تحلیل هفتگی هفته اول بهمن ماه ۱۳۹۷
اتحادیه اروپا امروز بیانیه ‘اس پی وی’ را بررسی می کند
بیانیه آغاز به کار سازوکار ویژه اتحادیه اروپا اس پی وی برای تداوم روابط مالی و تجاری با ایران پس از طرح و تصویب در جلسه دوشنبه اعضا اعلام می شود.
مذاکرات بر سر واژگان بیانیه اتحادیه اروپا در آخرین لحظات همچنان ادامه داشته و بر اساس پیش نویسی که به رویت رسیده، این اتحادیه از ابتکار عمل انگلیس، فرانسه و آلمان استقبال کرده و آن را ‘تاثیری مثبت بر روابط تجاری و اقتصادی با ایران و مهم تر از همه زندگی مردم ایران’ می داند.
امروز نمایندگان کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل پیرامون این بیانیه تبادل نظر خواهند کرد و در صورت توافق ۲۸ کشور، اندکی بعد انتشار خواهد یافت.
این سازوکار قرار است تا از شرکت های اروپاییطرف تجارت با ایران در برابر تحریم های آمریکایی ناشی از معاملات دلاری محافظت کرده و پرداخت های شرکت هایی را که در چهارچوب معافیت های نفتی آمریکا و یا کالاهای مجاز مانند مواد غذایی و دارو قصد ادامه مراوده با ایران دارند، دریافت کند.
فرض بر این است که این ساز و کار در شرایط عدم نقل و انتقال مستقیم وجوه میان طرف های ایرانی و اروپایی، شرکت ها را از مجازات های آمریکا مصون نگاه می دارد
مادورو به دنبال انتقال ۱.۲ میلیارد طلا بلوکه شده ونزوئلا در انگلیس
منابع آگاه گفته اند که دولت ونزوئلا به دنبال یافتن راهی برای بازپس گیری طلاهای خود در انگلیس است که پیش تر با مخالفت بانک مرکزی انگلیس برای انتقال آنها مواجه شده بود.
بلوکه کردن ذخایر طلای ونزوئلا توسط انگلیس پس از آن صورت می گیرد که مایک پمپئو ، وزیر خارجه آمریکا و جان بولتون ،مشاور امنیت ملی دولت ترامپ از کشورهای جهان خواستند منابع درآمد دولت فعلی ونزوئلا را قطع کنند.
انگلیس به همراه آمریکا و برخی از کشورهای آمریکای لاتین اعلام کرده است خوان گایدو رارئیس جمهور ونزوئلا می داند.
نیکلاس مادورو ، رئیس جمهور سوسیالیست ونزوئلا که اقتصاد کشورش در دوران مدیریت او وارد بحران بی سابقه ای شده با تقاضاها برای ترک قدرت مخالفت کرده است.
مقامات آمریکایی در تلاش اند تا دارایی های ونزوئلا در خارج از این کشور را در اختیار گایدو قرار دهند. ذخایر طلای ونزوئلا در انگلیس، ۱.۲ میلیارد دلار از کل ۸ میلیارد دلار ذخایر این کشور را تشکیل می دهد.
بخش دیگری از این طلاها در ترکیه نگهداری می شود.
انتقال ذخایر طلا در هفته های اخیر یکی از اصلی ترین اولویت های دولت ونزوئلا بوده است. کالیکستو اورتگا ، رئیس بانک مرکزی ونزوئلا چند روز پیش به لندن رفت تا مقامات انگلیسی را در خصوص انتقال این طلاها مجاب کند. یکی از مقامات دولت ونزوئلا که خواسته نامش فاش نشود به بلومبرگ گفته است که بانک های ونزوئلایی از همکاری با انگلیس منع شده اند.
تولید نفت آمریکا ۲۳ سال جلوتر از برنامه
یک سال پیش دولت آمریکا انتظار داشت تولید نفت این کشور به طور میانگین به ۱۱.۹۵ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۴۲ برسد اما تولید شرکت های حفاری شیل امسال از این رقم فراتر خواهد رفت.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش سالانه “دورنمای انرژی” برآورد کرده است که تولید این کشور در سال ۲۰۳۱ به ۱۴.۵۳ میلیون بشکه در روز بالغ خواهد شد.
در واقع طبق توضیح این آژانس، قیمت نفتدر کوتاه مدت بالاتر از میزانی بوده که این آژانس سال گذشته برآورد کرده بود و به همین دلیل مبنای تولید بالاتر رفته است.
به این ترتیب آمریکا سال آینده و سال ها زودتر از آنچه پیش از این برآورد کرده بود به صادرکننده بزرگ نفت و انرژی تبدیل خواهد شد و این امر به دلیل تولید سریع تر نفت و گاز مایع به همراه رشد کندتر تقاضا است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا در نخستین پیش بینی ۲۰۲۰ خود اعلام کرده است تولید نفت آمریکا امسال به بیش از ۱۲ میلیون بشکه در روز و در سال آینده به حدود ۱۳ میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت.
آمریکا با رونق تولید مناطق شیل ، به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شده و در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۱ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد و رکورد قبلی را که مربوط به سال ۱۹۷۰ بود، شکست.
چین و هند برندگان اصلی تحریم نفتی ونزوئلا
تحریم احتمالی نفت ونزوئلا توسط دولت آمریکا میتواند به منزله در اختیار قرار دادن صنعت نفت هند به چین و هند باشد.
به گفته کارشناسان؛ از آنجا که بزرگترین خریداران نفت ونزوئلا پالایشگاههای آمریکا هستند، در صورت تحریم صنعت نفت این کشور دیگر پالایشگاههای آمریکا نمیتوانند از ونزوئلا نفت خریداری کنند در نتیجه چین و هند اقدام به خرید نفت ارزان این کشور می کنند.
تحریم صنعت نفت ونزوئلا بهترین فرصت برای خریداران آسیایی است که به دنبال نفت ارزان با توجه به کاهش رشد اقتصادی در این منطقه هستند. در این میان دولت پکن که با توجه به داشتن جنگ تجاری با آمریکا از کاهش رشد اقتصادی رنج میبرد شدیداً به دنبال تأمین نفت ارزان در جهان است و از طرف دیگر نارندرا مودی نخست وزیر هند نیز با خرید ارزان نفت ونزوئلا میتواند در چند ماه مانده تا انتخابات سراسری از فشار اقتصادی مخالفان خود بکاهد.
دولت ونزوئلا نیز با توجه به بحران اقتصاد کنونی که کشور را در بر گرفته با تحریم نفت توسط آمریکا سریعاً پیشنهاد خریداران آسیایی را میپذیرد.
چین در یازدهم سال ۲۰۱۸ روزی ۳۴۰ هزار بشکه نفت خام از ونزوئلا وارد کرده است .
ونزوئلا همچنین در سال گذشته بعد از عراق، عربستان و ایران چهارمین تأمین کننده نفت خام هند بوده است.
در سال ۲۰۱۸، هند بهطور میانگین ۳۳۰ هزار بشکه در روز نفت خام از ونزوئلا وارد کرده است.
ترافیک سنگین نفتکش ها در ترکیه
نفتکشهای صادرکننده نفت قزاقستان و روسیه از بنادر دریای سیاه، در هنگام عبور از تنگههای کشتیرانی ترکیه با تاخیرهای طولانی روبرو هستند که روال تحویل میلیونها بشکه نفت به پالایشگاهها در دریای مدیترانه و نقاط دیگر را طولانی میکند.
شرکت “تریبکا شیپینگ” در این باره اعلام کرد: صف طولانی برای عبور از تنگههای بوسفور و داردانل به دلیل تغییر مقررات در سپتامبر است که الزامی کرده کشتیهای بیشتری با یدک کشها عبور کنند. این امر سفر نفتکشهای حاوی حدود ۳۹ میلیون بشکه در روز نفت را به تاخیر انداخته و شرایط جوی نامساعد نیز تاخیر آنها را تشدید کرده است.
جیمز دیویس، مدیر خدمات نفتی جهانی در شرکت “فکتس گلوبال انرژی” به بلومبرگ گفت: کمبود نفت برای پالایشگاهها در مدیترانه در صورت تداوم یا وخیم شدن این تاخیرها، ملموس خواهد شد. البته نشانههایی وجود دارد که این مشکلات ممکن است بزودی حل شوند.
تنگههای ترکیه یکی از نقاط مهم برای عرضه نفت جهانی هستند زیرا نفت از قزاقستان، روسیه و آذربایجان باید از این آبراهها عبور کند تا به بازارهای بینالمللی برسد. ارسال محمولههای نفتی به خصوص از قزاقستان در سالهای اخیر افزایش یافته و در اواخر سال ۲۰۱۸ از مرز ۲ میلیون بشکه در روز عبور کرد.
همچنین نفتکشها برای ورود به دریای سیاه و رسیدن به پایانههای صادراتی مدت طولانیتری صبر میکنند.
طبق آمار کشتیرانی بارگیری در بندر نووروسیسک و پایانه سی پی سی ماه جاری دیرتر از برنامه مقرر انجام میگیرد.
طبق اعلام شرکت تریبکا، نفتکشها باید حدود ۱۳ روز برای عبور از تنگههای کشتیرانی و خروج از دریای سیاه صبر کنند که طولانیترین زمان انتظار از حداقل سال ۲۰۱۴ است و بیش از دو برابر حد معمول است. کشتیهایی که در مسیر مخالفت حرکت میکنند، باید حدود ۱۵ روز صبر کنند.
عرضه قیر در بورس کالا
با وجود تعلیق الزام عرضه قیر در بورس کالا، کارشناسان این حوزه معتقدند این موضوع تنها می تواند ۱۰ درصد باتوجه به هزینه های عرضه و عدم علاقه خرید خارجی ها از بورس برروی صادرات قیر تاثیر گذار باشد؛ چرا که بزرگترین مشکل قیرسازها، وجود تعهدات ارزی و بدهکار بودن آنها پیش از صادرات قیر است و از این رو تمایلی به فروش قیر در بازار صادراتی وجود ندارد.
افزایش عرضه کنندگان چینی؛
قیمتهای زیر ۱۱۰۰ دلار در هرتن در بازار پلی اتیلن ترفتالات ترکیه رؤیت نشد
Reference Prices
Middle East (CIF Turkey, cash)
PP raffia (-) 1100-1120 (-) USD/ton
PP fibre (-) 1160-1180 (-) USD/ton
Iran (CPT Turkey, cash)
PP raffia (-) 1180-1200 (-) USD/ton
PP fibre (-) 1200-1230 (-) USD/ton
مرکز پژوهش های مجلس:
دولت برای کنترل قیمت کالاهای اساسی ۴۲ هزار میلیارد تومان یارانه ارزی ( دلار ۴۲۰۰تومانی) پرداخت کرد که نهتنها این کالاها ارزان نشدند و ۴۰% گران شدند(از اسفند ۹۶ تا آذر۹۷) بلکه به دلیل انحراف ۱۰درصدی در این سیاست ۴٫۵ هزار میلیارد تومان رانت به گروههای خاص داده شد.
نوسان قیمت آتی پلیمرها در بورس کالای دالیان چین؛
قیمت آتی پی وی سی ثابت ماند/پلی پروپیلن و منواتیلن گلایکول افت کرد.
جهش قیمت پلی پروپیلن:
در حالی پلی پروپیلن های نساجی با شروع هفته جدید با جهش قیمتی در بازار ایران مواجه شده اند که برخی از منابع خبری یکی از دلایل آن را بازگشت تعدادی از دلالان این حوزه با افزایش مصرف صنایع پایین دست متاثر از آب و هوای سرد می دانند. البته خبرها در ماههای اخیر حاکی از دستگیری تعداد زیادی از دلالان بورسی بوده است و تعدادی از معامله گران نیز با توجه به این موضوع افزایش قیمت گریدهای نساجی را شبهه برانگیز می دانند، البته یادآوری این نکته ضروری است که همواره مصرف پلی پروپیلن ها به دلیل استفاده در صنایع بسته بندی و نساجی در ایران از حجم تولید آنها فراتر است. با این حال همچنان اختلاف قیمت این کالاها در بازار داخلی و بورس نیازمند کنترل و نظارت بیشتر است؛ چرا که مثلا قیمت گرید C30S پتروشیمی مارون که در بورس حدودا ٨ هزارتومان است در بازار آزاد با رقم ١۴ هزار و ٣۵٠ تومان معامله می شود. این در حالی است که یک روزه نرخ این کالا حدودا یک هزار ٢٠٠ تومان گران شده و اختلاف قیمت حدودا ٣ هزارتومانی آن در بازار و بورس کالا می تواند نشان از ورود کدهای معاملاتی جدید، افزایش حجم صادرات یا کاهش تولید و یا معاملاتی غیرمتعارف در این حوزه باشد.
نشست بینتیجه برای بنزین
کارگروهی که برای بررسی تبصره ۱۴ لایحه بودجه و تعیین تکلیف «اصلاح قیمت سوخت» در کمیسیون تلفیق تشکیل شده بود، روزگذشته بدون نتیجه به کار خود پایان داد.
امسال هم مانند سالهای گذشته، پیشنهادهای متعددی برای اصلاح قیمت سوخت مطرح شد اما هیچ کدام نتوانست نظر اعضای کمیسیون تلفیق را جلب و موافقت آنان را به دست آورد.
این پیشنهادها را میتوان در قالب دو رویکرد دستهبندی کرد: اول برای هر شهروند یک کارت سوخت و سهمیه روزانه درنظر گرفته شود، دوم اینکه به هر خودرو یک کارت سوخت و سهمیه روزانه بنزین اختصاص یابد تا افزایش قیمت به تناسب مصرف صورت گیرد.
هیچ یک از این پیشنهادها به دلیل آثار تورمی که ممکن است افزایش قیمت بنزین و سهمیهبندی آن، در جامعه ایجاد کند، تصویب نشد.
اخبار کوتاه اقتصادی
مؤسس WEF (مجمع جهانی اقتصادی) گفت: ” اجلاس دائوس حتی بدون ترامپ نیز برگذار خواهد شد.”
نشست سالانه مجمع اقتصاد جهانی در هفته جاری در داووس برگذار خواهد شد. اگر چه ممکن است رئیس جمهور آمریکا و دیگر رعبران بزرگ دنیا ممکن است در آن شرکت نکنند.
علاوه بر ترامپ، نخست وزیر ترکیه و رییس جمهور فرانسه نیز امسال در این اجلاس شرکت نخواهند کرد.
سهام در توکیو، هنگ کنگ و سیدنی بعد از شاخص S&P 500 به بالاترین حد خود از اوایل دسامبر در روز جمعه رسید.
امروز نیز بازار چین با توجه به امید و اطمینان سرمایه گذاران به کاهش جنگ تجاری و رفع نگرانی در رابطه بت کاهش رشد اقتصاد چین، مثبت است.
بازار ایالات متحده امروز نیز بسته است.
بازار جهانی فلزات چین و لندن دیروز روند غیر متعادلی را طی کرد.
LME:
سرب +۰٫۵۱%
مس -۱%
آلومینیوم -۱%
نیکل تغییری نکرد و روی اندکی کاهش یافت.
SHFE:
نیکل +۰٫۶۴%
قلع +۰٫۴۶%
سرب کمی رشد کرد
آلومینیوم -۰٫۵۹%
مس -۰٫۵%
و روی -۰٫۲۶%
موجودی آلومینیوم اولیه انبارهای چین امروز ۲۱ ژانویه به ۱٫۲۶۷ میلیون تن رسید که در مقایسه با ۱۷ ژانویه ۲۰۰۰ میلیون تن کاهش یافته است.
سهام بازار آسیا و ایالات متحده در روز سه شنبه کاهش یافت، عامل آن افزایش یوآن در مقابل کاهش میزان خزانه داری ایالات متحده است.
رئیس جمهور چین بر ضرورت حفظ ثبات سیاسی در جلسه ی غیر عادی رهبران چینی تاکید کرد.
نگرانی از رشد اقتصادی کند موضوع اصلی بحث بود.
رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۸ %۶٫۶ بوده است که در مقایسه با سال ۲۰۱۷ که ۶٫۸% بود، کاهش یافته است.
طبق اعلامیه رسمی منتشر شده در تاریخ ۱۸ ژانویه ۲۰۱۹، دولت تانگشان معروف ترین شهر تولید کننده فولاد چین، با محدودیت های تولید زمستانی فولاد تا ماه مارس نیز تولید فولاد کاهش خواهد یافت.
مقامات شهر تانگشان چین در شهر هبی اعلام کردند سطح آلودگی زیست محیطی به سطح دوم خود رسیده است.
به این منظور حمل و نقل خودرو به منظور تحویل کالا در بنادر در تاریخ ۲۲ ژانویه تا ۲۵ ژانویه ممنوع است.
تولید شرکت فجر امیر کبیر کاشان #فجر دی ماه از میانگین تولید ماهانه ۵۰۶۳۵ تنی از ابتدای سالی مالی خود به ۴۷۷۶۳ تن یعنی حدود ۵٫۷% کاهش رسیده است.
این در حالی است که میانگین فروش ماهانه اش ۵۸۵۷۶۱ میلیون ریال بوده که نسبت به میانگینش از ابتدای سال مالی ۳۲% کاهش داشته است.
پس این سوال پیش می آید که چرا در آغاز سه ماهه ی آخر سال در مقایسه با کاهش حدود ۵درصدی تولید، فروش این شرکت حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است.
منتظر اخبار تکمیلی باشید.
میزان تولید شرکت مجتمع فولاد خراسان فخاس در دی ماه نسبت به میانگین ۹ ماه سال مالی حدود ۳۴% افزایش داشته است در حالی که مقدار فروش ریالی آن ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
این شرکت در زمینه ی تولید محصولان سبک ساختمانی، آهن اسفنجی، شمش و گندله فعالیت دارد.
تغییرات بازار فلزات شانگهای SHFE روز سه شنبه تاریخ ۲۲ ژانویه
کدال
جابر
صدور مجوز افزایش سرمایه
درصد افزایش سرمایه: ۵۰%
محل تامین: مطالبات و آورده نقدی
قلرست
صدور مجوز افزایش سرمایه
درصد افزایش سرمایه: ۶۷%
محل تامین: سود انباشته
خاهن
صدور مجوز افزایش سرمایه
درصد افزایش سرمایه: ۸%
محل تامین: سود انباشته
سخزر
صدور مجوز افزایش سرمایه
درصد افزایش سرمایه: ۱۱۷%
محل تامین: ۸۷% مطالبات و آورده نقدی, ۳۰%انباشته
لسرما
صنایع سرما آفرین ایران در دوره ۹ ماهه منتهی به ۹۷/۰۹/۳۰(حسابرسی نشده) به ازای هر سهم ۱۳۹ ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷٪ رشد داشته که عمدتا بخاطر افزایش ۲۳٪ فروش و از طرفی کاهش ۹۱٪ مالیات بر درآمد شرکت میباشد.
این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۲۰,۵۳۶ میلیون ریال سود خالص محقق کرده است.
شپلی
پلی اکریل ایران دردوره ۱ ماهه منتهی به ۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۴۰۲,۳۷۸ میلیون ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۸/۰۹/۳۰ مبلغ ۴۰۲,۳۷۸ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۵۰% رشد داشته است.
ثمسکن
افشای اطلاعات با اهمیت
سود پیش بینی شده هرسهم قبلی: ۹۲ ریال
سود پیش بینی شده هر سهم فعلی: ۵۷ ریال
درصد تغییر: ۳۸٪ تعدیل منفی
پوشش ۹ ماهه ۴٪ مبلغ ۲ ریال
فروس فروسیلیس ایران دردوره ۱ ماهه منتهی به۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۱۵۷,۴۷۸ میلیون ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۱,۴۴۲,۸۶۰ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵۲% رشد داشته است.
حتاید
تاید واتر خاورمیانه در دوره ۹ ماهه منتهی به ۹۷/۰۹/۳۰ (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم ۵۵۰ ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۸٪ رشد داشته که عمدتا بخاطر افزایش ۶۰٪ سایر درآمدهای عملیاتی میباشد.
این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۵۵۰,۲۴۰ میلیون ریال سود خالص محقق کرده است.
چکاپا
درصد افزایش سرمایه: ۷۹%
محل تامین: سود انباشته
مبین
پتروشیمی مبین دردوره ۱ ماهه منتهی به۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۷,۸۵۱ میلیارد ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۵۴,۴۰۶ میلیارد ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۱% رشد داشته است.
فزرین
زرین معدن آسیا دردوره ۱ ماهه منتهی به۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۱۸۴,۹۴۴ میلیون ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۱,۱۰۵,۱۴۱ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۲% رشد داشته است.
شفن
پتروشیمی فن آوران دردوره ۱ ماهه منتهی به۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۲,۵۴۱ میلیارد ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۲۰,۱۵۶ میلیارد ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۴% رشد داشته است.
توضیحات در مورد اصلاحات:
متانول: اصلاح مبلغ فروش آبان به شرکتهای همکار در منطقه ویژه بندر امام و تعدیل نرخ فروش آذرماه ( افزایش ) ۱۳۹۷ شرکت های شیمی بافت ، بندر امام و شهید رسولی با توجه به قطعی شدن نرخ این ماه اسید استیک : اصلاح فروش آبان به شرکتهای همکار در منطقه ویژه بندر امام و تعدیل نرخ فروش آذرماه (افزایش) ۱۳۹۷شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با توجه به قطعی شدن نرخ این ماه
پارس
پتروشیمی پارس دردوره ۱ ماهه منتهی به۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۶,۹۰۴ میلیارد ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۷۲,۴۰۶ میلیارد ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۱% رشد داشته است.
شخارک
پتروشیمی خارگ دردوره ۱ ماهه منتهی به ۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۱,۸۵۲ میلیارد ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹مبلغ ۲۵,۳۸۱ میلیارد ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۷% رشد داشته است.
کرماشا
صنایع پتروشیمی کرمانشاه در دوره ۱ ماهه منتهی به ۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۵۹۸,۲۳۸ میلیون ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۷,۳۳۹,۷۱۳ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۶% رشد داشته است.
شرانل
نفت ایرانول دردوره ۱ ماهه منتهی به۹۷/۱۰/۳۰ از محل فروش محصولات خود مبلغ ۱,۷۷۲ میلیارد ریال درآمد داشته است
این شرکت براساس عملکرد ۱۰ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹مبلغ ۱۶,۰۷۶ میلیارد ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۹% رشد داشته است.
شسپا
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت نفت سپاهان
درصد افزایش سرمایه: ۴۷۱%
محل تامین: سود انباشته
دیدگاهتان را بنویسید