه سکارون در صدد احداث خط دوم با ظرفیت ۱ میلیون تنی در سال بوده که از لحاظ پیشرفت فیزیکی تا پایان سال ۹۶، معادل ۷۴% پیش رفته است (در حال حاضر در آستانه راه اندازی است)
- نکته مهم آن است که تمام ماشین آلات در سنوات قبل از ۹۵ و قبل از تورم، خریداری شده است.
- همینطور احداث خط دوم کارخانه سیمان لارستان(شرکت فرعی) آن هم با ظرفیت ۱ میلیون تن در سال، با پیشرفت فیزیکی ۵۵% ماشین الات مربوط به سیمان لارستان هم در سنوات قبل ۹۵ و قبل تورم خریداری و به محل کارخانه منتقل شده است.
- در صورت راه اندازی این دو خط تولید جدید، ظرفیت تولید سکارون به حدود ۲ میلیون تن در سال و ظرفیت تولید سلار به ۱.۲ میلیون تن در سال خواهد رسید.
- کل زمینهای شرکت حدود ۴۲۳ هکتار است. بهای تمام شده زمینها در دفاتر ۴۶۲ میلیون تومان، بعبارتی متری حدود ۱۱۰ تک تومانی در دفاتر ثبت هست (چون کارخانه خیلی قدیمی میباشد) ) از طرفی افزایش سرمایه سیمان کارون از سال 1383 تا الان اتفاق نیفتاده است.
نتیجه: با توجه به موارد بالا قابلیت برگزاری مجمع افزایش سرمایه سنگین از محل مازاد تجدید ارزیابی را دارد.
طبق گفته خود شرکت، هزینه برآوردی راه اندازی خط تولید ۱ میلیون تنی جدید، در ابتدا (حدود ۷،۸ سال پیش) ۱۲۰ میلیارد تومان برآورد شده بود ، منتهی بدلیل افزایش قیمتها تا الان ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه شده و برآورد هزینه ها تا تکمیل پروژه به طور کامل ۲۶۰ میلیارد تومان میباشد. یعنی یک خط تولید سیمان با ظرفیت ۱ میلیون تن در سال قیمتش ۲۶۰ میلیارد تومان هست، البته به قیمت سالهای قبل ( ۹۵-۹۶)
نکات مهم شرکت براي تحلیل سهم سکارون
با در نظر گرفتن اطلاعات مهم و کاربردی مالی شرکت نظیر درآمد و سود شرکت در مقایسه با سالهای مالی پیشین میتوان گفت که افزایش چشمگیری یافته است. به دلایل ایجاد مشکلات اقتصادی در کشور و افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم، تعداد پروژههای عمرانی به طرز چشمگیری روند کاهشی را در پی داشتهاند.
علاوه بر این وجود ناپایداری در شرایط صادر نمودن محصولات به سایر کشورهای منطقه و نوسانات ایجاد شده در نرخ ارز و بازارهای جهانی، شرکت سیمان کارون یکی از پرخطرترین فعالیتهای خود یعنی فروش سیمان در این شرایط را در دستور کار خود قرار داد. هر چند این عمل یک ریسک بالا به حساب میآید اما توانست تأثیر به سزایی در میزان درآمد و سوددهی سهام سیمان کارون داشته باشد.
اهم مطالب:
بنا به گفته دبیر انجمن سیمان، برای راه اندازی کارخانه سیمان یک میلیون تنی باید سرمایه گذاری ۱.۲ هزار میلیارد تومانی انجام شود.
سکارون دو خط تولید دارد، خط قدیم (۹۰۰ هزار تن) و خط جدید (۱ میلیون تن)، اگر ارزش جایگزینی هر خط را ۱.۲ هزار میلیارد در نظر بگیریم، مجموع این دو خط حدود ۲،۵۰۰ میلیارد میشود.
تحلیل بنیادی نماد خگستر
از طرفی سلار هم با طرح توسعه خود حدود ۱. ۳ میلیون تن تولید میکند و ارزش جایگزینی خطوط تولید سلار هم حدود ۱، ۵۰۰ میلیارد تومان میشود که به دلیل آنکه ۵۵% آن به سکارون اختصاص دارد، یعنی ۷۵۰ میلیارد آن برای سکارون است.
پس در مجموع ارزش جایگیزینی کل خطوط تولید سکارون حدود ۳،۳۰۰ میلیارد تومان هست، در حالی که ارزش بازار سکارون الان فقط ۱۶۰۰میلیارد میباشد.
سکارون با خط تولید جدید خود توانسته است ظرفیت تولید را به مقدار ۲میلیون تن برساند و از طرفی نصف تولید سلار هم که ۶۰۰ تن میشود، یعنی مجموع ۲، ۶۰۰، ۰۰۰ تن تولید میکند این در حالی است که ارزش بازار آن تنها ۱۶۰۰ میلیارد است. با توجه به این اعداد و ارقام متوجه خواهید شد که سهام سایر شرکتهای سیمانی با میزان ظرفیت تولید کمتر دارای ارزش بیشتری نسبت به وضعیت سیمان کارون در بازار بورس است.
سکارون ۱۶۰۰میلیاردی مدعی است که یک طلب ۷.۵ میلیون یورویی از هلدینگ سیمان فارس و خوزستان دارد و همینطور مدعی یک پاساژ در تهران به قیمت ۳۰ میلیاردی در سال ۹۰ که الان حداقل ۱۰ برابر شده است.
طرح توسعه ای شرکت
ارزش هر سهم سیمان کارون به طرز چشم گيري افزايش داشته است و اين نشان از رانتي بودن سهام مورد نظر دارد و ممكن است باعث شود كه سهم به يك باره خالي شود و باعث شود پول شما همان قدر كه بالا رفته يك باره دچارضرر و زيان زيادي شود در زير به برخي از طرحهاي توسعه اي شركت اشاره شده است:
1. احداث و راهاندازی خط دوم کارخانه به ظرفیت روزانه 3500 تن کلینکر در کنار خط تولید فعلی
2. انعقاد قرارداد با مشاور صنعتی و ساختمانی
3. تنظیم قرارداد پیمانکار با پیمانکار ساختمانی
4. تنظیم قرارداد با پیمانکار اسکلت فلزی و ساخت تجهیزات ساخت داخل
5. تکمیل بخش بتنی سازههای تغذیه آسیاب مواد، تغذیه آسیاب سیمان، گالری بتنی
6. تأمین منابع مالی مورد نیاز طرح توسعه از محل افزایش سرمایه و تسهیلات بانکی
و چندین مورد دیگر که شامل منابع مالی، هزینههای اجرایی طرحهای توسعه و هم چنین پیشرفت پروژه میشوند.
سکارون خریداران قدرتمندتر در چند روز گذشته نسبت به فروشندگان داشته است و تحليل سهم سكارون نشان دهنده اين موضوع است كه احتمال الي شدن سهم و قفل شدن سكارون و ماندن در صف فروش به يكباره زياد است.
ترکیب اعضاء هیئت مدیره:
روند افزایش سرمایه سیمان کارون:
روند افزایش سرمایه سیمان کارون در سال ۱۳۷۱ با سرمایه ۱۵ میلیارد ریال (شامل تعداد ۱۵۰۰۰۰۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰۰ ریال (
به ثبت رسانید. در دوران احداث کارخانه ، سرمایه شرکت طی چند مرحله به شرح جدول زیر ( از مبلغ ۱۵ میلیارد ریال به
مبلغ ۸/۲۰۸ میلیار ریال ) شامل تعداد ۲۰۸۸۳۳۳۳۳ سهم (به ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰ریال) افزایش یافت.
شرکت از تاریخ تاسیس تاکنون افزایش سرمایه ای از محل تجدید دارایی ها نداشته است.
ترکیب سهامداران شرکت
جدول زیر ترکیب سهامداران شرکت سیمان کارون را نشان میدهد.
طبق جدول زیر بنیاد مستضعفان جمهوری اسلامی مالک ۲۰ درصدی شرکت سیمان کارون می باشد.
محصولات شرکت:
محصولات عبارتند از :
- سیمان فله تیپ۲ و ۵
- سیمان پاکتی تیپ۲ و ۵
- کلینگر
- جامبو پاکتی
بهای تمام شده:
بررسی روند سود و فروش شرکت:
سهام سیمان کارون در ۱۲ماهه سال ۹۸ به میزان ۷۶۷ ریال زیان محقق کرده است این عدد در مدت مشابه سال گذشته، ۱۰۰۳ ریال بوده است.
در ۹ ماهه ۹۸ نیز ۵۲۷ ریال زیان محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۸% از رشد برخوردار شده است. سکارون تحلیل نشان میدهد که در ۶ ماه ۶۳۱ ریال زیان به ازای هر سهم وارد شده است.
جمع فروش۳ ماهه ۹۹ سکارون ۱۴۸ میلیارد ریال است . این عدد مشابه سال قبل ۵۵ میلیارد ریال بود، یعنی درآمد علیاتی سهم حدود ۱۶۶ درصد افزایش یافته است.
