گزارش هفته چهارم دی ماه

اخبار خارجی
بلینکن: بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام امکانپذیر است
🔹وزیر خارجه آمریکا: اکنون در میانه دور هشتم مذاکرات وین هستیم و به نقطه اضطرار رسیدهایم. هرچه مذاکرات طولانیتر شود، ایران برنامه هستهای خود را پیشرفتهتر میکند.
🔹هر چه میگذرد زمان گریز برای ایران کوتاه و کوتاهتر میشود. این مدت زمانی است که ایران برای ساخت مواد کافی برای بمب هستهای نیاز دارد. ضرورتی واقعی برای به مدت چند هفته برای رسیدن به پایبندی دوجانبه وجود دارد.
🔹آنچه به همتایانم گفتم این است که بازگشت به پایبندی دوجانبه همچنان امکانپذیر است. طی هفته های اخیر پیشرفتهایی نسبی در گفتوگوها حاصل شده است اما در جایی که باید باشیم قرار نداریم.
🔹اگر به این نقطه نرسیم مجبور به تغییر مسیر خواهیم شد. این مسئله را با شرکا و متحدان خود در گفتوگوها مطرح کردیم.
رئیسی: سیاست ما تقویت همکاری با چین و روسیه است
رئیس جمهور در فرودگاه مهرآباد:
۳ ساعت با پوتین درباره مسائل مختلف صحبت کردیم و توافقات خوبی حاصل شد.
مقرر شد در گام اول ۱۰ میلیارد دلار سطح تجارت دو کشور ارتقا یابد.
همچنین مقرر شد مبادلات محصولات کشاورزی دو کشور در سطحی بالا توسعه یابد.
در صنایع، همکاریهای دفاعی، هواوفضا و همکاریهای فضایی نیز روابط را توسعه خواهیم داد.
نیویورک تایمز گزارش داد:
✔️علیرغم تلاش کشورهای تولیدکننده نفت برای بالا بردن تولید، اعضای اوپک پلاس در بالا بردن حجم عرضه خود به بازار جهانی طبق برنامه افزایش 400 هزار بشکهای روزانه به ازای هر ماه با مشکل مواجهند و نمیتوانند این رقم را تامین کنند.
✔️بنابراین ورود نفت بیشتر ایران به بازار حجم عرضه نفت را بالا خواهد برد و پیشبینی میشود، بتواند قیمت نفت را 10 درصد پایین بیاورد. البته این مسأله مشروط به لغو تحریمهای آمریکا علیه ایران است که البته دولت بایدن توانایی این کار را دارد.
اخبار داخلی
رفع ناکارآمدی های صنعت خودرو تا ۲ سال آینده
فاطمی امین، وزیر صمت:
قول من برای رفع ناکارآمدی های صنعت خودرو دو ساله است و دوره ۳ ساله لازم است تا ۹ برنامه تعیین شده در این صنعت عملیاتی شود.
اکنون ۵۰۰ هزار دستگاه کمتر از نیاز کشور، خودرو تولید می شود و علت آشفتگی بازار این است که عرضه و تقاضا با هم نمی خواند.
سال آینده بیش از نیاز داخلی، خودرو تولید خواهد شد و دیگر قرعه کشی نخواهیم داشت.
فاصله قیمت خودرو در بازار و کارخانه یک رانت ۲۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی ایجاد کرده است.
برای ۱۰ هزار خودرو ۴ میلیون نفر ثبت نام کرده اند، در حالی که کل نیاز به خودرو حدود ۵۰۰ هزار نفر است.
وضعیت ذخایر ارزی کشور قابل قبول است
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی:
🔹در هفتههای گذشته، فروش نفت نسبت به قبل بسیار بیشتر شده و با توجه به بازگشت ارز حاصل از صادرات، وضعیت ذخایر ارزی کشور قابل قبول است.
🔹عرضه ارز در سامانه نیما هم از ابتدای سال تا الان به بیش از ۲۳ میلیارد دلار رسیده؛ یعنی ۶۷ درصد بیشتر از کل سال گذشته است.
تحلیل شاخص
شاخص_کل
شاخص کل در هفته ای که سپری شد همچون گذشته به مسیر افت خود در کانال نزولی اش ادامه داد. با افتی که شاخص این هفته از خود نشان داد طبق الگوی حرکتی الیوت کفی پایین تر از کف قبلی زده و عملاً الگو کامل شده. بنابراین طبق این بند شاخص میتوان از همین محدوده یا حتی کمی پایین تر رشد خودش را شروع کند. در حال حاضر شاخص کل روی محدوده 1.279 میلیون قرار گرفته است. با توجه به چارت میبینیم که شاخص می تواند این روند منفی را حتی تا محدوده های خط روند صعودی اش ادامه دهد و پس از آن رشد کند. در صورتیکه در هفته پیش رو شاهد حمایت از شاخص کل و رشد آن باشیم، اولین هدف های در مسیر شاخص حدود 1.338 میلیون و 1.400 میلیون می باشد. همچنین در صورت ادامه افت شاخص کل، اولین کف های حمایتی در مسیر حدود 1.265 میلیون و 1.210 میلیون می باشد.
شاخص_هم_وزن
شاخص هم وزن در هفته ای که سپری شد مجدداً نتوانست از محدوده مقاومتی تریگر نزولی عبور کند تا از همان ابتدای هفته افت داشته باشد و این افت را تا آخرین روز معاملاتی ادامه دهد. در حال حاضر شاخص هم وزن روی خط 335650 قرارگرفته است. محدوده قرارگیری شاخص بگونه ای است که میتوان انتظار افت بیشتر تا محدوده 343500 را نیز داشت. البته در صورتیکه در هفته پیش رو شاهد رشد شاخص هم وزن باشیم این رشد می تواند تا محدوده 343600 و در ادامه تا محدوده 359800 نیز ادامه داشته باشد.
شاخص_فلزات_اساسی
شاخص گروه فلزات اساسی در این هفته نیز همچون چند هفته اخیر افت کرد و در مسیر کانال نزولی اش به سمت کف کانال حرکت کرد. شاخص فلزات اساسی در حال حاضر روی خط 1.034 میلیون قرار دارد. طبق تصویری که مشاهده میکنید، شاخص با افتی که در این هفته داشت حتی محدوده حمایتی خط روند صعودی بلند مدت خود را نیز شکست. البته با این افت شاخص فلزات اساسی روی حمایت استاتیک خودش قرار گرفته که احتمال برگشت روند به صعودی وجود دارد که البته این احتمال خیلی کم می باشد. در صورتیکه با شروع هفته شاهد ادامه افت شاخص و شکست محدوده حمایتی 1.034 باشیم، اولین کف حمایتی در مسیر چارت حدود 1.005 میلیون می باشد. همچنین در صورت حمایت از چارت و رشد شاخص گروه، اولین هدف های مقاومتی در مسیر شاخص حدود 1.069 میلیون و 1.135 میلیون می باشد.
شاخص_پالایشی
شاخص پالایشی که در هفته گذشته و با افتی که داشت به محدوده حمایتی رسیده بود، در این هفته این محدوده را رو به پایین شکست و افت کرد و این افت تا انتهای هفته ادامه داشت. البته در روز آخر و با رسیدن چارت به محدوده حمایتی شاهد رشد شاخص بودیم. در حال حاضر شاخص پالایشی روی محدوده 4.146 میلیون قرار گرفته است. در صورتی که در ادامه رشد در آخرین روز معاملاتی، در هفته آینده نیز این روند ادامه داشته باشد، اولین هدف های مقاومتی در مسیر چارت حدود 4.442 میلیون و 4.637 میلیون می باشد. همچنین در صورت افت شاخص، اولین حمایت های در مسیر آن حدود 4.080 میلیون و 3.986 میلیون می باشد.
شاخص بانکی که در هفته گذشته برآیندی مثبت داشت، از ابتدای معاملات در این هفته افت کرد و با افتی که از خودش نشان داد در حال حاضر روی محدوده 5740 قرار گرفته است. البته شاخص بانکی با افتی که کرده به محدوده حمایت استاتیک خودش رسیده و در صورتیکه با شروع هفته جدید شاهد ادامه حمایت از شاخص بانکی و رشد آن باشیم، اولین هدف های در مسیر شاخص حدود 5900 و 6100 می باشد. همچنین در صورت ادامه افت شاخص، اولین کف حمایتی در مسیر چارت حدود 5380 می باشد.
شاخص_خودرو
شاخص خودرو که جزو معدود صنایعی بود که در هفته گذشته رشد کرده بود در این هفته برآیندی منفی داشت و در مسیر افت خود خط حمایتی روند صعودی اش را نیز شکست. در حال حاضر شاخص خودرویی روی خط 190600 قرار گرفته است. با توجه به اینکه جایگاه کنونی شاخص روی محدوده حمایت استاتیک قرار گرفته است باید ببینیم از شاخص حمایت می شود یا خیر. در صورتی که با شروع هفته جدید شاهد حمایت از چارت و رشد آن باشیم، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 195000 و 210000 می باشد. همچنین اگر شاهد ادامه افت شاخص خودرو باشیم، اولین محدوده های حمایتی در مسیر شاخص حدود 186600 و 171200 می باشد.
شاخص_شیمیایی
شاخص شیمیایی نیز در این هفته و در مسیر گذشته در کانال نزولی خودش افت کرد تا قدم به سمت کف کانال بردارد. شاخص شیمیایی در حال حاضر با افتی که داشت روی خط 95550 ایستاده است. با توجه به چارت میبینیم که شاخص با نزدیک شدن به محدوده حمایت استاتیک در روز پایانی اندکی رد داشته و احتمال حمایت و رشد مجدد آن وجود دارد. در صورتیکه با شروع هفته جدید شاهد حمایت از شاخص و رشد آن باشیم، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 98300 و 102000 میباشد. ضمناً اگر شاخص گروه به افتش ادامه دهد و محدوده حمایتی 94780 نیز شکسته شود، اولین حمایت در مسیر شاخص حدود 90800 می باشد.
شاخص_لاستیک
شاخص لاستیک مدت هاست که در حال رنج زدن می باشد و در این هفته هم برآیندی رنج گونه داشت و عملاً تغییر چندانی نکرد. در حال حاضر شاخص لاستیک با افتی اندک نسبت به هفته گذشته روی خط 201400 قرار گرفته است. با توجه به چارت میبینیم که شاخص روی محدوده حمایت استاتیک قرار گرفته است. در صورتیکه با شروع هفته شاهد حمایت از چارت و رشد شاخص گروه باشیم، اولین هدف های در مسیر شاخص حدود 223250 و 232850 می باشد. همچنین در صورت شکست حمایت موجود و ادامه افت شاخص، نزدیک ترین حمایت استاتیک در مسیر چارت حدود 166500 می باشد.
شاخص_ماشین_آلات
شاخص ماشین آلات نیز همانند خیلی از صنایع در ادامه افت هفته های اخیرش این هفته را نیز افت کرد تا شاخص ماشین آلات در حال حاضر و با این افتی که داشت روی خط 181100 قرار بگیرد. طبق چارت که در تصویر قابل مشاهده است، شاخص در محدوده ای قرار دارد که هیچ محدوده حمایتی در آن وجود ندارد و احتمال افت بیشتر تا محدوده 168600 نیز امری بعید نیست. هرچند در صورتیکه با شروع هفته جدید شاهد برگشت روند به صعودی و رشد شاخص گروه باشیم، اولین هدف های در مسیر شاخص حدود 194000 و 203600 می باشد.
شاخص_نیروگاهی
شاخص نیروگاهی در ادامه افت سنگینی که در هفته گذشته داشت، با شروع هفته معاملاتی به همان روند منفی ادامه داد و باز هم شاخص نیروگاهی افت سنگینی را تجربه کرد. شاخص نیروگاهی در حال حاضر روی خط 2298 قرار گرفته است. با توجه به شیب تند نزولی که در این دو هفته شاهدش بودیم، احتمال ادامه این روند منفی در هفته پیش رو محتمل خواهد بود. در صورتی که با شروع هفته جدید شاهد ادامه افت شاخص باشیم، اولین کف های حمایتی در مسیر شاخص حدود 2230 و 2150 می باشد. همچنین در صورت حمایت از شاخص و رشد مجدد آن، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 2450 و 2495 می باشد.
شاخص_قند_و_شکر
گروه قند و شکر که هفته هاست که در مسیر نزولی اش حرکت میکند در این هفته نیز روی خط تریگر نزولی حرکت میکرد و این روند منفی را تا انتهای هفته نیز ادامه داد. شاخص قند و شکر با عملکردی که در این هفته داشت در نهایت روی خط 100600 قرار گرفت. با توجه به چارت در صورتی که در هفته پیش رو شاهد ادامه افت شاخص قندوشکر باشیم، اولین کف های حمایتی در مسیر چارت حدود 93200 و 95300 می باشد. همچنین در صورت حمایت از چارت و رشد شاخص گروه، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 108800 و 116000 می باشد.
شاخص_دارویی
شاخص دارویی در ادامه افت هفته های اخیرش، در این هفته نیز افت کرد. البته شاخص دارویی روی خط تریگر نزولی اش در حرکت است و در حال حاضر نیز شاخص دارویی روی خط 93270 قرار گرفته است. با توجه به چارت میبینیم که محدوده حال حاضر محدوده حمایتی چارت می باشد که همین موضوع احتمال رشد از این محدوده را تقویت میکند. در صورتی که این اتفاق بیافتد، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 95500 و 100170 می باشد. همچنین در صورتی که شاخص افت کند می تواند این افت تا محدوده 86000 باشد.
شاخص_سرمایه_گذاری
شاخص سرمایه گذاری هنوز موفق به اتمام روند نزولی بلند مدت خودش نشده است. البته شاخص در محدوده ای قرار گرفته که محدوده حمایتی بسیار قوی است و عملا در این مدت شاهد رنج زدن شاخص در آن بودیم. در حال حاضر شاخص سرمایه گذاری روی خط 22845 قرار دارد. با توجه به چارت و همچنین با توجه به محدوده قرارگیری چارت که در سری های پیش از این محدوده شاهد رشد شاخص بودیم، در صورتیکه شاخص مجددا رشد کند، اولین هدف های در مسیر شاخص حدود 23650 و 24200 می باشد. همچنین در صورت ادامه افت شاخص سرمایه گذاری و از دست رفتن این محدوده باید منتظر افت خیلی بیشتری در این گروه باشیم.
شاخص_کاشی_و_سرامیک
شاخص کاشی و سرامیک که مدت هاست در یک کانال نزولی به مسیرش ادامه می دهد، در این چند هفته عملا در حال رنج زدن بوده و تلاش میکرده تا سقف کانال نزولی را رو به بالا بشکند که در این هفته تا حدودی در این راه موفق بوده اما هنوز نمی توان با خیال راحت گفت این اتفاق افتاده است. در حال حاضر شاخص کاشی و سرامیک روی خط 38095 قرار گرفته است. با توجه به چارت در صورتیکه در هفته آینده شاهد رشد شاخص باشیم، اولین هدفهای در مسیر چارت حدود 41600 و 45600 می باشد. همچنین در صورت افت مجدد گروه کاشی و سرامیک، اولین حمایت های در مسیر چارت محدوده 34600 و 32200 می باشد.
شاخص_رایانه
شاخص رایانه که در هفته گذشته موفق شده بود تا سقف کانال نزولی را بشکند در این هفته برآیندی منفی داشت و با این افت به محدوده سقف کانال نزولی برگشته که البته این حرکت می تواند پولبک به این سطح و رشد مجدد باشد. در حال حاضر شاخص رایانه روی خط 50150 قرار گرفته است. با توجه به چارت اگر شاهد پولبک زدن چارت و رشد آن در هفته آینده باشیم، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 52860 و 56470 می باشد. همچنین در صورت ورود چارت به کانال و ادامه افت شاخص، اولین کف حمایتی در مسیر چارت حدود 48800 می باشد.
شاخص_اطلاعات_ارتباطات
شاخص اطلاعات ارتباطات نیز از ابتدای هفته شروع به افت کرد و این روند منفی را تا انتهای هفته نیز ادامه داد. در حال حاضر شاخص اطلاعات ارتباطات در آخر هفته روی خط 596 قرار گرفته است. با توجه به تصویر چارت میبینیم که شاخص گروه با افتی که کرده روی محدوده حمایتی قوی استاتیک خود قرار گرفته که همین موضوع احتمال برگشت روند و رشد شاخص را تقویت می کند. در صورتیکه شاهد حمایت از چارت و رشد شاخص گروه باشیم، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 630 و 705 رشد داشته باشد. همچنین در صورت شکست محدوده حمایتی و افت مجدد شاخص گروه، باید منتظر افت خیلی بیشتری در شاخص گروه باشیم.
شاخص_زراعت
شاخص زراعت که در الگوی مشخص شده در تصویر در حال حرکت بوده، پس از رشدی که در روزهای انتهایی هفته گذشته داشت نتوانست سقف الگو را رو به بالا بشکند و مجددا به سمت کف الگو افت کرد. البته در روز آخر و با رسیدن به محدوده حمایت استاتیک مجدد شاهد ثبت کندل مثبتی در این روز بودیم. شاخص زراعت در حال حاضر روی خط 210780 قرار دارد. در صورتیکه با شروع شاهد ادامه رشد شاخص باشیم، اولین هدف های در مسیر چارت حدود 229000 و 240000 می باشد. همچنین در صورت ادامه افت مجدد شاخص، اولین حمایت های در مسیر آن حدود 205600 و 182500 می باشد.
شاخص_چند_رشته_ای
شاخص چند رشته ای این هفته در ادامه افت هفته گذشته به روند نزولی اش ادامه داد و در این مسیر حتی حمایت کف الگوی حرکتی اش را نیز شکست. شاخص چند رشته ای در حال حاضر با این افتی که داشته روی خط 165900 قرار گرفته است. با توجه به چارت میبینیم که محدوده حال حاضر چارت حمایتی وجود ندارد و در هفته پیش رو چارت می تواند حتی تا محدوده حمایتی 162200 نیز به افتش ادامه دهد. البته در صورتیکه با شروع معاملات شاهد حمایت از شاخص و رشد شاخص گروه باشیم، اولین اهداف در مسیر شاخص حدود 170000 و 175000 می باشد.
شاخص_انبوه_سازی
شاخص انبوه سازی که گویا خیال ندارد تا از این روند منفی که دارد خارج شود، در این هفته نیز افت کرد. شاخص انبوه سازی در حال حاضر روی خط 5830 قرار گرفته است. با توجه به تصویر میبینیم که چارت با افتی که داشته روی محدوده حمایت استاتیک قوی قرار گرفته است که این موضوع احتمال برگشت روند به صعودی را تقویت می کند. در صورتی که با شروع هفته جدید شاهد حمایت از شاخص و رشد آن باشیم، اولین کف های حمایتی در مسیر شاخص حدود 6450 و 7000 می باشد. همچنین در صورت شکست حمایت موجود و ادامه افت شاخص، اولین کف حمایتی در مسیر چارت حدود 5440 می باشد.
شاخص_سیمانی
گروه سیمانی در این هفته نیز همچون دو هفته گذشته روی خط تریگر نزولی اش به افت خود ادامه داد. در حال حاضر شاخص سیمانی با افت این هفته روی خط 7185 قرار گرفته است. با توجه به موقعیت چارت میبینیم که شاخص در مسیر افت خود از حمایت 7300 نیز عبور کرده و تا محدوده 6020 هیچ حمایتی ندارد که خود این موضوع می تواند نشان دهد که می توان انتظار افت بیشتر در شاخص سیمانی را داشت. البته در صورتیکه در هفته آینده شاهد حمایت و رشد شاخص باشیم، انتظار رشد تا هدف 7300 و در صورت ادامه روند تا محدوده 7940 را داریم.
شاخص_محصولات_فلزی
شاخص گروه محصولات فلزی در ادامه افت هفته های اخیرش و شکست آخرین محدوده حمایتی در مسیر خودش، در این هفته باز هم افت کرد. شاخص محصولات فلزی در حال حاضر روی خط 143250 قرار گرفته است. اگر به چارت نگاه کنیم محدوده حال حاضر چارت به گونه ای است که احتمال منفی بودن شاخص محتمل تر هست و شاخص می تواند حتی تا محدوده 129200 نیز به افتش ادامه دهد. در صورتیکه شاخص مجددا فاز صعودی به خود بگیرد اولین هدف های در مسیر حدود 161300 و 173400 می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید