تحلیل هفته چهارم فروردین ماه 99
اخبار خارجی:
کاهش چشمگیر مصرف جهانی بنزین
تقاضا برای بنزین در آمریکا و سایر کشورهای جهان با دستور مقامات برای ماندن مردم در خانه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا که رفت و آمدها را محدود کرده، به شدت کاهش پیدا کرده است.
گزارش شرکت تحقیقاتی “آی اچ اس مارکیت” حاکی از کاهش ۴۶.۶ درصدی فروش بنزین در جایگاههای سوخت آمریکا در هفته منتهی به ۲۸ مارس در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است. یک جایگاه معمولی سوخت حدود ۱۱ هزار گالن بنزین فروخت که کمتر از ظرفیت دو تانکر سوخت است.
با دستور دولت آمریکا برای ماندن مردم در خانه، افت تقاضا برای بنزین شدت گرفت و در یک هفته ۳۰ درصد کاهش یافت. کاهش مصرف بنزین در آمریکا منعکس کننده وضعیت مشابه در اسپانیا و ایتالیا است که شدیدترین قرنطینه را در میان کشورهای اروپایی اعمال کرده اند. تقاضا برای بنزین در این منطقه حدود ۸۵ درصد کاهش داشته است.
آمار هفتگی دولت آمریکا نشان داد که عرضه بنزین در بازار کمترین میزان از سال ۱۹۹۴ بوده است. اگرچه این کاهش به شدت کاهش فروش بنزین به مصرف کنندگان معمولی نبوده است اما احتمالا با دریافت سوخت کمتر از سوی فروشندگان، شدت خواهد گرفت. پالایشگاهها تولیدشان را کاهش داده اند زیرا ذخایر سوخت در مخازن افزایش پیدا کرده و به نوبه خود باعث پایین رفتن قیمتهای نفت شده است. طبق برآورد برخی از تحلیلگران، تقاضای جهانی برای نفت ممکن است حداکثر ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.
آمار ملی آمریکا با آمار ایالتی تطابق دارد. هفته گذشته یک گروه تجاری در کالیفرنیا از کاهش ۶۰ درصدی فروش بنزین و دیزل در مناطق شهری و کاهش ۳۵ درصدی در مناطق روستایی از اوایل مارس تا ۲۷ مارس خبر داده بود. گروههای تجاری در تگزاس و فلوریدا هم نصف شدن فروش بنزین در مناطق بزرگ شهری را گزارش کرده اند.
وزارت انرژی آمریکا روز سه شنبه پیش بینی کرد تقاضا برای بنزین در سه ماهه دوم امسال حدود ۲.۳ میلیون بشکه در روز نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۹ کاهش پیدا می کند.
_تقاضای اروپایی
کشورهایی اروپایی هم با کاهش مصرف بنزین روبرو شده اند. طبق اعلام شرکت خط لوله CLH Group، تقاضا برای بنزین در اسپانیا در هفته منتهی به ۲۹ مارس بر مبنای سالانه ۸۳ درصد کاهش پیدا کرد. انجمن فروشندگان بنزین انگلیس هم اعلام کرد فروش بنزین در این کشور در اواخر مارس ۶۶ درصد در مقایسه با میانگین دو ماه پیش از آن کاهش داشت.
نظرسنجی گروه صنعتی Bovag از فروشندگان خودرو و شرکتهای حمل و نقل در هلند نشان داد که فعالان این بخش تقریبا نیمی از درآمدشان را در نتیجه شیوع ویروس کرونا از دست داده اند.
در آمریکا تقاضا برای دیزل به اندازه بنزین آسیب ندیده است زیرا تحویل کامیونی ادامه دارد. اما پایلوت کو که بزرگترین شرکت تراک استاپ است، با کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصدی به دلیل تاثیر شیوع ویروس کرونا بر زنجیره تامین و محدودیت فعالیت اقتصادی ناشی از آن روبرو شده است و انتظار دارد با کاهش فعالیت خودروسازان و خرده فروشان بزرگ این روند در هفته های آینده تشدید شود.
وزیر انرژی روسیه: اعضای اوپک پلاس به توافق جدید دست یافتند
الکساندر نوواک اظهار داشت: اعضای اوپک پلاس سرانجام به توافق جدید دست یافتند و این توافق به مدت دو سال و تا تاریخ یکم ماه مه سال ۲۰۲۲ میلادی تداوم خواهد داشت.
گفتنی است، کشورهای عضو اوپک پلاس پنجشنبه شب در نشست ویدئویی به توافقی برای کاهش تولید نفت خام و کمک به بهبود بازار متلاطم آن دست یافتند اما مکزیک در برابر نهایی شدن آن مانع ایجاد کرد در نتیجه این توافق مشروط به رضایت این کشور شد.
عصر روز جمعه برخی رسانه های بین المللی به نقل از رئیسجمهوری مکزیک اعلام کردند که این کشور بر سر کاهش تولید نفت با آمریکا و کشورهای عضو اوپک پلاس به توافق رسیده است تا آخرین مانع بر سر راه رسیدن به توافق برداشته شود.
براساس گزارش رسانه های روسی، اعضای اوپک پلاس توافق کردند که از اول می تا پایان ژوئن (۱۲ اردیبهشت تا دهم تیر) تولید نفت خام را به میزان ۱۰ میلیون بشکه در روز کاهش دهند.
این رقم از اول ماه ژوئیه (یازدهم تیر) به هشت میلیون بشکه کاهش یافته و تا پایان سال جاری ۲۰۲۰ این روال ادامه خواهد داشت.
طبق این توافق، همچنین از اول ژانویه ۲۰۲۱ تا پایان آوریل ۲۰۲۲ این رقم تغییر خواهد کرد و به شش میلیون بشکه خواهد رسید.
عربستان و روسیه توافق کرده اند که هر دو کشور مجموعا پنج میلیون بشکه در روز و سایر کشورهای اوپک پلاس نیز پنج میلیون بشکه از تولید خود بکاهند.
روسیه در زمان حاضر روزانه بیش از ۱۲ میلیون بشکه نفت تولید میکند که بیش از نصف این مقدار به صورت نفت خام یا فرآوردههای نفتی به کشورهای دیگر صادر میشود.
این توافق شامل ۲۳ کشور است. 10 کشور الجزایر، آنگولا، کنگو، گینه استوایی، گابن، عراق، کویت، نیجریه، عربستان سعودی و امارات عضو اوپک هستند و جمهوری آذربایجان، بحرین، برونئی، قزاقستان، مالزی، مکزیک، عمان، روسیه،سودان و سودان جنوبی 10 کشور غیر اوپکی این توافق به حساب می آیند.
سه کشور ایران، لیبی و ونزوئلا اگر چه عضو این سازمان هستند اما به دلیل تحریم های آمریکا همچنان از کاهش تولید معاف هستند.
به گفته وزیر انرژی روسیه، شرکت کنندگان اوپک پلاس گزینه های مختلفی را برای مدت توافق بررسی کردند و در نهایت دو سال را موثرترین مدت در نظر گرفتند.
وی تاکید کرد که اعضا بسته به وضعیت بازار قادر به تمدید مدت یا تکمیل موعد مقرر خواهند بود.
وزیر انرژی روسیه در ادامه خواستار تشکیل کمیتهای در گروه ۲۰ کشور صنعتی موسوم به جی۲۰ برای برقراری ثبات در بازار جهانی نفت شد و اظهار داشت: همکاری کشورهای عضو این گروه در مساله کاهش تولید نفت را امری مهم و ضروری می دانیم.
نوواک از وزیران انرژی کشورهای جی۲۰ دعوت به اقدامات هماهنگ برای تثبیت بازار جهانی نفت کرد و گفت: برای این منظور و نظارت بر اوضاع بازار نفت، تشکیل کمیتهای ویژه در چارچوب گروه جی۲۰ در حال بررسی است که در آن همه کشورهای علاقهمند و آژانسهای انرژی میتوانند شرکت کنند.
گفتوگوی تلفنی سهساعته ۱۱ سناتور آمریکایی با مقامات سعودی
خبرگزاری رویترز از گفتوگوی تلفنی ۱۱ سناتور آمریکایی با مقامات سعودی و اعمال فشار به این کشور برای کاهش تولید نفت خبر داده است.
تاخیر آرامکو در اعلام قیمت فروش نفت در پی طولانی شدن مذاکرات اوپک پلاس
عربستان سعودی در پی ادامه مذاکرات در خصوص کاهش تولید جهانی نفت، تصمیم گیری برای اعلام قیمت صادرات نفتش را به تاخیر انداخت.
منابع مطلع اعلام کردند که شرکت دولتی آرامکوی سعودی قرار است قیمت صادرات نفت در ماه مه را روز یکشنبه ۱۲ اپریل اعلام کند. قیمت فروش رسمی نفت عربستان سعودی قرار بود پنجم آوریل منتشر شود اما در انتظار برای روشن شدن نتیجه مذاکرات اعضای گروه اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید، دو بار به تعویق افتاده است.
این تولیدکننده نفت معمولا قیمت فروش خود را پنجم هر ماه اعلام می کند و قیمتگذاری نفت عربستان روی تجارت بیش از ۱۲ میلیون بشکه در روز نفت خاورمیانه تاثیر می گذارد زیرا تولیدکنندگان نفت این منطقه اغلب قیمت گذاری آرامکو را برای صادراتشان به مقصد آسیا دنبال می کنند. ابوظبی و کویت هم اعلام کرده اند که پیش از اعلام قیمت فروش نفت خود، منتظر نتیجه مذاکرات هستند.
مذاکرات میان تولیدکنندگان جهان برای کاهش تولید ۱۰ میلیون بشکه به روز سوم کشید و روز شنبه همچنان ادامه داشت. عربستان سعودی روز پنج شنبه میزبانی کنفرانس ویدیویی وزیران اوپک پلاس و روز جمعه میزبانی کنفرانس وزیران انرژی گروه جی ۲۰ را برعهده داشت و روز شنبه با مقامات آمریکا و مکزیک گفت و گو کرد. این مذاکرات در پی مقاومت مکزیک برای پذیرفتن سهمیه کاهش تولید خود طولانی شده است.
عربستان سعودی با گردآوردن تولیدکنندگان اوپک و سایر شرکا مانند روسیه تلاش کرده است به جنگ قیمت نفت که یک ماه پیش آغاز شد، پایان دهد. عربستان سعودی قیمت فروش رسمی نفت خود در آوریل را به میزانی کاهش داده بود که در سه دهه گذشته بی سابقه بود.
قیمت نفت برنت از ابتدای سال و با تهدید سعودیها برای عرضه ۱۲ میلیون بشکه در روز نفت از آغاز آوریل، بیش از نیمی از ارزش خود را از دست داد. اشباع عرضه به همراه فروپاشی تقاضا که ناشی از شیوع ویروس کرونا و قرنطینه سراسری در جهان بوده، بازار نفت را با بحران کم سابقه ای روبرو کرده است.
کم شدن تورم در چین در پی کاهش تقاضای مصرفی در این کشور
متوسط نرخ تورم چین در ۱۲ ماه منتهی به مارس ۲۰۲۰ به ۴.۳ درصد کاهش یافت. این نرخ تورم که ۰.۹ درصد کمتر از تورم ماه قبل و ۰.۳ درصد کمتر از نرخ پیشبینی شده توسط کارشناسان بوده است، بیش از همه تحت تأثیر کاهش تورم بخش حمل و نقل قرار گرفته است که تورم آن از منفی ۱.۶ درصد در ماه فوریه به منفی ۳.۸ درصد در ماه مارس کاهش پیدا کرده است.
بر مبنای ماهانه، نرخ تورم چین در ماه مارس برای نخستین بار در هشت ماه اخیر به منفی ۱.۲ درصد رسیده است که دو درصد کمتر از تورم ثبت شده این کشور برای ماه فوریه به حساب می رود.
در بین سایر بخشهای تورمی، تورم آب و برق از ۰.۳ درصد به منفی ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرده است. هم چنین نرخ تورم در بخش مراقبتهای درمانی از ۲.۳ درصد به ۲.۲ درصد و بخش خدمات از ۴.۴ درصد به ۴.۳ درصد کاهش یافته است. نرخ تورم در بخش فرهنگ و آموزش به ۲.۵ درصد رسیده است و تورم پوشاک نیز منفی ۰.۳ درصد اندازه گیری شده است.
لیو ژو ژی، کارشناس مسایل اقتصادی در بانک ارتباطات چین گفت: کاهش نرخ تورم بیش از آن بود که پیش بینی می شد. دلیل اصلی نیز کاهش تقاضا با توجه به شیوع کرونا بوده است.
در شرایطی که تورم در بخشهای زیادی کاهش یافته است، نرخ تورم مواد غذایی نیز از بالاترین سطح ثبت شده یک سال اخیر خود عقب نشسته و به ۱۸.۳ درصد رسیده است. به دنبال شیوع کرونا و تصمیم چین به ممنوعیت واردات گوشت از برخی کشورها، قیمت گوشت خوک در مقایسه با سال قبل خود ۱۱۶.۴ درصد افزایش یافته است .
هسته تورمی که تورم بخش انرژی و مواد غذایی را به دلیل نوسانات بالای قیمت در آنها در نظر نمیگیرد، در ماه مارس به ۰.۹ درصد رسیده است که در مقایسه با ماه قبل ۰.۷ درصد کمتر شده است.
متوسط نرخ تورم چین در بازه زمانی ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۹ معادل ۵.۱۳ درصد بوده است که بالاترین تورم ثبت شده مربوط به فوریه ۱۹۸۹ با ۲۸.۴۰ درصد و کمترین تورم نیز مربوط به آوریل ۱۹۹۹ با منفی ۲.۲ درصد بوده است.
اخبار داخلی:
وزیر اقتصاد: برای توسعه بازار سرمایه برنامه های جدی داریم/ عرضه سهام دولتی در هفته دوم اردیبهشت ماه
وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص عرضه سهام دولتی در بازار سرمایه گفت: برای اینکه واگذاریها را به صورت عمومی انجام دهیم تا همه آحاد در آنها شرکت کنند، روش واگذاری را از واگذاری بلوکی و خرد به ETF تغییر دادیم تا همه بتوانند از این طریق در بورس سرمایهگذاری کنند و سهام بخرند. کسانی که برای اولین بار از این طریق خرید میکنند شامل تخفیف هم میشوند.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه این اقدام از هفته دوم اردیبهشت ماه و با عرضه گروه مالی آغاز می شود، اضافه کرد: برنامه واگذاری را به طور جدی و با روش های جدید و به طور مستمر اجرا می کنیم تا بازار سرمایه همچنان محل مناسبی برای سرمایه گذاران و تامین کنندگان مالی باشد.
وی افزود: خوشبختانه توانستیم با همکاری وزارت تعاون یکی از بزرگترین هلدینگها را در بازار سرمایه پذیرش دهیم و امروز عرضه اولیه آن در بورس انجام شد.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه اولین وجه این اقدام افزایش عمق بازار سرمایه است، گفت: این اقدام پاسخ مثبت و مناسبی به درخواست علاقهمندانی است که قصد سرمایهگذاری در بازار سرمایه را دارند.
وی ادامه داد: شستا یک نهاد عمومی و غیردولتی است که با این اقدام شفافیت آن افزایش پیدا کرد و مورد رویت همه قرار گرفت.
دژپسند با بیان اینکه از دیگر وجوه عرضه سهام شستا در بورس این است که سایر بنگاههای بزرگ هم از این پس میتوانند عرضه سهام در بورس را تجربه کنند، گفت: خوشبختانه استقبال از سهام شستا مورد توجه بوده و از این موضوع خوشحالم.
وی ادامه داد: عرضه سهام شستا اولین مورد نبوده و آخرین مورد هم نخواهد بود و از این پس با هماهنگی وزارت صمت و سایر نهادها، هلدینگهای بزرگ در بازار سرمایه عرضه خواهند شد.
وی با اشاره به واگذاری تعاونیها در بازار سرمایه گفت: برای توسعه بازار سرمایه برنامههای جدی داریم تا این بخش از اقتصاد محل خوبی برای سرمایهگذاران و هم تامین مالی باشد./ سنا
روحانی: از شنبه ( ۳۰ فروردین) کسب و کار کم ریسک در تهران فعالیت خود را آغاز می کنند
رئیس جمهور در جلسه ستاد مقابله با کرونا:
وزارت بهداشت و درمان با اصناف هماهنگ کرده است که هر صنفی میخواهد فعالیتی کند و ارد سامانه شود و کد خود را دریافت کنند.
اکثر افراد این کد را دریافت کرده اند، از همه کسبه و فعالان اقتصادی که دیروز کار را شروع کردند، اما هنوز کد نگرفته اند، در فرصت همین هفته کاری کنند که تا پایان هفته به این سامانه متصل شوند.
از شنبه ۳۰ فروردین در تهران کسب و کار کم ریسک فعالیت خود را آغازکرده، البته با پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
هر وسیله نقلیه عمومی که میخواهد فعالیتی کند، اول و پایان کار باید ضد عفونی شود، رانندگان باید از ماسک و دستکش استفاده کنند. باید به اندازه صندلی، مسافر سوار شود نه بیشتر از صندلی.توصیه ما این است که مردم از وسایل نقلیه شخصی، تاکسی و اسنپ استفاده کنند.
ساعت کار جدید بانک های خصوصی اعلام شد
کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی ساعت کار جدید بانک های خصوصی از ۳۱ فروردین ماه ۱۳۹۹ تا اطلاع ثانوی را به اعضا این کانون اعلام کرد که براین اساس، برای کارمندان بانک در طول ایام هفته ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ و برای مشتریان از ساعت ۸ تا ۱۴ است.
همچنین روزهای پنجشنبه نیز برای کارمندان بانک ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳ و برای مشتریان ۸ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد : افزایش صادرات غیر نفتی از الزامات «جهش تولید»
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال «رونق تولید» علیرغم افزایش تحریم ها و اعمال انواع محدودیت های تجاری و اقتصادی، صادرات غیر نفتی ایران، تولیدات صنعتی در سه ماهه سوم سال ۹۸ به میزان ۷ درصد رشد یافت.
بهبودی و ترخیص ۵۴۰۶۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور
دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت:
از دیروز تا امروز ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۴۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شد
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۹۴۹۴ نفر رسید
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند
تا امروز ۴۹۵۸ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند
تا امروز ۵۴۰۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند
۳۵۶۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند
تا کنون ۳۱۹ هزار و ۸۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است
تحلیل شاخص ها:
شاخص_کل
طبق تحلیل هفته گذشته شاخص توانست از سطخ مهم 600 هزار واحد عبور کند و هم اکنون نزدیک محدوده 650 هزار واحد قرار دارد. درصورت ادامه این روند پرشتاب احتمال رسیدن به هدف 700 هزار واحدی بالا میباشد. البته ابتدا شاخص باید بالای محدوده 650 هزار واحدی تثبیت شود.
شاخص فلزات_اساسی
فلزات اساسی در صورت تثبیت و عبور از ۴۰۰۰۰۰ واحد در حال حرکت به سمت هدف تعیین شده محدوده ۵۰۰۰۰۰ واحد است. سپس ۷۰۰۰۰۰ واحد میدلاین کانال دوم هدف بعدی است. در غیر این صورت در گام اول تا ۳۵۰۰۰۰ واحد اصلاح میکند.
شاخص انبوه_سازی
انبوهسازی در حال حرکت به سمت هدف تعیینشده محدوده ۶۰۰۰ و سپس ۹۵۰۰ واحد است. در صورت ریزش بازار ابتدا تا محدوده ۴۷۰۰ واحد امکان اصلاح دارد.
شاخص مواد_دارویی
مواد دارویی تا میدلان کانال کوتاهمدتی اصلاح کرد. در صورت حمایت تا محدوده ۱۰۰۰۰۰ رشد میکند. هدف بعدی محدوده ۱۳۰۰۰۰ واحد سقف کانال دوم است، اما در صورت ریزش در قدم اول تا ۷۱۰۰۰ میتواند اصلاح کند.
شاخص زراعت
به دید بلندمدتی از سقف کانال ۱۰ ساله عبور کرده، به سقف کانال پولبک زده و پس از پایان پولبک به رشد خود ادامه داده است. در گام اول میتواند تا سقف کانال یک ساله خود محدوده ۲۶۰ هزار واحدی صعود کند. با ادامه حمایت هدف بعدی ۵۰۰ هزار واحد مطابق با میدلاین کانال بلندمدتی است اما محتملتر است با مشاهده محدوده ۲۶۰ هزار واحد تا کف کانال یک ساله محدوده ۱۳۰ هزار واحدی اصلاح کرده سپس دوباره به رشد خود ادامه دهد.
به دید کوتاهمدتی نیز به میدلاین کانال رسیده است.
شاخص فنی ومهندسی
فنی و مهندسی در حال رسیدن به میدلاین کانال بلند مدتی خود محدوده ۵۸۰۰ واحد است. با رسیدن و عبور از آن بعد از اندکی اصلاح در صورت حمایت تا سقف کانال محدوده ۱۲۷۰۰ واحد میتواند رشد کند. در غیر این صورت تا ۴۱۰۰ واحد در قدم اول امکان اصلاح دارد.
شاخص رایانه
رایانه در حال حرکت به سمت هدف محدوده ۵۶۰۰۰ واحد میدلاین کانال است. در غیر این صورت تا حدود ۴۰۰۰۰ واحد میتواند اصلاح کند. نکته بعدی این است که شاخص رایانه در حدود ده سال از میدلاین کانال عبور نکرده است و پتانسیل این را دارد با تثبیت ۵۶۰۰۰ واحد تا سقف کانال محدوده ۱۳۰۰۰۰ واحد رشد کند.
شاخص خودرو
خودرو از میدلاین کانال دوم محدوده ۸۰۰۰۰ واحد عبور کرده است. انتظار میرود در ابتدا تا ۱۱۰۰۰۰ سپس ۱۵۰۰۰۰ واحد سقف کانال دوم در میان مدت رشد کند. در غیر اینصورت تا حدود ۷۰۰۰۰ واحد اصلاح خواهد کرد.
شاخص ماشین آلات
شاخص در هفته گذشته به نزدیکی محدوده مقاومتی 195 هزار واحد رسیده که در صورت عبور از این محدوده پتانسیل رشد تا محدوده 220 هزار واحد را داراست. اما در صورتیکه شاخص به مقاومت 195 هزار واحد واکنش برگشتی نشان دهد احتمال اصلاخ تا محدوده 185 هزار واحد بالا میرود.
شاخص_قندوشکر
گروه قندی در هفته ای که گذشت به رشد خود ادامه داد و در این مسیر توانست خود را به نزدیکی محدوده 115 هزار واحد برساند. با عبور از این سطح در صورت ادامه روند صعودی با حفظ مومنتوم کنونی، هدف 138 هزار واحد دو از دسترس نخواهد بود. البته درصورت عدم عبور شاخص از سطح 115 هزار واحد، احتمال اصلاح تا محدوده 100 هزار واحد وجود خواهد داشت.
شاخص_نیروگاهی
گروه یوتیلیتی در هفته گذشته به مدت دو روز وارد فاز اصلاحی شد و روز چهارشنبه به روند صعودی بازگشت. در هفته آتی باید دید آیا سطح پیش روی شاخص شکسته خواهد شد یا خیر. درصورت عبور از این سطح 1200 واحدی، میتواند تا محدوده 1400 واحد به رشد خود ادامه دهد. در غیر اینصورت احتمال رنج شدن شاخص زیر محدوده 1200 واحد وجود دارد.
شاخص_شیمیایی
گروه شیمیایی هفته گذشته توانست از سطح 36000 واحد عبور کند و در روزهای آتی با حفظ روند خود میتواند به سطح 40000 واحد نیز برسد. پس از آن احتمال اصلاح شاخص تا محدوده 36000 واحد میرود.
شاخص کاشی سرامیک
شاخص در هفته گذشته موفق به عبور از سطح 32800 واحد نشد، درصورتی که در هفته آتی نیز از این سطح عبور نکند احتمال تشکیل الگوی سقف دوقلو و یا مثلت بالا میرود. درصورت عبور از سقف 32800 میتواند تا 35000 واحد رشد کند.
شاخص سرمایه گذاری
گروه سرمایه گذاری همچنان یکی از پیشتازان بازار محسوب میشود بطوریکه هفته گذشته توانست از سطح 15500 واحدی عبور کند. در صورت ادامه این روند میتوان هدف 18500 واحدی را برای شاخص متصور بود.
شاخص_بیمه
گروه بیمه و بازنشستگی پس از یک رشد پرشتاب در سطح 36000 واحدی در هفته گذشته رنج خورد و روز چهارشنبه موفق به عبور از این سطح شد. با توجه به حرکت شاخص احتمال تشکیل الگوی rally-base-rally وجود خواهد داشت که در اینصورت هدف شاخص سطح 42000 واحد خواهد بود.
شاخص_لاستیک
هفته گذشته گروه لاستیک سازان خود را به نزدیکی مقاومت 235 هزار واحدی رساند. در صورت شکست پر قدرت این مقاومت احتمال رشد تا محدوده 285 هزار واحد وجود دارد. در غیر اینصورت انتظار اصلاح شاخص تا محدوده خط روند و حمایت 200 هزار واحدی میرود.
شاخص بانکی
شاخص موفق به دستیابی به هدف ۳۰۹۰ شد در صورت عبور از سقف کانال میان مدتی اهداف پیش روی شاخص ۳۲۶۰ و ۳۵۹۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش تا سطح ۲۹۲۰ واحد کاهش خواهد یافت
شاخص چند رشته ای
شاخص با روند افزایشی خود هدف ۶۳۴۸۰ واحد را تاچ کرد در صورتیکه این روند افزایشی همچنان ادامه داشته باشد هدف پیش روی شاخص ۶۷۷۴۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش ابتدا تا محدوده ۵۶۸۱۰ واحد سپس ۵۳۷۷۰ واحد ریزش خواهد داشت
شاخص سیمانی
شاخص به هدف ۶۶۱۰ واحد رسیده است با توجه به روند افزایشی هفته گذشته اهداف پیش روی شاخص ابتدا ۷۱۲۰ واحد سقف کانال و پس از عبور و تثبیت روی آن ۷۵۲۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش ابتدا تا محدوده ۶۲۸۰ سپس ۵۹۰۰ واحد کف کانال کاهش خواهد یافت
شاخص فرآورده های نفتی
شاخص طی هفته گذشته ابتدا هدف ۱۷۲۹۰۰۰ واحد را تاچ کرد سپس تا محدوده ۱۶۳۵۸۴۰ واحد ریزش کرد در صورتیکه روی این سطح حمایت شود هدف پیش روی شاخص ابتدا ۱۷۲۹۰۰۰ واحد سپس ۱۸۵۸۳۹۵ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش تا سطح ۱۵۴۴۷۷۰ واحد ریزش خواهد کرد
شاخص محصولات کاغذی
طی هفته گذشته شاخص این صنعت با افزایش همراه بوده است در صورتیکه در هفته پیش رو همچنان روند صعودی ادامه داشته باشد اهداف پیش روی شاخص ابتدا ۲۰۵۵۸۰ واحد سپس ۲۲۲۲۳۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش تا سطح ۱۷۰۵۹۰ واحد کاهش خواهد یافت
شاخص محصولات فلزی
شاخص طی هفته گذشته روند افزایشی داشته است در صورتیکه این روند همچنان ادامه داشته باشد هدف پیش روی شاخص ۲۶۹۴۱۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش تا سطح ۲۰۵۰۰۰ واحد کاهش خواهد یافت
شاخص منسوجات
طی هفته گذشته شاخص بین محدوده ۵۸۵۰ تا ۶۱۳۰ واحد همچنان نوسان رنج داشته است در صورتیکه موفق به عبور از این محدوده شود هدف پیش روی شاخص مقاومت ۶۵۸۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش تا محدوده ۵۸۵۰ واحد کاهش خواهد یافت
شاخص مواد غذایی
شاخص با رشد شارپی خود طی هفته معاملاتی گذشته روند افزایشی داشته است در صورتیکه روند افزایشی همچنان ادامه داشته باشد هدف پیش روی شاخص ۵۰۰۶۰ واحد میباشد در غیر اینصورت در صورت کاهش ابتدا تا محدوده ۴۲۵۷۰ واحد سپس ۳۸۰۸۰ واحد ریزش خواهد کرد
آپدیت تحلیل طلای_جهانی
طلا پس از رسیدن به ۱۷۰۰ دلار و عبور از آن بار دیگر تا این مقاومت اصلاح کرد و به سقف قبلی پولبک زد. در صورت حمایت و پایان پولبک با تثبیت و عبور از آن گام بعدی ۱۸۰۰ دلار است. در غیر این صورت تا محدوده ۱۶۰۰ دلار میتواند اصلاح کند.
آپدیت تحلیل نفت_برنت
نفت طبق تحلیل پس از رشد ناگهانی تا محدوده ۳۴ دلار با تشدید مسائل مربوط به شیوع بیماری کرونا و افزایش ریسک گریزی مردم تا ۲۸ دلار اصلاح کرد. با حمایت میتواند تا ۳۴ سپس ۴۴ دلار رشد کند در غیر این صورت در همین محدوده رنج خورده یا تا محدوده ۲۲ دلار اصلاح میکند.
آپدیت تحلیل بیت کوین
بیتکوین پس از رشد تا سقف کانال کوتاه مدتی تا کف کانال اصلاح کرد سپس با حمایت تا میدلاین کانال رشد کرد. با تثبیت و عبور از آن در گام اول تا ۸۰۰۰ دلار رشد میکند. تا رسیدن زمان هالوینگ (نصف شدن ارزش استخراج بیتکوین) ماه می، میتواند تا محدوده ۱۰۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ نیز دلار رشد کند.
در غیر این صورت تا محدوده ۶۷۰۰ دلار امکان اصلاح دارد.
آپدیت تحلیل دلار
دلار تا میدلاین کانال کوتاهمدتی اصلاح کرده است.در صورت حمایت، رشد و عبور از ۱۷۰۰۰ تومان و تثبیت آن میتواند با شیب صعودی اما اندکی زمانبر به سمت سقف قبلی محدوده ۲۰۰۰۰ تومان حرکت کند. در غیر اینصورت ابتدا تا کف کانال محدوده ۱۵۵۰۰ تومان اصلاح میکند.
دیدگاهتان را بنویسید