“گزارش بازار های داخلی و خارجی هفته اول مردادماه۱۳۹۸
اسکورت کشتیهای تجاری در خلیج فارس توسط ناو جنگی دانکن بریتانیا:
یک ناو جنگی تیپ ۴۵ بریتانیا جهت اسکورت کشتیهای تجاری که از تنگه هرمز تردد میکنند، روز یکشنبه ۶ مرداد وارد خلیج فارس شد.
ناو اچاماس دانکن قرار است همراه با ناو تیپ ۲۳ اچاماس مونتروز، کشتیهای با پرچم بریتانیا را در منطقه اسکورت کند.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که لندن یک نفتکش حامل نفت ایران را در جبل الطارق و تهران یک نفتکش بریتانیا را در تنگه هرمز توقیف کرد. بریتانیا میگوید نفتکش ایران را چون به سوریه نفت منتقل می کرد توقیف کرد.
استراتژی عربستان برای صادرات نفت به دلیل امن نبودن تنگه هرمز:
پس از همه حوادث اخیر در تنگه هرمز در ماه های اخیر، عربستان سعودی به علت وابستگی به استفاده از این کانال برای ادامه حمل و نقل نفتی بسیار آشفته است.
اما این کشور به دنبال آن است تا نفت بیشتری را از راه های دیگر مانند دریای سرخ صادر کند.
این در حالی است که دریای سرخ هم ممکن است امنیتی که آنها انتظار آن را دارند برایشان به همراه نداشته باشد.
دو حمله جداگانه به تانکرهای نفتی در ماه های اخیر موجب افزایش هزینه ها و نرخ های بیمه شده است.
در حال حاضر یک خط لوله نفتی در دریای سرخ وجود دارد که نفت خام عربستان را از میدان های نفتی خود در شرق تا ساحل غربی حمل می کند. این خط ظرفیت انتقال ۵ میلیون بشکه نفت در روز را دارد.
شرکت نفتی آرامکو هم ظرفیت انتقال نفت خود از طریق دریای سرخ را تا سه میلیون بشکه در روز افزایش داده است. این در حالی است که عربستان به دنبال آن است تا ظرفیت انتقال نفت از طریق دریای سرخ را تا ۷ میلیون بشکه در روز افزایش دهد.
مأموریت اوپک وارد مرحله حساس شده است:
مأموریت اوپک وارد مرحله حساس شده است
مأموریت سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک و متحدانش برای مهار عرضه مازاد نفت، وارد حساسترین مرحله خود شده است.
عربستان، روسیه و دیگر تولیدکنندگان نفت با وجود کاهش تولید خود، برای مهار عرضه مازاد نفت در ۶ ماه گذشته به چالش کشیده شدند و قیمت نفت کمتر از سطح مطلوب بسیاری از این کشورها باقی ماند.
شاید دوره کنونی یعنی سه ماه سوم سال ۲۰۱۹ میلادی که تقاضای نفت به اوج سالانه خود رسیده و پیش از ورود به دوره ضعف تقاضا در فصل زمستان آینده، بهترین فرصت اوپک و متحدانش برای مهار عرضه مازاد نفت باشد. اگر اوپک و متحدانش نتوانند ذخیرهسازی را کاهش دهند، پیشگیری از شکست راهبرد آنها دشوار خواهد شد.
مایکل ترن، تحلیلگر بانک آربیسی کانادا گفت: سه ماه سوم ۲۰۱۹ بهترین فرصت برای کاهش چشمگیر ذخیرهسازی است؛ در غیر این صورت، چالش اوپک برای بازگرداندن ذخیرهسازی به تعادل، دشوارتر خواهد شد.
تاثیر بسزای میلیونها بشکه نفت ایران در چین بر قیمت جهانی نفت:
میلیونها بشکه نفت ایران که در مخازن بنادر چینی جای گرفته است، در صورت تصمیم خریداران چینی برای دریافت آن میتواند قیمتهای نفت جهانی را پایین بیاورد.
منابع مطلع در بنادر متعدد چینی اظهار کردند دو ماه و نیم پس از اقدام کاخ سفید در ممنوعیت خرید نفت ایران، واردات نفت ایران به چین ادامه دارد و این نفت در مخازن امانتی نگهدداری میشود.
این نفت از گمرک ترخیص نشده و در آمار واردات چین قرار ندارد بنابراین تحریمی نقض نشده است و اگرچه فعلا مورد استفاده قرار نمی گیرد اما وجودش بازار را تحت تاثیر قرار می دهد.
با توجه به اقدام اوپک و متحدانش در محدود کردن عرضه، اگر پالایشگاههای چینی تصمیم بگیرند از این نفت استفاده کنند، این مخازن نفت میتوانند قیمتهای جهانی را پایین ببرند. همچنین به ایران اجازه میدهد به تولید نفت خود ادامه دهد و نفتش را نزدیک خریداران احتمالیاش منتقل کند.
ریچل یو، تحلیلگر شرکت مشاوره FGE در سنگاپور در این باره گفت: نگه داشتن نفت نزدیک خریداران بزرگ، مسلما به نفع یک فروشنده است به خصوص اگر تحریمها در مقطعی تسهیل شوند.
آمار کشتیرانی نشان میدهد نفت ایران بیشتری به مقصد مخازن چین حمل میشود و حداقل ۱۰ کشتی بسیار بزرگ و دو نفتکش کوچک متعلق به شرکت ملی نفت ایران و بازوی کشتیرانی این شرکت در حال حاضر رهسپار چین بوده یا در سواحل این کشور قرار گرفته اند. این کشتیها مجموعا ظرفیت حمل بیش از ۲۰ میلیون بشکه را دارند.
عمده نفت ایران که در مخازن امانتی قرار دارد، متعلق به ایران است و بنابراین تحریمی نقض نشده است. همچنین بخشی از این نفت متعلق به شرکتهای چینی است که در قبال سرمایهگذاری هایی که انجام داده اند، ممکن است آن را دریافت کنند.
به عنوان مثال یک شرکت نفتی چینی که در پروژه تولید نفت در ایران سرمایه گذاری کرده است، تحت توافقی که داشته در قبال سرمایه گذاری خود نفت دریافت میکند. اما به دلیل ابهامات پیرامون تحریمها شرکتهای چینی برای اجتناب از نقص تحریمها، این نفت را در مخازن امانتی نگه می دارند.
خرید نفت از ترکیه و روسیه توسط پالایشگاه سوکار آذربایجان به دلیل تحریم های ایران:
شرکت نفت دولتی آذربایجان برای تامین نفت مورد نیاز پالایشگاه جدید ۶.۳ میلیارد دلاری خود در ترکیه به روسیه روی می آورد چون قادر نیست از ایران به خاطر تحریمهای آمریکا نفت بخرد. ایران یکی از منابع اصلی خرید نفت این شرکت بود.
پالایشگاه استار در منطقا بندری علی آقا توافق کرد یک میلیون تن نفت اورال روسیه را از شرکت رزنفت این کشور خریداری کند. این مقدار تقریبا یک دهم نفتی است که به صورت سالانه در این پالایشگاه فرآوری می شود.
مدیرعامل این پالایشگاه گفت:« اگر محدودیتی وجود نداشت، نفت خام ایران را می خریدیم». وی اضافه کرد این پالایشگاه تا جایی که تاسیساتش اجازه دهد می تواند هر نفتی را بخرد ولی در عمل نفت خام سبک خود آذربایجان برای آن مناسب نیست.
دولت ترامپ در سال جاری معافیت هایی را که طی آن برخی کشورها از جمله ترکیه میتوانستند نفت ایران را وارد کنند، لغو کرد. ترکیه همواره مخالف تحریمهای آمریکا علیه ایران بوده است.
به عقیده رئیسجمهور رجب طیب اردوغان، این تحریمها بر خلاف قوانین بینالمللی و دیپلماسی است. ردیابی محموله هایی که از ایران به سمت ترکیه میروند، پس از بیشتر شدن تحریم ها سخت تر شده است و نمی توان فهمید چقدر از نفت ایران وارد ترکیه می شود.
شرکت نفت دولتی آذربایجان یا همان سوکار در ماه اکتبر پالایشگاه استار را با ظرفیت ۲۰۰ هزار بشکه در روز راهاندازی کرد تا در بحبوحه محدود شدن واردات نفت، نیاز روز افزون ترکیه را به نفت پالایش شده تامین کند. این پروژه وابستگی متقابل این دو کشور را نشان می دهد. ترکیه هنوز مقصد اصلی گاز طبیعی آذربایجان است.
ترکیه به لطف این پالایشگاه جدید، واردات دیزل را تا ۴۰ درصد نسبت به ۶۰ درصد سال گذشته کاهش می دهد .پالایشگاه استار میتواند تمام نیاز سوخت جت داخلی این کشور را تأمین کند.
ولی رشد آینده تقاضا برای محصولات نفتی بیشتر بر محصولات پتروشیمی متمرکز خواهد بود تا سوخت حمل و نقل. بنابراین این پالایشگاه بر اساس نیاز های بلند مدت ترکیه به محصولات پتروشیمی ساخته شده است.
تب جدایی از دلار بالا گرفت/ شکستن رکورد ۱۹ ساله خرید طلا توسط بانک های مرکزی:
بانکهای مرکزی در سراسر جهان ۱۵.۷ میلیارد دلار (۳۷۴ تن) طلا در شش ماه اول سال جاری خریده اند که یک رکورد است
پیشتاز این خرید بالای طلا روسیه، چین و لهستان بودند.
بسیاری از کشورها به دنبال متنوع کردن ذخایرشان و کاهش ذخایر ارزی خود به ویژه دلار آمریکا هستند.
واکنش شدید بازارها به تصمیم تازه ترامپ:
سهام بازارهای جهانی امروز پس از آن که دونالد ترامپ اعلام کرد از اول سپتامبر بر ۳۰۰ میلیارد دلار از کالاهای دیگر چین تعرفه وضع میکند، به شدت آسیب دیدند.
پس از بیانیه ترامپ، هجوم سرمایهگذاران به سرمایههای امن آغاز شد. قیمت طلا ابتدا ۲.۴ درصد جهش کرد و سپس ۰.۹ در پایین آمد و در ۱۴۳۲.۵۸ دلار برای هر اونس، معامله شد.
این بیانیه، پایانی بر آتشبس تعرفهای بین دو کشور است، که در ماه ژوئن منعقد شده بود. به این ترتیب بازارهای جهانی از این پس احتمالاً پر تلاطم خواهند بود.
نوسان شدید قیمت نفت:
قیمت_نفت بعد از توییت های ترامپ، ۴ دلار سقوط کرد و شب گذشته به کانال ۶۱ دلار وارد شد.
در آغاز معاملات امروز بازارهای جهانی، بهای نفت برنت با رشد حدود ۸۰ سنت به ۶۱/۸۵ در هر بشکه در این لحظه رسیده است.
توییت ترامپ: از اول سپتامبر ما ۱۰ درصد دیگر تعرفه روی ۳۰۰ میلیارد دلار کالای چینی تعرفه میبندیم تا روی کالاهای صادر شده به آمریکا اعمال شود. این رقم منهای ۲۵۰ میلیارد دلار و تعرفه ۲۵ درصد قبلی است.
گزارش بازارفلزات چین ولندن:
خلاصه ی عملکرد بازار فلزات #چین SHFE در هفته ی گذشته ۲۹ جولای تا ۲ دسامبر ۲۰۱۹:
مس: در قیمت ۶۸۰۴ دلار در هر تن باز و با ۶۷۳۰ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۶۸۶۵ دلار بود و روند هفتگی بازار نزولی بود.
آلومینیوم: در قیمت ۲۰۰۹ دلار در هر تن باز و در قیمت ۱۹۹۹ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۲۰۲۲ دلار و روند هفتگی بازار نزولی بود.
روی: در قیمت ۲۷۸۳ دلار در هر تن باز و با ۲۷۹۳ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۲۸۶۷ دلار بود و روند هفتگی بازار نزولی بود.
نیکل: در قیمت ۱۶۱۰۷ دلار در هر تن باز و با ۱۶۶۱۸ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۱۶۸۲۲ دلار بود و روند هفتگی بازار صعودی بود.
قلع: در قیمت ۱۹۶۳۸ دلار در هر تن باز و با ۱۹۵۵۸ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۱۹۶۳۸ دلار بود و روند هفتگی بازار رنج بود.
سرب: در قیمت ۲۴۲۱ دلار در هر تن باز و با ۲۳۷۴ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۲۴۴۲ دلار بود و روند هفتگی بازار نزولی بود.
خلاصه ی عملکرد بازار فلزات #لندن LME در هفته ی گذشته ۲۹ جولای تا ۱ آگوست ۲۰۱۹:
مس: در قیمت ۵۹۴۹ دلار در هر تن باز و با ۵۸۷۵.۵ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۵۹۴۹.۵ دلار بود و روند هفتگی بازار ابتدا نزولی بود.
آلومینیوم: در قیمت ۱۷۷۴ دلار در هر تن باز و در قیمت ۱۷۶۵.۵ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۱۷۸۱ دلار و روند بازار نزولی بود.
روی: در قیمت ۲۴۷۱ دلار در هر تن باز و با ۲۳۹۵ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۲۴۷۲ دلار بود و روند هفتگی بازار نزولی بود.
نیکل: در قیمت ۱۳۹۸۵ دلار در هر تن باز و با ۱۴۲۸۵ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۱۴۳۵۵ دلار بود و روند هفتگی صعودی بود.
قلع: در قیمت ۱۷۵۵۰ دلار در هر تن باز و با ۱۷۲۷۰ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۱۷۵۵۰ دلار بود و روند هفتگی نزولی بود.
سرب: در قیمت ۲۰۲۹ دلار در هر تن باز و با ۱۹۷۳.۵ دلار بسته شد. بیشینه ی قیمتی ۲۰۲۹ دلار بود و روند هفتگی بازار نزولی بود.
در روز جمعه (۲۶ جولای) دلار آمریکا تا قیمتهای بالای دوماهه بالا رفت، پس از اینکه دادهها نشان داد (سرعت رشد) بزرگترین اقتصاد جهان کمتر از حد انتظار در سه ماهه دوم سال کندشده است.
طبق گزارش شرکت خدمات انرژی بیکر هافز در روز جمعه، شرکت های انرژی ایالات متحده، تعداد دکلهای نفتی برای هفته چهارم متوالی را کاهش دادند.
دوشنبه (۲۹ جولای) دلار آمریکا در حدود قیمت بالای دوماهه حفظ
شد، درحالیکه سرمایه گذاران منتظر آخرین تصمیم سیاست پولی از جانب فدرال رزرو و همچنین تحولات مذاکرات تجاری آمریکا-چین بودند.
در روز چهارشنبه ۳۱ جولای، انتظار می رود بانک مرکزی فدرال نرخ بهره را برای اولین بار از زمان بحران مالی کاهش دهد. در کنفرانس مطبوعاتی بعدی ، رئیس جروم پاول به سخنرانی در مورد وضعیت اقتصاد پرداخته و درباره مسیر آینده تسکین پولی توسط بانک مرکزی آمریکا صحبت خواهد کرد.
قرار است مذاکرات تجاری ایالات متحده و چین روز سهشنبه (۳۰ جولای) در شانگهای از سر گرفته شود ، زیرا دو اقتصاد بزرگ جهان به دنبال پایان دادن به یک اختلاف تجاری طولانی هستند.
معاملات دلار آمریکا در روز سه شنب (۳۰ جولای) رنج خورد زیرا سرمایه گذاران منتظر آخرین تصمیم نرخ بهره از بانک مرکزی فدرال بودند. شاخص دلار آمریکا با ۰٫۰۱٪ افزایش به ۹۸٫۰۶۶ رسید.
انتظار می رود که بانک مرکزی آمریکا در روز چهارشنبه (۳۱ جولای) برای اولین بار از زمان بحران مالی نرخ بهره را کاهش دهد پس از اینکه داده ها نشانگر هزینه های کم مصرف کنندگان و تورم در ماه ژوئن بود.
قیمت نفت پس از آنکه موسسه نفتی آمریکا (AP) کاهش بسیار بزرگتر از آنچه انتظار می رود را در موجودی نفت خام نشان داد، افزایش یافت.
در هفته منتهی به ۲۵ ژوئن، موجودی های نفت خام آمریکا ۶٫۰۲۴ میلیون بشکه کاهش یافته است، در مقایسه با انتظارات تحلیلگران مبنی بر ۱٫۸۱۸ میلیون بشکه. این بعد از کاهش شدید ۱۰٫۹۶ میلیون بشکه در هفته گذشته بود.
پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ چین را به یک تعرفه ۱۰ درصدی جدید چین را تهدید کرد، دلار آمریکا از اوج خارج شد (کاهش یافت).
دونالد ترامپ روز پنجشنبه در یک سری توئیت ها اظهار داشت: ایالات متحده با شروع از اول سپتامبر تعرفه ۱۰ درصدی را برای ۳۰۰ میلیارد دلار کالای چینی اعمال می کند.
فلزات پایه LME (بازار لندن) کاهش یافتند. روی و سرب ۱.۷٪، مس و آلومینیم ۱.۲٪ و نیکل ۰.۷٪ پایین آمدند، درحالیکه قلع کمی افزایش یافت.
در فلزات SHFE (بازار چین) روی و قلع ۰.۴٪ و آلومینیم ۰.۳٪ کاهش یافتند، درحالیکه مس کمی افزایش یافت و نیکل ۲.۴٪ رشد کرد.
ژانگ گفت: “اقتصاد تولید چین در ماه ژوئن علائم بهبودی را نشان داد.” وی گفت: “اعتماد به تجارت دوباره به وجود آمد و این نشان دهنده مقاومت بالای اقتصاد است. سیاست هایی مانند کاهش مالیات و هزینه ها که به منظور تحقق اقتصاد بنا شده است ، تأثیر داشته است. ”
اخبار داخلی:
روحانی: ایران به صادرکننده بنزین و گازوئیل تبدیل شده است
رئیسجمهور در آئین افتتاح پروژههای پالایشگاه تبریز:
امروز نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان پروژه در پالایشگاه افتتاح شد که جای افتخار دارد.
در کنار پروژههای آب و برق که بیش از ۶ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری افتتاح شده است، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان در یک استان در یک روز طرح و پروژه را افتتاح میکنیم که نشان از پیشرفت کشور و اقتصاد است.
در این دولت به خودکفایی بنزین و گازوئیل رسیدیم. امروز نیازی به واردات نداریم. هم گازوئیل میتوانیم صادر کنیم و هم بنزین که این اقدام، حرکت بزرگی در خودکفایی بود.
در گاز هم خودکفا شدیم و نیازی به واردات نداریم.
بعد از حذف چهار صفر از پول ملی باید منتظر چه آثاری باشیم؟
حذف چهار صفر از واحد پول ملی (نه صرفا در ایران بلکه در هر اقتصاد مشابه) به هیچ وجه در شرایط تورمی به تغییر پارامترهای کلان اقتصادی منجر نخواهد شد. در حقیقت در این مقطع زمانی که سرعت تورم فزاینده کشور کنترل نشده و انتظارات تورمی آتی نیز کاهش نیافته است پیشنهاد دهندگان این طرح صرفا مایلند با استفاده از این بازی ریاضی، بر فضای ذهنی عموم جامعه در کوتاه مدت مسلط شوند تا بخشی از نارضایتی های اقتصادی موجود به دلیل کاهش قدرت مقایسه برای توده ی مردم به سطح کمتری تقلیل یابد.
مزایای استفاده از این تکنیک در شرایطی که پارامترهای کلان اقتصادی حامی اجرای این طرح باشند عبارت است از:
▪️کاهش حجم اسکناس
▪️نقل و انتقال ساده تر پول
▪️کاهش هزینه ی چاپ (Issuing & Destroying) پول
▪️ساده سازی محاسبات تجاری و مالی
▪️تقویت پول ملی در مقابل سایر ارزهای خارجی
▪️تاثیر مثبت روانی بر فضای ذهنی آحاد مردم
▪️احتمال داشتن سکه های جدید ارزشمند تر
معایب حذف صفر از پول ملی خصوصا در شرایط نا به هنگام و مدیریت نشده به قرار زیر مرتب می شوند:
🔸 حذف صفر منجر به تشدید رفتار تورمی در قیمت هایی خواهد شد که بعد از اعمال این روش دیگر معنا دار نخواهند بود به طور مثال در داد و ستد های روزانه بسیاری از پول های خرد کنونی دیگر معنادار نخواهند بود که در نتیجه میل رند شدن رو به بالا خواهند یافت یا در مثالی دیگر ارزش سهامی که در بازار بورس اوراق بهادار تهران در حال حاضر زیر ۱۰ هزار ریال ارزش دارند به جهت میل به نزدیک ترین واحد پول رسمی جدید کشور دچار تَورّش خواهند شد.
🔸تاثیر روانی منفی بر کاهش ریاضی دستمزد ها
🔸باعث بالا رفتن احتمال خروج سرمایه های بیشتر از کشور و انتظار سرمایه گذاران برای سپری شدن حالت گذارای (Transient State) ناشی از دستور حذف صفر می گردد به طوری که بیشتر ایشان مایل به انتخاب پوزیشن Wait & See خواهند بود.
🔸زمانی که شرایط اجرای این تصمیم فراهم نباشد احتمال بازگشت صفرهای حذف شده کاملا وجود خواهد داشت.
🔸هزینه ی چاپ و نشر انواع اسکناس و سکه های جدید افزایش خواهد یافت
🔸در کوتاه مدت مشکل درک قیمت های جدید و گیجی عمومی در مواجهه با قیمت ها وجود خواهد داشت
🔸احتمال کاهش صادرات ناشی از تقویت (حتی ظاهری) ارزش پول ملی افزایش خواهد یافت
به طور خلاصه هرگاه دستور حذف چند صفر از واحد پول ملی بدون حمایتِ زیر ساخت های اقتصادی و به صورت ناگهانی صادر شود، تاثیر بسیار ناخوشایندی بر قدرت خرید مردم (People’s Power Purchase) خواهد گذاشت.
کدال:
#غدیس شفاف سازی داده است و گفته
به استحضار می رساند واحد الکل سازی شرکت به دلیل مشکلات زیست محیطی از تاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۰۱ تعطیل بوده است که اینشرکت از ابتدای سالجاری ، تولید الکل خود را با استفاده از ماده اولیه دکستروز ، که پساب خروجی آن در مقایسه با ملاس چغندر قند آلودگی کمتری دارد ، بطور آزمایشی در دستور کار کارشناسان مربوطه قرار داده بود . پس از سپری نمودن این دوره ، از تاریخ ۹۸/۰۵/۰۱ تولید واقعی الکل با استفاده از ماده اولیه ذکر شده در شرکت آغاز و مقرر شده تا زمانیکه مواد اولیه مورد نیاز ( دکستروز ) برای تولید الکل قابل تامین و به صرفه باشد ، نسبت به تولید و فروش الکل اقدام نماید .
بانک صنعت و معدن تصمیم به فروش بلوک مدیریتی ۶۵٫۷۴ درصدی #واتی گرفته است
تاریخ عرضه این بلوک ۹ شهریور ماه و قیمت پایه بلوک ۵۸۹۰ ریال تعیین شده است
بلوک ۵٫۲۹ درصدی #لازما
متعلق به سهامدار حقیقی این شرکت در صورت وجود خریدار از طریق مزایده واگذار می شود
تاریخ عرضه این بلوک سه شنبه ۱۵ مرداد و قیمت پایه بلوک به میزان قیمت پایانی سهم در روز قبل از عرضه بعلاوه ۲۰ درصد به شرط انکه از قیمت ۱۲۴۴۵ ریال کمتر نباشد تعیین شده است
شفاف سازی مهم #وساخت و شناسایی سود از محل فروش سرمایه گذاری ها …
به استحضار می رساند که در تاریخ ۵/۵/۱۳۹۸ نیز بانک توسعه صادرات اقدام به فروش تعداد ۸٫۰۸۹٫۸۴۵ سهم از سهام های مسدود شده شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران کرمان و همچنین تعداد ۳٫۷۵۹٫۴۳۹ سهم از سهام شرکت نوسازی و ساختمان تهران متعلق به این شرکت نمود. با توجه به اطلاعات موجود سود حاصل از فروش مجموعه سهام های فروش رفته در تاریخ های ۰۲/۰۵/۱۳۹۸ و ۰۵/۰۵/۱۳۹۸ به شرح زیر حدوداً به مبلغ ۱٫۲۱۴٫۳۹۷ میلیون ریال می باشد، بنابراین تاثیر سهام فروخته شده بر روی هر سهم شرکت حدوداً به مبلغ ۱٫۱۱۴ ریال (مثبت) خواهد شد.
#شجم
علاوه بر اینکه حقوقی اش مدتها است چراغ سبز روشن کرده است در بحث گزارش دهی هم مدتی است خوب ظاهر شده است شجم ماده اولیه صنعت لاستیک سازی را تولید میکند در تیر ماه ۷۰ میلیارد فروش زده است و مجموع فروش ۱۰ ماهه به ۴۷۰ میلیارد فروش رسیده است طرح توسعه پلی بوتادین رابر و رسیدن به ظرفیت ۵۰ هزار تن پیشرفت ۹۳ درصدی داشته است و تا پایان شهریور امسال به بهره برداری میرسد در نه ماهه شرکت ۸۲ میلیارد سود خالص محقق کرده بود که در قیاس با دوره قبل که سود خاصی نداشت قابل بررسی و توجه بود در مجموع در ۹ ماهه ۱۸۳ ریال سود محقق کرده است شرایط در صادرات برای این شرکت ارزش افزوده بهتری ایجاد میکند به نظر میرسد بتوان این شرکت را در لیست مورد رصد قرار داد ….
#شلرد امسال در ۳ فاز بهره برداری میرسد
واحد بخار این مجموعه تا ۱۰ روز آینده به بهره برداری میرسد.
گزارش بازار روز چهارشنبه ۹۸/۰۵/۰۹
شاخص کل با ۱۵۴۷واحد مثبت
در محدوده ۲۵۴۴۴۵واحدی
ارزش معاملات بورس ۹۱۱میلیارد تومان
حجم معاملات ۲٫۵میلیارد برگه سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص:
فارس
دیدگاهتان را بنویسید