چگونه در زندگی موفق و ثروتمند باشیم (دستیابی به موفقیت های خارجی) +قسمت دوم
چگونه در زندگی موفق و ثروتمند باشیم
دستیابی به موفقیت های خارجی
قسمت دوم
۱- تحصیل کرده باش
آموزش و دانش به شما مهارت و اعتبار میدهند تا به حداکثر توانایی خود برسید .
از نظر موفقیت مالی ، امار نشان داده است که هر میزان دانش یک فرد بالاتر باشد پول بیشتری به دست می آورد
این بدان معنا نیست که شما صرفا برای مدرک تحصیل کنید یا دانش به دست آورید
- در سال ۲۰۱۱ ، درآمد متوسط هفتگی برای فارغ التحصیلان دبیرستان ۶۳۸ دلار بود در حالی که افراد دارای مدرک لیسانس ۱۰۵۳ دلار بودند. در همان سال ، افراد دارای مدرک دانشگاهی یا دکترا به ترتیب ۱۲۶۳ دلار و ۱۵۵۱ دلار درآمد کسب کردند.
- همه آموزش ها نباید رسمی باشند. دوره های کارآموزی و برنامه های آموزشی بلند مدت نیز با درآمد بالاتر همبستگی مثبت دارند. گرفتن گواهینامه در رشته شما می تواند به افزایش حقوق شما کمک کند.
۲- امور مالی خود را مدیریت کنید
یاد بگیرید که چگونه در طول زمان پول خود را مدیریت کنید . اگر این کارا تا وقتی که به ثبات مالی نرسیده اید نمیتوانید به راحتی خرج کنید چون
ممکن است سقوط کنید
- هزینه های خود را پیگیری کنید. هزینه های ماهانه خود را از درآمد ماهانه خود کم کنید تا تعیین کنید که هر ماه چقدر پول در دسترس دارید. همچنین ، صورتهای بانکی خود را بارها مرور کنید و متوجه شوید که پول خود را در کجا خرج می کنید. این به شما کمک می کند از هزینه های اضافی جلوگیری کنید و از صحت بودن صورت های بانکی اطمینان حاصل کنید.
- درآمد خود را درک کنید. هنگام محاسبه درآمد خود ، حتما مالیات فدرال ، ایالتی و تأمین اجتماعی را که از پرداخت ناخالص شما کسر می شود ، در نظر بگیرید. از کسرهای مختلف مانند حق بیمه بیمه درمانی ، اوراق پس انداز و پرداخت وام غافل نشوید. عدد حاصل دستمزد خالص شماست ، این همان چیزی است که شما در آخر با خود به خانه می برید.
- پس انداز کنید. هر ماه ، شما باید مقداری از پول خود را به حساب پس انداز سپرده کنید. در نظر بگیرید از کارفرمای خود بخواهید که بخشی از درآمد شما را مستقیماً به حساب پس انداز شما واریز کند.
- با احتیاط سرمایه گذاری کنید اگر محل کار شما برنامه پس انداز بازنشستگی را ارائه می دهد ، درآمد اضافی خود را در آن قرار دهید.
وقت خود را مدیریت کنید
کنار گذاشتن کارهای مهم تا آخرین لحظه می تواند باعث استرس غیرضروری شود و احتمال خطا و سهل انگاری را افزایش می دهد. وقت خود را به گونه ای مدیریت کنید که به اندازه کافی وقت داشته باشید تا بتوانید کارها را بطور موثر انجام دهید.
- از یک برنامه ریز استفاده کنید تا به شما در سازماندهی در طول روز ، هفته و ماه کمک کند.
- یادآوری هایی را بر روی تلفن هوشمند خود تنظیم کرده و از زمان سنج الکترونیکی آن برای مدیریت بهتر زمان استفاده کنید.
- لیستی از تمام کارهایی را که باید در یک روز معین انجام دهید ، تهیه کنید و هر زمان که کار خود را تمام کردید ، بررسی کنید. این به شما کمک می کند تا سازمان یافته و با انگیزه باشید.
منبع : WIKIHOW
مترجم : رضا فلاح
درباره مهرناز سلطانی
نویسنده کتاب: ثروت نهفته در بورس ایران ،مدرس و مربی دوره های بورس و هوش مالی مقدماتی و پیشرفته ،بنیان گذار مجموعه همیار سرمایه ،تحلیگر و معامله گر بورس اوراق بهادار ،نویسنده روزنامه همشهری در حوزه بورس کارشناس رادیو اقتصاد سیما سخنران در سمینارها و همایش های مالی نگارنده بیش از 150 مقاله آموزشی در بازارهای مالی
نوشتههای بیشتر از مهرناز سلطانی
دیدگاهتان را بنویسید