24 اشتباه “سرمایه گذاری در بازار ارز” که شما را متضرر میکند!

بازار ارز چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

دلایل سرمایه گذاری در بازار ارز عبارت است از وجود همیشگی خریدار و فروشنده در این بازار که سبب میشود قدرت نقد شوندگی آن بالا رود، دوطرفه بودن معاملات که هم به ازای روند صعودی قیمت و هم به ازای روند نزولی قیمت امکان کسب سود را فراهم می کند، اهرم افزایش سرمایه که به سرمایهگذار اجازه می دهد تا چند برابر اصل سرمایه خود معامله انجام دهد، بدین معنا که مقدار ضرر بهاندازه اصل سرمایه می باشد اما برای کسب سود محدودیتی وجود ندارد. دلیل دیگر مقابله با ریسک سیاسی و حادثهای است که به سرمایه گذار اجازه میدهد تا با توجه به پیشبینی خود از یک حادثه یا یک اتفاق سیاسی، سرمایه ارز خود را با ارز دیگری جابه جا کند.
دلایل سرمایه گذاری در بازار ارز چیست؟
نکاتی که در سرمایه گذاری در بازار ارز باید رعایت کرد

در ادامه با مطلب بالا توجه به این نکته نیز حائز اهمیت است: همانطور که میدانید سیار واضح است که امروزه سرمایه گذاری به عنوان شغل دوم شناخته می شود.
انواع سرمایه گذاری ها عبارت اند از: سرمایه گذاری در بازار ارز های دیجیتال، سرمایه گذاری در بازار بورس ایران و جهان، سرمایه گذاری در ساخت و ساز، سرمایه گذاری در دلار و… چنانچه قصد داشته باشید سرمایه گذاری موفقی برای خود به ارمغان بیاورید و پول خود را چند برابر کنید، ضرورت دارد یک سری نکات را رعایت کنید تا اصطلاح زیان سرمایه باعث ضرر مالی شما نشود!
امروز دیگر بر کسی پوشیده نیست که باید در سبد سرمایه گاری خود مقداری ارزدیجیتال قرار دهد، اگر شما هنو اقدان نکرده اید حتما مطلب ” ارز دیجیتال چیست” را مطالعه فرمایید.
چنانچه قصد شما سود آوری کوتاه و بلند مدت است، لزوم دارد ارزهایی که در حاشیه بورسهای معاملاتی قرار دارند را برای خودتان در اولویت قرار دهید. یک نکته مهم که اغلب کارشناسان بورس و سرمایه گذاری در مصاحبات و ویدیو های آموزشی خود بسیار بر روی آن تاکید دارند؛ نگاهی بلند مدت برای سرمایه گذاری است!
نکته دوم که اکثرا زیاد به آن توجه نمیشود؛ گزینش سرمایه گذاری و بورس به عنوان شغل اول است؛ حال این مطلب به چه معناست؟ چنین افرادی به جهت افزایش سرمایه، تمام زندگی خود را در این مسیر خرج میکنند و زمانی که بازار ارز و بورس کمی بالا و پایین شود، ممکن است تمام سرمایه آنها نیز از بین برود!
حواستان به 24 اشتباه سرمایه گذاری در بازار ارز و سرمایه گذاری در دلار باشد!
خوب دوستان امیدوارم تا اینجای مقاله اطلاعات جامع و مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار داده باشیم. حال قصد داریم به 24 اشتباه رایج در کنار بیان نکاتی درباره سرمایه گذاری در بازار ارز بپردازیم. توجه به این نکات قطعا نحوه سرمایه گذاری شما را تغییر خواهد داد.
- اولین اشتباه در همان ابتدای کار صورت می گیرد! فرد ناآگاه بدون هیچ اطلاعاتی وارد زمینه سرمایه گذاری در بازار ارز می شود. شایسته می باشد قبل از ورود در هر زمینه ای دوره ای آموزشی مجازی یا حضوری را پشت سر بگذارید تا سردرگم نشوید!
- دومین اشتباهی که در میان سرمایه گذاران ارز بسیار رایج است؛ “ترید بیش از حد” میباشد. غالباً دیده شده افراد تازه کار قصد دارند روزی بیش از 20 معامله انجام دهند! این کار عملا اشتباه است و عواقب سنگینی برای مخاطب خواهد داشت!
- تمامی درآمد خود را صرف سرمایه گذاری نکنید؛ میبایست جهت سرمایه گذاری یک نکته را همیشه مد نظر قرار دهید: تصور کنید قرار است تمام پول تزریقی شما از بین برود! (بنابراین همیشه سعی بر آن داشته باشید، درآمد مازاد خود را در این راه خرج کنید).
- “کوین های ارزان قیمت” سبب گمراهی شما میشوند پس به سمت خرید آنها نروید!
- اشتباه رایج بعدی بسیار باعث تاسف است! هنگامی که قرار است پول را انتقال دهید هیجان زده نشوید و با دقت و چک کردن اعداد و ارقام را ارسال کنید.
- یک اصطلاح رایج در بازار بورس و بازار ارزهای دیجیتال وجود دارد که (هیچ وقت تخم مرغهای خود را در یک سبد جمع نکن). این اصطلاح نشانگر خریداری چندیم سهم، نماد، ارز و… است که باعث میشود، زمانی که در یکی از آنها ضرر کردید، دیگر ارز ها برای شما سود آور باشند!
نکات مهم سرمایه گذاری در دلار از طریق بیت کوین
- پیگیر تعداد کوین های خود باشید و هرچه تعداد آنها بیشتر باشد لزوم دارد تمام حرکت های آنها را زیر نظر داشته باشید.
- کوینهایی که برای شما ضرر داشته اند را به هیچ وجه نگه ندارید زیرا دوباره و دوباره باعث ضرر شما خواهند شد.
- بیت کوینهای خود را به موقع بخرید! حتما شما نیز این جمله را شنیده اید که: (اگر دو سال پیش بیت کوین می خریدید تا به امروز با توجه به قیمت ها میلیارد شده بودید)؛ پیشنهاد ما به شما این است: “به موقع خرید کنید و گران نخرید”
صبر و محافظه کاری؛ دو عامل اساسی در سرمایه گذاری
- صبر نمیکنید؟! اصلی ترین مشکل افراد سرمایه گذار (آماتور و تازهکار) نداشتن صبر است! اگر در سهمی، در حال ضرر هستید به سرعت آن را نفروشید و منتظر سودهای پس از ضرر باشید.
- نکات امنیتی را برای کیف پول خود رعایت کنید؛ استفاده از WiFi عمومی به جهت ورود به کیف پول، عملی رایج و کاملا اشتباه است که در بین افراد تازهکار بسیار دیده میشود. همچنین بهتر است از نرم افزارهای افزودنی غیر مطمئن نیز استفاده نکنید. علاوه بر آن پیشنهاد می شود: رمز عبور یا همان پسورد خود را پیچیده انتخاب کنید تا هک کردن آن کار آسانی نباشد.
- به طور مداوم از دادههای 2FA و کیف پول جدید خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
- از SHILL ها فاصله بگیرید، زیرا اکثرا از بیت کوینهای ضعیف طرفداری میکنند!
- بیت کوینهایی نخرید که در بازه زمانی طولانی نتوانید آنها را بفروشید!
- درگیر FUD ها نشوید زیرا به جای خرید یک ارز شما را وادار به فروش ارز هایتان میکند!
- تنها تحت تاثیر اخبار مربوط به بازار ارز دیجیتال تصمیم نگیرید.
- صبور باشید، زیرا افراد صبور اغلب ثروتمند شناخته میشوند!
- در AirDrop شرکت کنید؛ آنها پول رایگان همراه با تلاش پایین برای بدست آوردن عنوان میشوند.
- به شایعات راجب یک بیت کوین توجه و به اخبار 99% از همان بیت کوین بیتوجه باشید!
همواره در حال یادگیری باشید
- پکیج های آموزشی را به خوبی مرور کنید!
- نمودار خوانی بازار ارز را فرا گیرید.
- عقاید و قوانین بازار را در اولویت کار خود قرار دهید.
- هزینه را پایین و کاربرد را بالا ببرید.
- سرمایه گذاریهای خود را مربوط به ارز نکنید بلکه سهام های بورسی، مسکن و… را در اولویت قرار دهید.
همه ديگر مىدانيم كه كشاكشهاى سياسى در بازارهاى جهانى باعث مىشود كه زندگى ما هم به طبع تحت تاثير همين كش و قوص ها قرار بگيرد و در نتيجه نظام هاى مالى بهم بريزد.
افراد در اين بين به دنبال اين هستند كه بدانند بهترين ارز براى سرمايه گذارى چيست؟ خريد يوان چين براى سرمايه گذارى بهتر است يا بايد با دلار سر كنند؟
اين سوال ها باعث مىشود كه بدانيم چه ارزى بخريم تا بيشترين سود را از آن ببريم و در نتيجه به جواب اين سوال برسيم كه کدام ارز برای سرمایه گذاری بهتر است ؟ در اين مقاله قرار است جواب تمامى اين سوالها داده شود پس اگر تمايل داريد تا بدانيد كه به سراغ خريد كدام يك از ارزها برويد (كه البته سرمايه گذارى در ارز كار غير اخلاقى است و باعث فروپاشى و يا برهم زدن نظم اقتصادى بازار و در نتيجه زندگى خودمان مى شود) با ما همراه باشيد.
خرید یوان چین برای سرمایه گذاری
آیا یوان چین بخریم؟ چين چندى پيش در يك اقدام غير منتظره براى جهان، تصميم گرفت تا در معالات بورس كالا، نرخ دلار را فسخ كند. بنابراين چين تصميم گرفت تا در معاملات بورس خود رسما از واحد پول رسمى كشورش يعنى يوان استفاده كند.
اين گام از جسورانه ترين اقدام هاى چين در اين اواخر در تاريخ اين كشور محسوب مى شود. از اين اقدام برمى آيد كه ديگر دلار در تجارت چين غير قابل استفاده است و دلار امريكا بشدت در مقابل چين سقوط خواهد كرد، كه اين اقدام مى تواند بر بازارهاى جهانى بشدت تاثير بگذارد. در آن زمان همه ى بازارهاى جهانى از اين اقدام متحير شدند.
وانش شبكه BBC World به اين اقدام چين يك جنگ اقتصادى بود كه اگر امريكا نمىتوانست آن را هار كند و يا تصميم احمقانهاى مىگرفت بايد رهبرى جهان را به چين مىسپرد.
اين روياى قديمى چين بود و براى ده ها سال و يا حتى بيشتر براى آن تلاش كرد. بنابراين شايد خارج از منطق باشد كه بالاخره مىتوان به خريد يوان چين براى سرمايه گذارى هم نگاه كرد.
چه ارزی بخریم سود کنیم؟ رابطه يوان و دلار
چه ارزی بخرم ؟ سرمایه گذاری با دلار خوبه ؟ هنوز براى اينه به جواب سوال بهترين ارز براى سرمايه گذارى چيست؟ برسيم، راه زيادى در پيش داريم. تا قبل از سال 2015 بانك مركزى چين سبدى از ارز كشورهاى طرف تجارى خود را در نظر گرفت كه ارزش يوان نسبت به اين سبد بانك مركزى، ثبت باقى مانده بود.
از آنجا كه در نظام بينالملل كنونى امريكا بزرگترين رقيب تجارى چين محسوب مى شود، بالطبع اينكه ارزش دلار اريكا در اين سبد بالاتر باشد طبيعى به نظر مى رسد.
بعد از اين سال بود كه در نظام اقتصادى چين تغييراتى حاصل شد؛ تغييراتى كه به دنبال اضافه شدن يوان به سبد ارزى صندوق بينالمللى پول به وجود آمد و تا كنون هم ادامه دارد.
سبد ارزى صندوق بين المللى پول كه اگر بخواهيم دقيق تر از آن ياد نيم بايد از ان با ام (سبد حق برداشت مخصوص) ياد كرد، يا با سر واژه مخصوص انگليسىاش تحت عنوان SDR، بعد از جنگ جهانى دوم و به دنبال عقد قرارداد برتون وودز بين دولتهاى پيروز جنگ منعقد شد كه نام برتون وودز هم به دليل نام شهرى در آمريكا ست كه در سال 1944 كنفرانس در آنجا برگزار شد تا درباره نظام پولى بين المللى پس از جنگ جهانى تصيم گيرى شود.
در اين كفرانس تصميم گرفته شد كه كشورها دلار آمريكا را جايگزين طلا كنند ه تا ان زمان نر برابرى پول بين آنها به حساب مىآمد. به عبارت سادهتر، طلا پشتوانه دلار و دلار، پشتوانه ساير ارزها شد.
در اين ميان بود كه SDR هم به عنوان ذخيرهاى در كنار طلا تشكيل شد كه در ابتدا ارزشى معادل يك دلار داشت. البته اين پيمان پس از اعلام ناتوانى ايالت متحده در حفظ پشتوانه طلا براى دلار فروپاشيد و SDR نيز با تغييراتى رو به رو شد.
هم اكنون اس دى ار صندوقى متشكل از دلار، پوند، يورو، ين ژاپن و يوان چين است كه ارزش گذارى آن به صورت روتين توسط صندوق بينالمللى پول انجام مىشود. دلار بخریم یا یورو؟
يوان چين در سال 2015 به اين سبد اضافه شد و با عضويت در اين سبد، نظام ارزى اين كشور را با تغييراتى مواجه كرد. برخلاف ارزهاى ديگر كه تعيين نرخ آنها وابسته به نيروهاى بازار است، نرخ برابرى يوان به دلار به طور ثابت توسط بانك مركزى چين تعيين مىشود.
مىتوان اينطور گفت كه يوان تنها تنها ارز در سبد ارزى است كه نرخ ان شناور نيست. هرچند ه به توصه صندوق بينالمللى پول چين در حال تجربه نظام ارزى شناور است.
نرخ برابرى دلار به يوان توسط بانك مركزى چين تعيين مىشود و روزانه باتوجه به معاملات بازار جهانى دو در صد نوسان دارد.اين نظام ارزى موجب مىشود تا كشور چين از مزاياى پايين نگهداشتن نرخ برابراى يوان، در زمينه تجارت بينالمللى بهرهمند شود.
چرا وقتى خريد از پول و با پول چين ارزان تر است. كشورها بايد براى واردات انواع كالا و خدمات، شريك ديگرى را انتخاب كنند؟ ايالت متحده بارها به خاطر همين دليل بارها نسبت به سياستهاى اتخاذى چين اعتراض كرده است.
سهم يوان در تراكنش هاى جهانى
تا به اينجا كه خبرى از جايگزينى پول نيست. علاوه بر اين، نشريه آمريكايى فوربس نيز اعلام نموده است كه اگر چين اميدوار بود كه يوان اين كشور جاى دلار آمريكا را بگيرد، بايد از اين فكر بيرون بيايد.
هرچند كه فوربس در يك طرف اين دعوا يعنى سمت آمريكا ايستاده است. اما آمارهاى جهانى و حتى آمارهايى كه از سمت خود چين هم ابراز شده است نشان مى دهد كه نبايد به اين زودىها منتظر جايگزينى دلار حداقل به وسيله يوان باشيم.
براساس گزارش ماهانه فوربس به نقل از سوئيفت، يوان كشور چين 1.85 درصد از تراكنشهاى جهانى را به خود اختصاص داده و اگر تراكنشهاى بينالمللى را به خود اختصاص داده و اگر پرداخت هاى جهانى به غير از پرداخت هاى منطقه را در نظر بگيريم، پول چين با سهم 1.23 درصدى از تسويههاى ارزى در ماه مارس ميلادى جارى، رتبه هشتم را بين ساير ارزها داشته است.
نکات مهم برای سرمایهگذاری روی دلار
بسیاری از افراد هستند که بر اساس استراتژی شخصی شروع به خرید و فروش ( ترید ) دلار در بازار میکنند و اگر کار کشته باشند و بتوانند اخبار سیاسی و اقتصادی را به خوبی تحلیل کنند، به مرور زمان سود خوبی از بازار دلار کسب میکنند. در ایران چهار بازار اصلی داریم که معمولاً موازی با یکدیگر در حال حرکت هستند و دلار محرک اصلی هر چهار بازار است. پس یکی از نکات مهم در خرید و فروش دلار این است که دلار نوسان کمتری به نسبت بازارهای موازی دارد.
در ایران بازار دلار، بورس، طلا یا سکه و مسکن معمولاً طرفداران خاص به خود را دارد و هر کدام از این بازارها میتوانند نوسان مثبت یا منفی خود را در نحوه حرکت دلار ببینند. پس میتوان به جرات گفت که مبنای هر بازار دیگری در ایران، در دست رفتارهای دلار است. نکته مهمی که در زمینه سرمایهگذاری روی دلار وجود دارد، این است که در طول سالیان گذشته، همواره نوسان دلار به نسبت بازارهای موازی دیگر کمتر است و اگر قصد سرمایهگذاری روی این ارز را داشته باشید، باید بگوییم که در بلند مدت همواره به نسبت سایر بازارهای مالی، سود کمتری را کسب خواهید کرد.
در جدول زیر، بازدهی 5 ساله بازار بورس تهران، سکه طرح جدید و دلار آورده شده است. بنابراین برای اینکه به یکی از نکات مهم در خرید و فروش دلار دست پیدا کنید، بهتر است تا به این جدول با دقت بیشتری نگاه کنید.
نوع بازار میزان بازدهی ( 5 ساله )
دلار 690%
سکه طرح جدید 970%
شاخص کل بورس 1700%
همانطور که در جدول بالا مشخص است، بازارهای موازی دلار بازدهی بسیار بالاتری به نسبت خود دلار داشتهاند. اما لازم به ذکر است که گفته شود: هرچه ریسک بازاری بالاتر رود، نوسان بالاتری نیز خواهد داشت و به این دلیل که دلار در بلند مدت صعودی است، میتوان یکی از گزینههای کم ریسک برای پرتفوی را به دلار اختصاص داشت.

نکات مهم در خرید و فروش دلار
در واقع دلار یکی از گزینههای بسیار کم ریسک برای سبد سرمایهگذاری است، پس باید فوت و فن خرید و فروش آن را بیاموزید تا به اصطلاح سرتان کلاه نرود. همواره چند مرکز برای معامله دلار وجود دارد که عبارت است از صرافیهای مجاز و غیر مجاز، بانک و دلالان دلار.
⦁ خرید دلار از صرافیهای مجاز
پیشنهاد ما این است که به هیچ وجه از دلالان یا صرافیهای غیر مجاز اقدام به خرید دلار نکنید، زیرا احتمال اینکه شما را وسوسه کنند و در نهایت دلار قلابی به شما بفروشند، زیاد است. پس اولین نکته برای انتخاب بهترین ارز خارجی برای سرمایهگذاری و خرید آن، این است که به صرافی معتبر رجوع کنید.
⦁ روزهای اداری را برای خرید دلار انتخاب کنید
خرید دلار یا یورو، بهتر است تا در روزهای اداری و قبل از تعطیلات انجام شود. یکی از قانونهای نانوشته بازار دلار، این است که معمولاً در هنگام تعطیلات بیش از 2 روز، قیمت دلار افزایش پیدا میکند. دلایل آن نیز، این است که معمولاً در این زمان، عرضه به شدت کاهش میابد و دلار نوسان اندکی به سمت بالا خواهد داشت.
⦁ اسکناس صد دلاری را به پنجاه دلاری ترجیح دهید.
دلیل اصلی این موضوع این است که اگر شما قصد خرید تعداد زیادی دلار را دارید، باید بدانید که عرف خرید و فروش دلار با صد دلاری است و میتوانید در پاسخ به سؤال “چند دلاری بخریم بهتر است؟” پاسخ مناسبی را ارائه دهید اما بهصورت کلی باید حواستان باشد که دلار اصلی بخرید. چون این موضوع بسیار مهمتر است.
⦁ از صرافی درخواست فاکتور کنید.
دریافت فاکتور را هرگز فراموش نکنید، زیرا با انجام این کار، فروشنده صرافی مجبور است تا شماره سریال اسکناس بر روی آن درج کند و سپس تحویل شما دهد.
⦁ اسکناس را به دقت بررسی کنید
نکته اول این است که شما باید از وجود برجستگیهای دلار مطمئن شوید. سپس دلار را در مقابل نور بگیرید تا از تقلبی نبودن آن مطمئن شوید. همچنین نواری بر روی دلار چاپ شده است که بهصورت عمودی روی اسکناس وجود دارد. شما میتوانید با استفاده از نور، این نوار را مشاهده کنید تا از اصالت دلار خاطر جمع شوید. همواره توجه کنید که نکات مهم در خرید و فروش دلار را رعایت کنید و سپس وارد صرافی شوید تا تمرکز کافی برای انجام این کار داشته باشید.
خرید دلار بهتر است یا یورو
برای پس انداز دلار بهتر است یا یورو؟ آیا خرید دلار به صرفه است؟ شايد بعد از اينكه متوجه شديد فرق دلار و يوان در چيست به دنبال اين باشيد كه خريد دلار بهتر است يا يورو؟ پيشبينىها حاكى از آن است كه طى 4 سال آينده يورو بهتر از دلار است. درهم امارات به دلار يخ شده است و تحليل اينده دلار به آينده درهم امارات قايبل تعميم است، فلذا يورو بهتر از درهم امارات است.
درهم را ريسك استراتژيك بودن تهديد مىكند لذا اين عامل نيز برتر بودن يورو نسبت به دلار را مژده مىدهد. واردات امريكا و انگليس در سال 750 ميليارد دلار از صادرات ان ها بالاتر است.
به عبارت ديگر اين دو كشور پنجاه درصد از كسرى واردات نسبت به صادرات جهان را پوشش مىدهد، اگر اين دو كشور از ايفاى اين نقش سر باز زنند اقتصاد كشورهاى جهان دچار مازاد صادرات نسبت به واردتشان فرو مىپاشد.
شايد تا همين جاى مقاله برايتان روشن شده باشد كه كدام يك از ارزها قدرت بيشترى در عرصه جهانى دارد و به جواب اين سوال كه كدام ارز براى سرمايه گذارى بهتر است؟ نزديك شده باشيد. اما همه چيز بستگى به خودتان دارد تا با استفاده از ابزار مطالعه و همچنين استدلال منطقى متوجه امر سرمايهگذارى خود شويد.
و در آخر…
براى اين كه بدانيد بهترين ارز براى سرمايه گذارى چيست؟ مى توانيد بازار جهانى را رصد كنيد، مناسبات كشورهاى بين الملل با چين، ايالت متحده امريكا و يا حتى كشورهاى اروپايي. همه اينها در روابط تجارى و اقتصادى در نتيجه نرخ ارز تاثيرگذار هستند.
از ” آموزش نصب آمی بروکر” دیدن نمایید.
بنابراين تنها بهترین فاكتور براى سرمايهگذارى در نظر نگيريد. جدول زير خلاصه اى از سه ارز نام برده شده است تا متوجه شويد بهترين ارز براى سرمايه گذارى چيست. برای کسب اطلاعات در مورد ” مراکز احراز هویت سجام ” مقاله مرتبط را مطالعه نمایید.
كشور | واحد پول | توضيحات | |
1 | امريكا | دلار | از آنجا كه در نظام بينالملل كنونى امريكا بزرگترين رقيب تجارى چين محسوب مىشود. دلار در تجارت چين غير قابل استفاده است و دلار امريكا بشدت در مقابل چين سقوط خواهد كرد، كه اين اقدام مىتواند بر بازارهاى جهانى بشدت تاثير بگذارد. |
2 | اروپا | يورو | پيشبينىها حاكى از آن است كه طى 4 سال آينده يورو بهتر از دلار است. درهم امارات به دلار يخ شده است و تحليل اينده دلار به اينده درهم امارات قايبل تعميم است، فلذا يورو بهتر از درهم امارات است. درهم را ريسك استراتژيك بودن تهديد مىكند لذا اين عامل نيز برتر بودن يورو نسبت به دلار را مژده مىدهد |
3 | چين | يوان | برخلاف ارزهاى ديگر كه تعيين نرخ آنها وابسته به نيروهاى بازار است، نرخ برابرى يوان به دلار به طور ثابت توسط بانك مركزى چين تعيين مىشود. اين نظام ارزى موجب مىشود تا كشور چين از مزاياى پايين نگهداشتن نرخ برابراى يوان، در زمينه تجارت بينالمللى بهرهمند شود. چين چندى پيش در يك اقدام غير منتظره براى جهان، تصميم گرفت تا در معالات بورس كالا، نرخ دلار را فسخ كند. بنابراين چين تصميم گرفت تا در معاملات بورس خود رسما از واحد پول رسمى كشورش يعنى يوان استفاده كند. اين گام از جسورانهترين اقدامهاى چين در اين اواخر در تاريخ اين كشور محسوب مىشود |
برخی از سوالات رایج:
1.چه نکاتی را هنگام سرمایه گذاری در بازار ارز باید رعایت کرد؟
اول از همه باید برای این نوع از سرمایه گذاری هدف زمانی تعیین کنید. نکته دوم این است که الزاماً ارزهایی که بیشترین مبادلات بازار را به خود اختصاص می دهند بهترین ارز برای سرمایه گذاری نیستند. نکته مهم دیگر این است که در بازارهایی که قیمت در آنها شناور است تنها یک هدف را دنبال کنید و آن چیزی نیست به غیر از اینکه با کمترین قیمت ممکن خرید کنید و با بالاترین قیمت ممکن به فروش برسانید.
2.بازار ارز چیست؟
بازارها به سه دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت است از بازار کالا و خدمات، بازار ارز و بازارهای کاغذی که شامل بازار سهام و اوراق میباشد. بازار ارز بازاری است که در آن معامله ارز انجام می شود، معامله ارز به معنی خرید هم زمان یک ارز و فروش ارز دیگر است. درواقع بازار ارز یک بازار بین المللی است که میتوان پول یک کشور را با پول کشور دیگری معامله کرد.
درباره مهرناز سلطانی
نویسنده کتاب: ثروت نهفته در بورس ایران ،مدرس و مربی دوره های بورس و هوش مالی مقدماتی و پیشرفته ،بنیان گذار مجموعه همیار سرمایه ،تحلیگر و معامله گر بورس اوراق بهادار ،نویسنده روزنامه همشهری در حوزه بورس کارشناس رادیو اقتصاد سیما سخنران در سمینارها و همایش های مالی نگارنده بیش از 150 مقاله آموزشی در بازارهای مالی
نوشتههای بیشتر از مهرناز سلطانی1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنون از توضیحات خوبتون با توجه به توضیحات حالا چه ارزی بخریم که سود کنیم . واقعا نمیدونم بهترین ارز خارجی برای سرمایه گذاری کدوم میتونه باشه انقدر که نوسان داره بازار. این که کدام ارز را بخریم واقعا چالش بزرگیه