با رشد ۱۶۶% در فروش، رشد ۱۲۰% سود عملیاتی زیان ۳۱۴ ریالی را در سال جدید به ۱۰۰ ریال سود رسانده است
خلاصه عملکرد سه ماهه اول سال۱۳۹۹:
اطلاعات و صورت های مالی میاندوره ای دوره ۳ ماهه منتهی به ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ (حسابرسی نشده)
- افزایش ۱۶۶ درصدی درآمدهای عملیاتی ۳ ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ ۵۵,۸۹۸ میلیون ریال به مبلغ ۱۴۸,۷۱۳ میلیون ریال رسیده است)
- افزایش ۱۸۹ درصدی سود ناخالص ۳ ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ ۴۸,۵۰۰- میلیون ریال به مبلغ ۴۲,۹۶۴ میلیون ریال رسیده است)
- افزایش ۱۲۱ درصدی سود عملیاتی ۳ ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با دوره مشابه(از مبلغ -۷۱۸۶۵ میلیون ریال به مبلغ ۱۴۸۸۷ میلیون ریال رسیده است)
- افزایش ۱۳۲ درصدی سود خالص ۳ ماهه ۱۳۹۹ و تحقق سود ۱۰۰ ریالی به ازاء هر سهم (از مبلغ -۶۵۵۸۶ میلیون ریال به مبلغ ۲۰۸۹۸ میلیون ریال رسیده است)
- شرکت سیمان کارون در دوره ۳ ماهه منتهی به خرداد ۱۳۹۹ به ازای هر سهم ۱۰۰ ریال سود محقق کرده این در حالی است که شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم ۳۱۴ ریال زیان شناسایی کرده بود؛ این تغییر عمدتاً ناشی از رشد %۱۶۶ درآمدهای عملیاتی بوده است. سکارون طی عملکرد ۳ ماهه سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ مبلغ ۲۰,۸۹۸ میلیون ریال سود خالص محقق کرده است. با سرمایه ثبت شده ۲۰۸,۸۳۳ میلیون ریال
گزارش بنیادی فولاد مبارکه اصفهان
تحلیل سکارون بر اساس وضعیت مالی در سه ماهه اول سال ۱۳۹۹:
- دارائی ها : افزایش ۴ درصدی
- بدهی ها : افزایش ۴ درصدی
- حقوق مالکانه : افزایش ۶ درصدی
عملکرد سهم در سال مالی ۱۳۹۸:
- افزایش ۵۵ درصدی درآمدهای عملیاتی ۱۲ ماهه ۱۳۹۸ در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ ۴۹۰,۹۴۴ میلیون ریال به مبلغ ۷۵۹,۹۹۱ میلیون ریال رسیده است)
- افزایش ۱۰۹ درصدی سود ناخالص ۱۲ ماهه ۱۳۹۸ در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ -۱۵۱,۷۳۸ میلیون ریال به مبلغ ۱۲,۹۲۹ میلیون ریال رسیده است)
- کاهش ۲۸ درصدی زیان عملیاتی ۱۲ ماهه ۱۳۹۸ در مقایسه با دوره مشابه(از مبلغ -۲۵۱۷۲۴ میلیون ریال به مبلغ -۱۸۱۵۴۳ میلیون ریال رسیده است)
- کاهش ۲۲ درصدی زیان خالص ۱۲ ماهه ۱۳۹۸ و تحقق زیان ۷۷۸ ریالی به ازاء هر سهم (از مبلغ -۲۰۹۴۲۸ میلیون ریال به مبلغ -۱۶۲۵۱۶ میلیون ریال رسیده است)
در سال مالی ۱۳۹۸:
- حاشیه سود (زیان) عملیاتی از ۵۱٫۲۷-% به ۲۳٫۸۹-% کاهش یافت.
- حاشیه سود (زیان) خالص از -۴۲٫۶۶% به -۲۱٫۳۸% کاهش یافته.
وضعیت مالی سکارون در سال ۱۳۹۸:
- دارائی ها ۲ درصد افزایش داشتند.
- بدهی ها افزایش ۸ درصدی داشتند.
- حقوق مالکانه (از مبلغ ۴۹۲,۱۱۵ میلیون ریال به مبلغ ۳۲۹,۵۹۹ میلیون ریال رسیده است) کاهش ۳۳ درصدی داشته است.
- نسبت بدهی از ۸۴٫۴۹% به ۸۹٫۷۸% افزایش یافته است
- نسبت جاری از ۰٫۴۶ مرتبه به ۰٫۴۳ مرتبه کاهش یافت.
- بازده دارایی ها از -۶٫۶% به -۵٫۰۴% افزایش یافته است
- بازده حقوق صاحبان سهام از -۴۲٫۵۶% به -۴۹٫۳۱% کاهش یافته است
جدول نسبت سود و فروش شرکت:
یاتوجه به اینکه معافیت مالیاتی طبق مقررات ماده۱۳۲ پایان سال مالی ۱۳۹۵ خاتمه یافته است. جهت مالیات عملکرد سال ۱۳۹۸ پس از کسر سود ناخالص سیمانهای صادراتی از سود ناخالص به میزان ۱۴۲۴ میلیون ریال مالیات در حساب ها محاسبه و ذخیره شده است.
مقایسه مقدار فروش سه ماهه اول سال۹۹ در مقایسه با سال گذشته:
مقایسه مبلغ فروش سه ماهه اول سال۹۹ در مقایسه با سال گذشته:
نمودار قیمتی سهم: 
تحلیل افقی و عمودی سهم:
بررسی نسبتهای مالی (طیق آخرین گزارش مالی):
نکات مهم نسبتهای مالی:
- حاشیه سود (زیان) عملیاتی از ۱۲۸٫۵۶-% به ۱۰٫۰۱% افزایش یافته است.
- حاشیه سود (زیان) خالص از ۱۱۷٫۳۳-% به ۱۴٫۰۵% افزایش یافته است.
- حاشیه سود (زیان) ناخالص از ۸۷-% به ۲۹% افزایش یافته است.
- نسبت بدهی از ۸۹٫۷۸% به ۸۹٫۵۴% کاهش یافته است
- نسبت جاری از ۰٫۴۳ مرتبه به ۰٫۵۲ مرتبه افزایش یافته است
روند سود سازی سهم:
ارزش ذاتی سهم:
باتوجه داده های سود هر سهم برای سالهای قبل، سود (زیان) خالص سهم در سال مالی ۹۸، به ازای هر سهم (۷۷۸) ریال بوده است EPS سهم تا کنون (سه ماهه سال۹۹) ۱۰۰ریال محاسبه شده است و ارزش ذاتی سهم نیز به روش ttm باتوجه به به P/E سهم که در آخرین روز معاملاتی (۱۸/۰۵/۱۳۹۹) (۳۶۴) است ارزش ذاتی سهم ۱۲۲۸۲۴ ریال و باتوجه به P/E گروه که ۱۷۱٫۹ می باشد ۶۲,۵۷۱ ریال می باشد.
این در حالی است که وضعیت سیمان کارون از لحاظ قیمت سهم در آخرین روز معاملاتی بازار(۱۸/۰۵/۱۳۹۹)، ۱۲۲۸۲۳ ریال بوده است.
ارزش دفتری سهم ۱۶۸۵ ریال به ازای هر سهم محاسبه شده است.
کندل استیکها
- سهم سکارون بیشترین رشد صعودي را در بازار نزولي كنوني داشته است.
- سهام سکارون همچنين موج شماره 5 الیوت صعودی را هم پشت سر گذاشته است.
- سهم سکارون موج شماره 5 الیوت صعودی با موج 4 قدرتمندتر را سپري كرده است.
روند تغییرات سكارون
- سهام سکارون اخطار فروشي برطبق اندیکاتور زیستا را به سهامداراش مي رساند.
- سکارون همچنين بر اساس اندیکاتور حجم مناسب برای خریدنيز هست البته نه در اوج.
- سکارون خطر فروش جدي برطبق اندیکاتور بولینگر بندز براي سهامدارانش نشان مي دهد.
- طبق نمودار تغييرات سكارون اين نشان مي دهد كه سكارون به دليل حبابي كه دارد هشدار خطرش به صدا در آمده سهامداري كردن يا نكردن آن بر حسب اطلاعات كلي و دانش شخصي شما مشخص مي شود.
جمعبندی
به کارگیری صنعت سیمان در کشور ایران با کمک خارجیها با هدف ساخت و تولید اماکن و تأسیسات خود وارد ایران شد. با گذشت زمان، تحولات اجتماعی و حرکت صنعتی شدن کشور، نیاز مبرم به این ماده در کشور ما روز به روز بیشتر شد. بیشتر از سیمان برای ساخت راه آهن، ساختمانهای بزرگ، پلها و تونلها آغاز گردید. شرکت سیمان کارون پس از تأسیس در سال 1371 و آغاز فعالیت رسمی خود از سال 1379 به منظور تولید و فروش سیمان از معادن مجاور کارخانه تا به الان مشغول به فعالیت است. علاوه بر این با وارد شدن به بازار بورس ایران، سهامداران بسیاری را به سمت خود جذب نموده است تا با تحلیل سکارون و خرید آن بتوانند یک سهم در بازار بورس داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید