ارزش ذاتی سهام فخوز (سهام فولاد خوزستان) چقدر است؟

همانطور که میدانید فولاد جز اصلیترین محصولات تاثیرگذار در پیشرفت و گسترش صنعت کشور است. کالاهای پر حجم جهانی رتبه بندیهای مخصوص به خود را دارند؛ در این میان، فولاد سومین جایگاه را پس از نفت و گاز دارد.
از تبدیلهای فولادی نیز میتوان به: صنایع حمل و نقلی، ساختمان سازی، سد سازی، خودرو، تونلهای درون جاده و… اشاره کرد.؛ در این میان رتبه تولید سنگ آهن ایران در مقیاس جهانی؛ در جایگاه هشتم است.
با این توصیف میتوان گفت فخوز سهام به عنوان یکی از نمادهای آیندهدار و سودآور در بازار سرمایه محسوب میشود. فخوز فولاد خوزستان با توجه به رونق چشمگیر این صنعت و تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سالهای اخیر با افزایش قیمت سهام فخوز رو به رو هستیم. به یک نگاه گذرا به بازار سرمایه و بررسی میانگین قیمت و نوسانات بازار خواهید فهمید این سهم فخوز یکی از سهامهای خوب و پربازده در سالیان اخیر بوده است. اگر قصد سرمایهگذاری در بورس فولاد خوزستان دارید، به سایت کدال مراجعه کنید و با بررسی تحلیلهای بنیادی و تکنیکال و همچنین سنجش نوسانات بازار سرمایه نسبت به خرید و فروش فخوز سهم اقدام نمایید.
ارزش ذاتی سهام فخوز چگونه می باشد ؟
امروزه با پیشرفت علمی و ابزاری، بیش از 70 کشور در زمینه تولید فولاد فعالیت گستردهای دارند. در بین فلزاتی که بالاترین کاربرد را در زندگی امروزی ما دارند میتوان به آهن و فولاد اشاره داشت؛ جالب است بدانید، ایران در رتبه دوازدهم تولید کنندگان بزرگ فولاد در جهان شناخته میشود (فولاد خوزستان).
سهم ایران از تولید فولاد در جهان (1.25 درصد) عنوان میشود.. چندین مزیت که ایران را در لیست تولید کنندگان فولاد متمایز میکند عبارتاند از: وجود منابع منحصر بفرد و طبیعی از سنگ آهن، منابع انرژی، نیروی کار پرقدرت و جوان در زمینه تولید فولاد و…
بیشتر بدانید: به آلیاژی که بین 0.002 تا 2 درصد کربن داشته باشد، فولاد گفته میشود.
تحلیل بنیادی سهام فخوز “فولاد خوزستان”
شرکت فولاد خوزستان، خود مبدعی برای شرکتهای سهامی عام و شرکتهای فرعی وابسته به آن شناخته میشود. فعالیتهای این شرکت مختص به عملیات ذوب، ریخته گری، نورد فلزات آهن و فولاد های آلیاژی میباشد.
ارزش ذاتی سهام فخوز و شرکت آن بسیار حائز اهمیت است، زیرا در تابلوی بورس هم اگر دقت کنید، این سهم در تابلوی اول (اصلی) حضور دارد. اگر بخواهیم به ارزش بازار این سهم نگاهی داشته باشیم، لزوم دارد دوباره تکرار کنیم که ارزش بازار این سهم 1.479.366 عنوان میشود.
تعداد سهامهای موجود در این شرکت به 19.049 میلیارد میرسید و این موضوع جای تامل دارد! این میزان روند صعودی نشانگر عملکرد بالای سهام فولاد خوزستان است؛ تحلیل بنیادی فخوز ثابت کرد که ارزش ذاتی سهام فولاد خوزستان با هدف تولید 3.5 میلیون تن
فولاد و 1.96 میلیون تن شمش فولادی، بالاترین و بزرگترین عرضه کننده فولاد ایران و خاورمیانه است! در سال (1398) سود خالص این مجموعه به اوج خود رسید که: 161.057.656 عنوان شد.
با توجه به اطلاعات بالا میتوان گفت فخوز فولاد خوزستان به عنوان یک سهم در حال رشد با قابلیت سوددهی ویژه در اختیار سهامداران بورس قرار گرفته است. به طوری که اکثر سرمایهگذارانی که با نگاه بلند مدت وارد معامله میشوند، اقدام به خرید فخوز سهام نمودهاند. مطمئناً قیمت سهام فولاد خوزستان در ماههای آینده با بازگشت ثبات نسبی به بازار سرمایه افزایش مییابد. البته به یاد داشته باشید که تحلیل بنیادی و تکنیکال تا حد بسزایی در نحوه عملکرد و میزان خرید و فروش شما مؤثر خواهد بود؛ بنابراین همزمان با بررسی سایت کدال و رصد سهم فخوز در بازار بورس و اوراق بهادار، از تحلیلهای بنیادی نیز استفاده کنید، تا با خرید به موقع فخوز سهام به بالاترین میزان سوددهی دست پیدا کنید.
تحلیلهای بنیادی و ارزش ذاتی فخوز در سالهای اخیر، نسبتهای مالی این شرکت را بدین شکل بیان میکنند؛
- سال 96(7.34)
- سال 96 (4.23)
- سال 97 (4.9)
در سال گذشته به بالاترین حد تا به امروز (20.66) رسیده!
تمام قیمتها و ارزش جنسها به نرخ دلار بر میگردد. حال تصور کنید با افزایش قیمت دلار، ارزش پول کشور کاهش یابد،
این تفسیر نشانگر تاثیر دلار بر سود و زیان شرکتها میباشد، پس هر سال و ماه ممکن است این اعداد
فولاد خوزستان در کنار فولاد مبارکه اصفهان 2 سهام پر قدرت در زمینه صنعتی بورس عنوان میشوند؛ طبق آخرین اخبار مشاهده شده از سهمهای این 2 شرکت، سود و زیان آنها تقریبا برابر است! شایان ذکر است بدانید: شرکت فولاد سازی خوزستان با نماد فخوز از سال 1395 تا کنون هیچ بازه زمانی منفیای نداشته است. البته باید توجه داشته باشید، امروزه سهام این شرکت نسبت به شرایط اقتصادی، مانند تمامی سهمهای دیگر در وضعیت قرمز (منفی) است.
در ادامه با جزئیات این سهم آشنا خواهیم شد.
بررسی صنعت فولاد:
صنعت فولاد در ایران بیش از ۵۰ سال سابقه دارد. فولاد خوزستان به عنوان سازمان سرآمد کشور، بزرگترین عرضه کننده شمش فولادی، دومین قطب تولید فولاد خام در کشور و یکی از بنگاههای پیشرو اقتصاد ملی و بینالمللی در حال فعالیت است. این مجموعه بزرگ صنعتی با بیش از ۱۱ هزار نیروی انسانی با سطحی قابل قبول از دانش فنی و تکنولوژیک، نقش محوری در تامین فولاد خام را در راستای رشد اقتصادی کشور در دست اجرا دارد.
فولاد خوزستان همواره ضمن اولویت بخشی به تامین مواد اولیه نوردکاران کشور و عرضه شمش در بازار داخلی، مازاد تولید را در بازارهای صادراتی و به بیش از ۲۰ کشور جهان صادر میکند. روند افزایشی تناژ تولیدی و ارزش فروش صادراتی طی سالهای جاری، مهر تاییدی بر این ادعا است.
شرکت فولاد خوزستان یک بنگاه اقتصادی مادر است که استمرار فعالیتهایش به بقای صنایع داخلی کوچک کمک میکند. فعالیت مستمر تامینکنندگان و سازندگان قطعات، تجهیزات و مواد اولیه از ارکان اساسی چرخه اقتصادی کشور به شمار میآید و در دسترس بودن صنایع در داخل باعث امنیت خاطر شرکتهای بزرگ میشود. با این رویکرد، فولاد خوزستان تامین مواد، قطعات و تجهیزات را با اتکا به صنایع داخل و بومیسازی آن دنبال کرده است.
در چند سال اخیر صادرات محصولات فولاد خوزستان با هدف ارزآوری برای کشور و با نگاه اولویت تامین داخل، روند پایداری داشته است. نقشه استراتژی صادرات بر محورهای رضایت مشتری، تحویل به موقع و پایدار، ارائه محصولات و شرایط پرداخت رقابتی، کیفیت مطلوب و پاسخگویی و ارائه راهنمایی تجاری فنی پایه گذاری شده است. این رویکرد باعث افزایش رضایت مشتری و جلب نظر خریداران بینالمللی شد.
از نکات قابل توجه در فولاد خوزستان، تولید بیلت سفارشی است، به طوری که به مشتری امکان سفارش و تغییر در ترکیب بیلت تولیدی با توجه به نیاز خود را میدهد. کشورهای CIS (روسیه، اوکراین، چین) مهم ترین رقبای فولاد خوزستان در حوزه صادرات هستند. مرغوبیت کالا از یک سو، دسترسی به آبهای آزاد و مصرفکنندگان حوزه خلیج فارس از سوی دیگر، باعث شده اقبال بازار به محصولات این شرکت، بیش از دیگر کشورهای تولیدکننده فولاد باشد.
تاریخچه شرکت
شرکت فولاد اهواز در تاریخ ۱۳/۱۱/۱۳۶۶ تحت شماره ۶۸۸۸۹ در اداره ثبت تهران به ثبت رسیده و سپس در تاریخ ۲۵/۰۹/۱۳۷۰ تحت شماره ۳۱۹۹ در اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیرتجاری اهواز هم به ثبت رسیده است و در تاریخ ۰۶/۰۴/۱۳۷۱ نام شرکت به صنایع فولاد اهواز (سهامی خاص) و سپس در تاریخ ۰۲/۰۹/۱۳۷۴ به شرکت فولاد خوزستان )سهامی خاص( با شناسه ملی ۱۰۱۰۱۱۳۸۲۹۴ تغییریافته است.
مضافاً به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخه ۲۳/۰۵/۱۳۸۵ نوع شرکت به سهامی عام تبدیل شده و درتاریخ ۱۶/۰۵/۱۳۸۶ دربورس اوراق بهادار پذیرفته شده است. در حال حاضر شرکت جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت گروه توسعه اقتصادی پایندگان است. مرکز اصلی شرکت در اهواز، کیلومتر ۱۰ جاده اهواز، بندر امام خمینی(ره) قرار دارد.
اطلاعات شرکت:
نماد: فخوز
نام شرکت: فولاد خوزستان
مدیر عامل: علی محمدی
تلفن: ۰۶۱۳۲۲۹۴۰۷۰
فکس: ۰۶۱۳۲۹۰۸۰۸۰
آدرس: اهواز – کیلومتر ۱۰جاده اهواز بندر امام خمینی (ره)- صندوق پستی ۱۳۷۸ کد پستی ۱۳۱۱۱-۶۱۷۸۸
وب سایت: www.ksc.ir
ایمیل: [email protected]
موضوع فعالیت: موضوعات اصلی شامل انجام عملیات ذوب و ریخته گری و نورد فلزات آهن و فولادهای آلیاژی جهت تولید مقاطع هندسی استاندارد. موضوعات فرعی شامل تهیه و تولید قطعات یدکی ، نوسازی و ادارۀ کارخانه ، عملیات بازرگانی ، سرمایه گذاری در شرکتهایی که با موضوع شرکت ارتباط داشته باشند .
سال مالی: ۱۲/۳۰
موضوع فعالیت
موضوع فعالیت شرکت طبق ماده (۲) اساسنامه عبارت است از :
الف ـ موضوع شامل انجام عملیات ذوب و ریخته گری و نورد فلزات آهن و فولادهای آلیاژی جهت تولید انواع مقاطع هندسی استاندارد .
ب ـ موضوعات فرعی شامل تهیه و تولید لوازم و مواد و قطعات یدکی موردنیاز، احداث و بهره برداری، توسعه ،تعمیر و نگهداری، نوسازی و اداره کارخانه و تأسیسات و تجهیزات مربوطه، تولید و بازاریابی محصولات فرعی حاصل از مراحل تولید، انجام عملیات بازرگانی، سرمایه گذاری در شرکتهای دولتی و خصوصی که با موضوع شرکت ارتباط داشته باشند،
کمک و مساعدت به مؤسسات فرهنگی، آموزشی و نهادهای دولتی و غیردولتی خصوصاً شرکت و مؤسساتی که توسط شرکت فولاد خوزستان تأسیس شده و یا بشود، عرضه سهام شرکت در بورس اوراق بهادار و عرضه کالا در بورس فلزات و انتخاب شرکت کارگزاری جهت انجام امورات فوق و اقدام به عملیاتی که در اجرای هدفهای شرکت لازم و ضروری است.
ظرفیت تولید شرکت بر اساس پروانه بهره برداری شماره ۲۶۱۶۵-۰۶ مورخ ۱۸/۱۲/۱۳۸۷ به میزان ۰۰۰،۲۰۰،۳ تن شمشهای فولاد سنگین آلیاژی )شامل بلوم، بیلت و اسلب( بوده، مضافاً جواز تاسیس تولید برای تولید ۰۰۰،۸۰۰،۱ تن شمشهای فولاد کم آلیاژی نیز در تاریخ ۳۱/۰۶/۱۳۹۵ از وزارت صنعت، معدن و تجارت اخذ گردیده و احداث پروژه مزبور در جریان بوده است.
جایگاه شرکت
شرکت فولاد خوزستان با هدف تولید ۳٫۸ میلیون تن و صادرات ۲ میلیون تن شمش فولادی بعنوان بزرگترین عرضه کننده شمش فولادی کشور نقش محوری در تامین مواد اولیه با کیفیت مطلوب شرکتهای نوردی داخل کشور ایفا میکند. فولاد خوزستان سرمایه گذاریهای مهمی دارد که از جمله آنها میتوان به فولاد شادگان و صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد اشاره داشت که هر دو دارای طرح توسعه هستند.
ریسک های حاکم بر محیط کسب وکار شرکت :
- ریسک نوسانات نرخ ارز: یکی از مشکلات اساسی در صنعت فولاد کشور نوسان نرخ ارز است. زیرا مواد اولیه، لوازم و تجهیزات راهاندازی واحدها با توجه به قیمت جهانی ارز سنجیده شده و خریداری میشود. در سال های اخیر نوسانات بازار ارز سبب آسیب اساسی به بخش فولاد کشور شده است. این روزها چرخ این صنعت با یک همت جهادی به چرخش درمیآید. از همه مهمتر فروش محصولات فولاد در بازار داخل و خارج از کشور بر اساس ارز خارجی و تورم قیمتگذاری و به فروش میرسد. به همین دلیل با کوچکترین نوسانات در بازار ارز، قیمت سهام فخوز نیز با افزایش یا کاهش مواجه میگردد.
- ریسک نوسانات نرخ بهره: همواره در طول سال مالی یک شرکت به خصوص شرکت بزرگی مثل فولاد خوزستان نرخ بهره دچار صعود یا ریزش میشود. به همین دلیل مدیران مالی و مسئولان ذیربط در زمینه پیشبرد اهداف اقتصادی فولاد خوزستان در تلاش هستند تا با کنترل همه جانبه بازار فولاد در زمینه مواد اولیه، قطعات و فروش محصولات تولیدی نرخ بهره ثابت بماند. اگر فعالان اقتصادی در این زمینه موفق شوند، یقیناً یک ثبات نسبی در قیمتگذاری محصولات تولید نظیر شمشهای فولادی ایجاد میشود. از همه مهمتر جلوی هرج و مرج و نوسانات نامتعارف در این بازار گرفته شده و شاهد رشد روز افزون بورس فولاد خوزستان خواهیم بود.
- ریسک نقدینگی
- ریسک قیمت نهاده های
- تولیدی ریسک کاهش قیمت
- محصولات ریسک مربوط به عوامل بین المللی و یا تغییر مقررات دولتی
- ریسک واردات محصولات مشابه تولیدات شرکت ریسک کیفیت محصولات
- ریسک نوسانات برق: در سال 1400 و با توجه به مصرف بالای برق در تابستان، شاهد قطعی برق در صنایع فولادی و سیمانی بودید. این ریسک به تازگی به صنایع فولادی اضافه شده است که ممکن است تأثیر زیادی را در سودآوری سهام فخوز داشته باشد. به همین دلیل حتماً توجه کنید که اگر قصد تحلیل سهم فخوز را دارید، نوسانات برق را در تناژ تولید و فروش شرکت لحاظ کنید. بهطور کلی در تیرماه سال 1400، تولید بیلت و اسلب که محصولات اصلی شرکت فولاد خوزستان به حساب میآید، کاهش چشمگیری پیدا کرده است و ممکن است این مشکل در زمستان نیز برای شرکت وجود داشته باشد. بهصورت کلی، تاکنون در حدود 50 درصد از تولیدات در تیر ماه کاهش داشته است که در نمودار زیر میتوان آن را مشاهده کرد.نکته مهم دیگر این است که شرکت دارای نیروگاه برق است، اما این نیروگاه تا حد بسیار کمی میتواند پاسخگوی مصرف انرژی کوره فخوز باشد. به همین دلیل، نباید به وجود آن خیلی توجه کرد. در نمودار زیر مشاهده میکنید که به علت قطعی برق شرکت فولاد خوزستان با نماد فخوز، میزان تولید اسلب از ماهی 160 هزار تن به عددی نزدیک به 87 هزار تن رسیده است که کاهش چشمگیری محسوب خواهد شد.
هیئت مدیره:
سرمایه و سهامداران شرکت فخوز به چه شکل می باشد؟
سرمایه شرکت در بدو تأسیس مبلغ ۰۰۰،۰۰۰،۱ ریال )شامل تعداد ۱۰۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۰۰۰،۱۰ ریـال( بوده که طی چند مرحله به شرح زیر به مبلغ ۰۴۹،۱۹ میلیارد ریال )شامل تعداد ۰۰۰،۶۹۷،۰۴۸،۱۹ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۰۰۰،۱ ریال( افزایش یافته است.
سرمایه شرکت در حال حاضر ۱۹۰٫۴۸ میلیارد ریال میباشد .شرکت گروه توسعه اقتصادی پایندگان با ۴۶ درصد مالکیت، بزرگترین سهامدار شرکت میباشد .همچنین شرکتهای استانی سرمایه گذاری سهام عدالت ۳۰ درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارند.
محصولات شرکت فولاد خوزستان:
تولیدات شرکت فولاد خوزستان چیست ؟
شرکت فولاد خوزستان بزرگترین عرضه کننده محصولات نیمه نهایی فولادی اسلب، بلوم و بیلت و دومین قطب تولید فولاد خام کشور از بنگاه های پیشروی اقتصادی است
محصولات اصلی شرکت شامل شمش و تختال )بیلت، بلوم، اسلب( میباشد که برای تولید انواع مقاطع فولادی، ورقهای گرم و سرد و فولادهای ساختمانی بکار میرود.
شرکت فولاد خوزستان با هدف تولید ۳٫۸ میلیون تن و صادرات ۱٫۸۷ میلیون تن شمش فولادی بعنوان بزرگترین عرضه کننده شمش فولادی کشور ایفای نقش می کند. از مهمترین مقاصد صادرات می توان به کشورهای منطقه منا و خاور دور است. . صادرات برنامهریزی شده و بازار خوب محصولات فولاد خوزستان سبب افزایش قیمت سهام فولاد خوزستان شده است. علاوه بر این فخوز یا فولاد خوزستان به عنوان یکی از اصلیترین سهام و بازار اول تابلو بورس با میزان سوددهی و رشد مناسب نظر اکثر سرمایهگذاران و سهامداران حقیقی و حقوقی را به خود جلب کرده است.
به طوری که در سالهای اخیر (98 و 99) اکثر سبدگردانان بازار بورس و خریداران حقیقی سهم فخوز را در اولویت خرید خود قرار دادهاند. هم اکنون نیز با بررسی سایت کدال و تحلیل و بررسی میزان خرید و فروش فخوز سهام خواهید دید که این بورس فولاد خوزستان یکی از اصلیترین معاملات بازار سرمایه در سالهای اخیر بوده و هست. به شما نیز توصیه میکنیم با بررسی اجمالی این نماد هرچه زودتر نسبت به خرید فخور سهام اقدام کنید. زیرا با توجه به نظر کارشناسان و اقتصاددانان فعال در بورس اواخر امسال قیمت سهام فخوز افزایش خواهد یافت.
شرکت در سال ۹۸ به علت قطعی گاز و محدودیت برق اندکی با افت میزان تولید نسبت به سال مالی ۹۷ مواجه شده است. اما از منظر مقدار فروش میتوان گفت شرکت نوسانات خاصی نداشته و طی سه سال اخیر عموما در یک سطح بوده است. این امر نشان دهنده مدیریت قوی این مجموعه و میزان فروش مناسب محصولات تولیدی فولاد خوزستان است.
همان گونه که در رسانهها دیدهاید نوسانات بازار ارز و مشکلات آب و برق تاکنون تعداد زیادی از شرکتهای کوچک و بزرگ را با مشکل مواجه کرده است. اما این گروه صنعتی با داشتن پرسنل سختکوش در گرمای طاقتفرسای استان خوزستان و شهر اهواز همه این مشکلات را از پیش رو برداشته و همچنان مثل یک ستاره در اقتصاد ایران و در بازار بورس کشور میدرخشد. با این توصیفات میتوان به این نتیجه رسید که نماد فخوز فولاد خوزستان هنوز جای رشد دارد و سهامداران با خرید سهم فخوز در بازار سرمایه میتوانند به سود خوبی در این زمینه دست یابند.
به شما اطمینان میدهیم رشد فخوز سهام در سالهای آینده افزایش چندین برابری خواهد داشت. زیرا رونق بازار کار و بازار سرمایه در دستور کار دولت جدید قرار گرفته است و این امر تا حد زیادی مشکلات ایجاد شده را از بین میبرد و سبب افزایش قیمت سهام فخوز میشود.
شرکت فولاد خوزستان از سه واحد اصلی تولیدی برای عرضه محصولات میانی و نهایی تشکیل شده است:
کارخانجات گندله سازی:
شامل دو مدول گندله سازی، هر یک به ظرفیت اسمی ۱٫۳ میلیون تن گندله در سال است. در این کارخانجات بالغ بر شش میلیون تن گندله سنگ آهن از پودر تغلیظ شده تولید می شود.
کارخانجات احیا مستقیم:
در این بخش گندله های سنگ آهن به آهن اسفنجی ( آهن احیا مستقیم ) تبدیل می شوند.
بخش فولادسازی:
در این بخش محصولات نهایی شرکت یعنی شمش و تختال از آهن اسفنجی تولید میشوند. بخش فولادسازی متشکل از شش کوره قوس الکتریکی، چهار کوره پاتیلی، دو ماشین ریخته گری تختال، سه ماشین شمش و تاسیسات جمع آوری غبار فولاد سازی می باشد. ماشین های ریخته گری، فولاد مذاب را به شمش و تختال تبدیل نمایند.
روند مقدار فروش شمش
روند نرخ فروش شمش:
وضعیت مقدار تولید و فروش شرکت طی ۳ سال گذشته در یک سطح بوده اما لازم به ذکر است که سهم فروش صادراتی در حال کاهش بوده و سهم فروش داخلی رو به افزایش است.
روند تولید و فروش
مروری بر فروش شرکت در سال ۹۹:
در عین تعطیل بودن در دوران کرونا در فروردین ۱۷۴۹۸ میلیاردریال فروش داشته سال قبل در فروردین این عدد ۱۱۳۴۹ میلیارد ریال بوده است.صادرات خوبی داشته نرخ صادراتی ۵۴,۸۱۹,۳۴۷ و نرخ داخلی ۴۵,۶۸۸,۶۰۰ ریال بوده در فصل نخست سال جاری میتوان گفت شرکت از لحاظ تولید فولاد شرایط مطلوبی داشته و در سطح ۱۰۸ درصد ظرفیت فعالیت داشته است.
در اردیبهشت فروش به ۱۲۹۱۷ میلیارد ریال رسید نرخ صادراتی ۴۸,۲۸۸,۶۷۳ و نرخ داخلی ۴۳,۶۲۶,۰۵۰ ریال بوده است . مدت مشابه سال قبل ۲۴۶۹۱ میلیارد ریال بوده است.
در خرداد این عدد به ۱۷۶۷۸ میلیاردریال رسید و در سه ماهه بهار رشد خوبی داشت. نرخ خرداد صادراتی ۵٧,٢٣٧,۵٨٠ و داخلی ۵٣,۶٠۵,۶٠۴ ریال بود.
در تیر فروش ۱۸۹۳۵ میلیارد ریال است صادراتی ۵۷,۳۹۰,۴۱۲ و داخلی۶۳,۰۶۸,۶۲۴ ریال را ثبت کرد.
در مرداد رکورد شکنی کرد و یکی از بالاترین فروش های ۵ ماه سال جاری را داشت . در مرداد ۲۶۹۵۸ میلیارد ریال فروش داشته و نرخ صادرات ۶۸,۴۳۲,۵۱۶ و داخل ۷۳,۲۵۲,۳۷۹ ریال بود.جمعا ۵ماهه ۹۳۹۸۹ میلیارد ریال فروش شرکت بود که در مدت مشابه ساال گذشته ۶۶۸۱۸ میلیارد ریال بوده است.
فخوز در شهریور ۱۸۱۳۰ میلیارد ریال فروش داشته که رقم خوبی است . نرخ فروش ۸۰,۵۵۶,۸۱۵ ریال و صادرات ۷۴,۴۷۴,۱۷۵ ریال است
جمعا ۶ ماهه ۱۱۲۱۲۰ میلیارد ریال بوده . درحالی که مدت مشابه ۷۹۴۷۰ میلیارد ریال بوده است
در ۶ ماه نخست سال ۱۳۹۹ توانسته است حدود یک میلیون و ۹۷۶ هزار و ۷۳۳ تن بلوم، بیلت و اسلب تولید کند که رکورد جدیدی در تولید این شرکت بوده که نشان دهنده پیشرفت در جهت تحقق جهش تولید محسوب می شود.
شرکت فولاد خوزستان طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به مرداد ۱۳۹۹ معادل ۲۶,۹۵۸,۶۰۸ میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به مرداد ماه سال ۹۸ %۸۷ افزایش یافته است.
گزارش ماهانه فخوز نشان میدهد که در شهریور سال جاری موفق به فروش ۱۸۱۳ میلیارد تومان محصول شده است که نسبت به ماه گذشته کاهش ۳۳ درصدی داشته است و تقریبا برابر با متوسط ۵ ماه قبل است.
طی عملکرد ۶ ماهه سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ مبلغ ۱۱۲,۱۲۰,۴۰۲ میلیون ریال (۱۱۲۱۲ میلیارد تومان) درآمد فروش داشته که
فخوز در گزارش فعالیت یک ماهه منتهی به ۳۱شهریور سال ۹۹ از رشد فروش خود در مدت ۶ ماهه نخست امسال به میزان ۴۱درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داده و بیلت و بلوم را محصول پرفروش خود معرفی کرده است.
فخوز و سایر نمادهای گروه فلزات اساسی به واسطه افزایش نرخ دلارنیما و رشد قیمتهای جهانی با افزایش نرخ فروش همراه بوده اند و فلزات اساسی عمدتا گزارشات خوبی را در شهریور ماه داشتند.
میزان فروش محصول در هر شرکتی بیان گر میزان مبلغ فروش شرکت از آن نوع محصول می باشد .این عدد از ضرب تعداد محصول فروش رفته در نرخ فروش این محصول به دست می آید .بررسی میزان فروش محصول به خصوص محصول استراتژیک به این خاطر است که به تنهایی می تواند در میزان افزایش سودآوری شرکت نقش داشته باشد.
فروش و درآمد فخوز
مقایسه درآمدهای عملیاتی سال جاری نسبت به سال قبل رشد ۴۰ درصدی داشته است که این افزایش بدلیل افزایش نرخ فروش محصولات است.
از آنجا که بخش عمده ای از فروش شرکت در بازارهای بین المللی می باشد هر گونه تغییر در نرخ ارز بر روی سود و زیان شرکت تاثیر می گذارد.
بررسی نرخ فروش:
رشد نرخ فروش در دورههای متوالی گذشته از نکته های قابل توجه مبحث فروش شرکت است.
روند رشد نرخ فروش برای محصولات شرکت فولاد خوزستان صعودی و در یک سطح بوده است. علت افزایش نرخ فروش، عمدتا ناشی از افزایش نرخ ارز نسبت به دورههای قبلی است.
شرکت فولاد خوزستان طی عملکرد ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۸ بیشترین درآمد فروش را از محل عرضه بیش از یک میلیون و ۴۳۶ هزار تن محصول بلوم و بیلت به قیمت ۴۱ میلیون و ۹۱۲ هزار ریال به ازای هر تن در بازارهای خارجی به ارزش ۶۰ هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال بدست آورده است و در این دوره عملکرد بالاترین نرخ فروش مبلغ ۵۵ میلیون و ۲۳۳ هزار ریال به ازای هر تن محاسبه می شود که این قیمت به محصول ورق اختصاص دارد.
در شرکت فولاد خوزستان عرضه در بورس کالا و همچنین صادرات مستقیم نیز می باشد که در هردو قیمت ها بر اساس دو فاکتور اساسی نرخ جهانی و نرخ ارز نیما تعیین میشوند البته فروش صادراتی طبیعتا کمی نرخ گرانتری دارد اما با سیاست های ارزآوری کشور و همچنین کمبود منابع جدیدا کمتر شاهد اختلاف نرخ های عجیب و غریب بازار صادراتی و بورس کالا هستیم.
در تحلیل بنیادی بررسی نرخ فروش محصولات شرکت یکی از مباحث بسیار مهم می باشد. با بررسی این نمودار می توان متوجه شد که شرکت محصول خود را به چه قیمتی به فروش می رساند.
طبیعتا اگر شرکتی محصولاتش را نسبت به فصل گذشته با قیمت بیشتری بفروشد در سود خالص شرکت تاثیر گذار خواهد بود.
همانطور که در نمودار بالا مشاهده می کنید درسال جاری، سهم فخوز نرخ فروش بیشتری را نسبت به فصل گذشته داشته است.و بنابراین سهم فخوز از این فیلتر کد به کد حقوقی به حقیقی تحلیل بنیادی عبور می کند.
بررسی فروش کل ماهانه شرکت فولاد خوزستان
استراتژی توان تعدیل یا همان بررسی میزان فروش ماهیانه شرکتها و بررسی محصولات تولید شده شرکت در بررسی تحلیل بنیادی، مهمترین بخش تحلیل بنیادی می باشد. زیرا مستقیما با محصولات تولید شده شرکت روبرو هستیم و در واقع می توانیم گزارش فصلی بعدی شرکت را با استراتژی توان تعدیل پیش بینی کنیم.
بر این مبنا شرکت باید میانگین فروش کل محصولاتش در فصل جاری حداقل ۴۰ درصد بیشتر از میانگین فروش کل محصولات در فصل مشابه سال قبل باشد.
فخوز نسبت به فصل مشابه سال قبل خود توانسته در فروش کل محصولات رشد بیشتری داشته باشد. .بنابراین از فیلتر استراتژی توان تعدیل عبور میکند.
شرکت در سال ۹۸ فروش حدود ۱۵۸میلیون ریالی داشته و در شش ماهه سال جاری فروش حدود ۱۱۲میلیون ریالی داشته است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته افزایش ۴۳ درصدی را نشان میدهد.
در کل فروش شرکت روند افزایشی داشته است و تنها در شهریور ماه نسبت به ماه گذشته کاهش فروش داشته است اما در کل روند فروش شرکت خوب بوده است
روند سود سازی سهم
در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ رشد حدود ۲۰۵ درصدی را داشته است. در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ رشد حدود ۱۵۵ درصدی را داشته است و در سال ۹۷ نیز به سود خالض ۳۱ میلیون ریال دست یافت.
در سال ۹۸ به دلیل رشد نرخ دلار نیما که نسبت به متوسط دلار نیما در سال ۹۷ ، حدودا ۳٫۵ درصد افزایش یافت.
در سال جاری به دلیل همه گیر شدن ویروس کرونا مس جهانی کاهش قیمت تا نرخ های ۴۶۰۰ دلار در هر تن را نیز تجربه کرد اما با گدشت زمان از شدت این کاهش کاسته و قیمت در روند افزایشی قرارگرفت .
با توجه به رشد نرخ فروش محصولات، شرکت توانسته است رشد خوبی را از لحاظ درآمدی به ثبت برساند. لازم به ذکر است که نرخ فروش محصولات تابعی از قیمت نرخ ارز و دلار نیمایی است.
دلار نیما در ماه های اخیر بر روند صعودی خود پافشاری کرده و در حال حاضر در محدوده ۲۲،۰۰۰ تومان قرارگرفته است. لازم به ذکر است، نرخ دلار نیما تا حدود زیادی کاهش قیمتهای جهانی را در ماههای گذشته پوشش داده است.
پس از شروع مجدد تحریمها مقدار فروش شرکت بهبود یافت.
بهای تمام شده شرکت فولاد خوزستان
بهای تمام شده شرکت از موارد زیر تشکیل شده است.
افزایش بهای تمام شده محصولات عمدتا بدلیل افزایش نرخ مواد اولیه مصرفی همچنین افزایش تورم عمومی و نرخ ارز مصارف خارجی مواد کمکی مصرفی است.
برای پیش بینی دستمزد مستقیم از مبالغ سه ماهه اول که متناسب با نرخ مصوب هئیت دولت برای سال ۹۹ است استفاده شده است. بخش عمده مواد مصرفی شرکت را سنگ آهن تشکیل میدهد و برای باقی مانده سال ۹۹، قیمت سنگ آهن معادل ۱۶ درصد قیمت شمش فولاد پیش بینی شده در نظر گرفته شده است.
هزینه سربار حدود ۳۵% از بهای تمام شده را شامل میشود که از این بین مواد مصرفی بیشترین سهم را دارد.
مقایسه نسبت های مالی فخوز:
حاشیه سود خالص و ناخالص سهم فخوز:
نمودار حاشیه سود روند خوبی را نمایش میدهد. بهبود حاشیه سود ناخالص نشان دهندهی بهبود کیفیت مبلغ فروش میباشد.
پیش بینی سود سال ۹۹ و بررسی صورت مالی شرکت:
درآمد فروش شرکت در دوره عملکرد از ابتدای سال مالی ۹۸ تا پایان اسفند ماه نسبت به دوره مشابه سال مالی ۹۷ نیز روند رو به رشدی را پشت سر گذاشته است و در این مدت ۴۰ درصد افزایش را به ثبت رسانده است.
سه ماهه ۹۹ نیز نسبت به سه ماهه ۹۸ رشد حدود ۲۶ درصد داشته است.
دربررسی روندهای عملیاتی، در سال جاری به دلیل محدودیت مصرف گاز توسط شرکت ملی گاز ایران در فصل زمستان ، تولید آهن اسفنجی و به تبع آن تولید شمش شرکت نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
مفروضات:
هزنههای اداری و عمومی را با افزایش ۲۵ درصدی هزینه ها محاسبه کرده ایم.
هزینه های عملیاتی را با نرخ تورم ۳۰ رشد داده محاسبه کرده ایم.
دارایی های شرکت طی سال ۹۷ رشد ۷۵ درصدی داشته است و سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ رشد ۳۰ درصد داشته است. همچنین در سال ۹۷، رشد ۹۱ درصدی سود انباشته نهایتا به افزایش ۷۵ درصدی حقوق صاحبان سهام منجر شده است و در کل ساختار سرمایه شرکت رشد داشته است. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ با رشد حدود ۴۴ درصد همراه بوده است.
بدهی های شرکت درسال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ رشد ۳۵ درصدی داشته است که عمدتا به دلیل افزایش ذخیره مزایای پایات خدمت کارکنان و پیش دریافت های شرکت می باشد.
نسبت های مالی
بررسی نسبت های مالی مهم بیانگر آن است که شرکت در خصوص کنترل موارد موثر در دستیابی به حفظ توان عملیاتی خود و سایر جنبه های با اهمیت خود به صورت موفق عمل نموده است.
بدلیل افزایش فروش و افزایش سود ، نسبتهای مالی شرکت فخوز نیز بهبود یافته است.
- نسبت های نقدینگی:
نسبتهای نقدینگی در جدول فوق نشان از توانایی پاسخگویی مناسب به تعهدات کوتاه مدت می باشد. با توجه به افزایش درآمد شرکت و در نتیجه سود آوری مناسب ، این نسبتها مناسب می باشند .
- نسبت های سود آوری:
با توجه به افزایش فروش و سود آوری شرکت نسبتهای این گروه عمدتاً در سال ۹۸ مناسب و افزایشی هستند. اما در سه ماهه سال ۹۹ نسبت به ۳ ماهه سال ۹۸، کاهش یافته است.
- نسبت های فعالیت :
این نسبت ها نشان از استفاده مفید دارایی در افزایش درآمدهای شرکت و افزایش سرمایه درگردش می باشد.
- نسبت های اهرمی :
نسبتهای اهرمی شرکت وضعیت بسیار مطلوبی با توجه به حجم پایین بدهی ها دارد.
با توجه به اینکه نسبت مالکانه شرکت ۵۱درصد و همچنین نسبت کل بدهی ۴۹ درصد میباشد می توان چنین استنباط نمود که شرکت برای مقابله با ریسک های مختلف از جمله ریسک اعتباری و ریسک حدودا میتواند نقدینگی و سرمایه کافی داشته و می تواند به حیات خود ادامه دهد و از محل سرمایه ، منابع کافی برای اداره شرکت دارد.
بررسی بهای تمام شده
برای پیش بینی دستمزد مستقیم از مبالغ سه ماهه اول که متناسب با نرخ مصوب هئیت دولت برای سال ۹۹است استفاده شده است. بخش عمده مواد مصرفی شرکت را سنگ آهن تشکیل میدهد و برای باقی مانده سال ۹۹ ، قیمت سنگ آهن معادل ۱۶ درصد قیمت شمش فولاد پیش بینی شده در نظر گرفته شده است.
هزینه سربار حدود ۳۱ % از بهای تمام شده را شامل میشود که از این بین مواد مصرفی بیشترین سهم را دارد.
محاسبه نرخ بازده مورد انتظار سهامداران
ضریب بتا برای یک سهم، به این صورت تعیین خواهد شد که ریسک سیستماتیک آن سهم را با ریسک سیستماتیک متعلق به شاخص بورس سهام مقایسه میکند.
با توجه به محاسبات انجام شده، احتمال میرود که سهم بررسی شده سودی در حدود۲۰% درصد ایجاد کند.
تحلیل براساس روش کانسلیم:
کانسلیم یکی از مباحث بسیار پر کاربرد در تحلیل بنیادی سهام می باشد.خصوصا در بازار تورمی ایران، تحلیل کانسلیم می تواند شرکتهایی که رشد بیشتری از تورم سالیانه کشور دارند را مشخص کند.
بر این مبنا شرکتها باید بتوانند در دو گزارش آخر خود درصد سود بیشتری نسبت به سال گذشته ساخته باشند. این عدد متغیر است ولی با توجه به تورم موجود در کشور این عدد را ۴۰ درصد در نظر گرفته ایم.همچنین شرکتی در استراتژی کانسلیم برتر است که سود ساخته شده در آخرین گزارش ارائه شده، اولین یا دومین سود عالی در یک سال اخیر باشد.
همان طور که از جدول کانسلیم سهم فخوز مشاهده می کنید، فخوز این شرط را ندارد.
- در عملکرد سالانه۹۹، تنها جمع عملکرد ۳ماهه اول سال ۹۹ در نظر گرفته شده است.
براساس گزارش ۳ ماهه ۹۹:
روند سودسازی سهم:
عملکرد فخوز در سال ۹۸:
فخوز در ۱۲ماهه ۱۷۵۳ ریال محقق کرده است . در۹ماهه در نهایت ۱۲۸۲ ریال محقق کرد . سهم در ۶ ماهه ۱۱۳۱ ریال سود محقق کرده بودو ۳ ماهه ۶۱۷ ریال به نظر گزارش خوبی نیست .
در ۳ ماهه سهم با فروش ۳۸۰۴۷ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۱۱۹۰۴ میلیارد ریالی و سود خالص ۱۱۷۵۹ میلیارد ریالی مواجه بود
در ۶ماهه با فروش ۷۹۴۷۰ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۲۳۳۲۶ میلیارد ریالی و سود خالص ۲۱۵۴۸ میلیارد ریالی مواجه بوده است .
در ۳ ماهه دوم ۱۱۴۲۲ میلیارد ریال سود عملیاتی داشته است .
در ۹ ماهه با فروش ۱۱۳۲۷۸ و سود عملیاتی ۲۶۲۶۳ در نهایت به سود ۲۴۴۲۶ میلیارد ریالی رسید . در ۳ ماهه سوم سود عملیاتی ۲۹۳۷ میلیارد ریال بود . در ۱۲ماهه ۳۷۰۷۸ میلیارد ریال سود عملیاتی داشته است و سود خالص ۳۳۳ میلیارد ریالی را دارد .
۳ماهه چهارم سود عملیاتی ۱۰۸۱۵ میلیارد ریالی را دارد .
سود خالص فخوز نسبت به سال قبل خیلی فرق نکرد و ۶۴۶ ریال سود محقق کرده است سهمی که ۳ ماهه ۱۳۴۲۷ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۲۳۰۴ میلیارد ریال سود خالص دارد . البته در سود عملیاتی رشد ۱۳% را نسبت به مدت مشابه قبل دارد.
ارزشگذاری با استفاده از رویکردP/E
با توجه به داده های تاریخی مربوط به سود هر سهم شرکت فولاد خوزستان میزان سود هرسهم برای دوره ۱۲ ماهه سال مالی ۹۹ طبق جدول زیر قابل پیش بینی می باشد.
قیمت سهم در تاریخ تهیه گزارش ۴۱۲۷۰ ریال می باشد ، لذا P/E با توجه به میزان EPS تخمینی (۵۸۳۸) ،عدد ۷ برآورد می شود.
در تاریخ تهیه گزارش فولاد خوزستان برابر ۲۳٫۱۶ می باشد لذا با توجه به EPS پیش بینی شده ارزش ذاتی سهم فملی برابر با ۱۳۵۲۰۸ ریال می باشد که این قیمت از قیمت درحال معامله بیشتر می باشد. بنابراین سهم کمتر از ارزش ذاتی خود در حال معامله است.
عملکرد فخوز در سال ۹۸:
فخوز در ۱۲ماهه ۱۷۵۳ ریال محقق کرده است . در۹ماهه در نهایت ۱۲۸۲ ریال محقق کرد . سهم در ۶ ماهه ۱۱۳۱ ریال سود محقق کرده بودو ۳ ماهه ۶۱۷ ریال به نظر گزارش خوبی نیست .
در ۳ ماهه سهم با فروش ۳۸۰۴۷ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۱۱۹۰۴ میلیارد ریالی و سود خالص ۱۱۷۵۹ میلیارد ریالی مواجه بود
در ۶ماهه با فروش ۷۹۴۷۰ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۲۳۳۲۶ میلیارد ریالی و سود خالص ۲۱۵۴۸ میلیارد ریالی مواجه بوده است .
در ۳ ماهه دوم ۱۱۴۲۲ میلیارد ریال سود عملیاتی داشته است .
در ۹ ماهه با فروش ۱۱۳۲۷۸ و سود عملیاتی ۲۶۲۶۳ در نهایت به سود ۲۴۴۲۶ میلیارد ریالی رسید . در ۳ ماهه سوم سود عملیاتی ۲۹۳۷ میلیارد ریال بود . در ۱۲ماهه ۳۷۰۷۸ میلیارد ریال سود عملیاتی داشته است و سود خالص ۳۳۳ میلیارد ریالی را دارد .
۳ماهه چهارم سود عملیاتی ۱۰۸۱۵ میلیارد ریالی را دارد .
سود خالص فخوز نسبت به سال قبل خیلی فرق نکرد و ۶۴۶ ریال سود محقق کرده است سهمی که ۳ ماهه ۱۳۴۲۷ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۲۳۰۴ میلیارد ریال سود خالص دارد . البته در سود عملیاتی رشد ۱۳% را نسبت به مدت مشابه قبل دارد.
ارزشگذاری با استفاده از رویکرد
با توجه به داده های تاریخی مربوط به سود هر سهم شرکت فولاد خوزستان میزان سود هرسهم برای دوره ۱۲ ماهه سال مالی ۹۹ طبق جدول زیر قابل پیش بینی می باشد.
قیمت سهم در تاریخ تهیه گزارش ۴۱۲۷۰ ریال می باشد ، لذا با توجه به میزان EPS تخمینی (۵۸۳۸) ،عدد ۷ برآورد می شود.
در تاریخ تهیه گزارش فولاد خوزستان برابر ۲۳٫۱۶ می باشد لذا با توجه به EPS پیش بینی شده ارزش ذاتی سهم فخوز برابر با ۱۳۵۲۰۸ ریال می باشد که این قیمت از قیمت درحال معامله بیشتر می باشد. بنابراین سهم کمتر از ارزش ذاتی خود در حال معامله است.
تحلیل سهم فخوز بر اساس افزایش سرمایه
یکی از معیارهای مهمی که برای ارزشگذاری سهام فخوز باید در نظر گرفته شود، افزایش سرمایه شرکت در طول سال مالی است. دلیل اصلی آن نیز، این است که این افزایش سرمایه میتواند موجب افزایش سودآوری در میان مدت یا بلند مدت در شرکت شود. در تیر ماه سال 1400، سهام فخوز پیشنهاد افزایش سرمایه در حدود 280 درصد از محل سود انباشته را داشته است.
سهام فخوز به دلیل اینکه در مجمع سالیانه خود سود کمی را میان سهامداران تقسیم میکند و سود انباشته از سالهای قبل دارد، ملزم به افزایش سرمایه از محل سود انباشته است که موجب تعدیل شدن قیمت هر سهم خواهد شد. در نتیجه ارزش واقعی سهام، خود را بیش از قبل نشان خواهد داد. در نتیجه امکان اینکه تقاضا در خرید و افزایش قیمت سهام را شاهد باشید وجود دارد.
کلام آخر
فولاد خوزستان با داشتن پیشینهای 50 ساله به عنوان یکی از قطبهای اصلی سازمان بورس ایران شناخته میشود؛ این شرکت، از بزرگ ترین عرضه کنندههای شمش فولادی، در ایران و جهان است. فولا خوزستان با در اختیار داشتن کادر انسانی 11 هزار نفره، نقش بسیار مهمی را در رشد اقتصادی کشور دارد؛ لازم است بدانید: تولیدات این شرکت به بیش از 23 کشور جهان صادر می شود.
همچنین توجه داشته باشید امروزه نسبت به شرایط نوسانی بازار؛ سهام فولاد خوزستان نیز در روند نزولی قرار گرفته، اما با این حال تحلیل بنیادی فخوز عملا دشوار است و نمیتوان نظر قطعی راجب آن بیان کرد؛ شاید امروز سهام این شرکت در جایگاه واقعی خود نباشد اما فولاد خوزستان به عنوان یک بنگاه اقتصادی مادر ، دیر یا زود در مسیر اصلی خود قرار خواهد گرفت.
پیشنهاد ما به شما دوره تحلیل بنیادی پیشرفته همیار سرمایه است، زیرا زیر نظر متخصصان بوده و به صورت قدم به قدم پیش خواهیم رفت.
نظرات خود را در جهت روند “سعودی/نزولی” سهام فولاد خوزستان ؛ باما در بخش دیدگاه به اشتراک بگذارید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تحلیل بنیادی پتروشيمي مارون (مارون)
تحلیل بنیادی صنایع پتروشیمی کرمانشاه (کرماشا)
تحلیل بنیادی شرکت سیمان صوفیان (سصوفی)
تحلیل بنیادی ساروم
تحلیل بنیادی کروی
تحلیل بنیادی کلوند
5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
نماد فولاد خوزستان همون سهام فخوز شناخته می شه ؟ آیا میشه پیش بینی سود سهام فخوز رو از الان انجام داد ؟
بله هر دو حالت شدنی هستش لطفا مقاله رو با دقت مطالعه کنید پاسخ سوالتون را خواهید گرفت
سود هر سهم فخوز برای سهامداران شرکت فولاد خوزستان تو سال جدید چقدر می تونه باشه ؟
با مطالعه مقاله جواب سوالتون را می توانید کسب کنید
قیمت سهام فولاد خوزستان الان خیلی ارزنده شده بنظر میرسه موقعیت خوبی برای خرید باشه