جستجو برای:
سبد خرید 0
  • همیارسرمایه
  • دوره های آموزشی
    • بورس
      • آموزش رایگان بورس
      • آموزش پیشرفته بورس
    • ارز دیجیتال
      • آموزش ارزهای دیجیتال رایگان
      • دوره های پیشرفته ارز دیجیتال
    • فارکس
      • آموزش رایگان فارکس
      • آموزش های پیشرفته فارکس
    • هوش مالی
    • دوره های آموزشی رایگان
  • محصولات
    • کتاب ثروت نهفته در بورس ایران
    • کیف پول لجر نانو اس
    • کیف پول لجر نانو ایکس
  • بلاگ
    • مقالات بورس
    • مقالات ارزهای دیجیتال
    • مقالات فارکس
  • اخبار
    • اخبار همیار سرمایه
    • اخبار بورس
    • اخبار رمز ارز
  • درباره ما
  • دریافت کد بورسی
  • رزرو وقت مشاوره
همیار سرمایه

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:30)
همیار سرمایه
  • همیارسرمایه
  • دوره های آموزشی
    • بورس
      • آموزش رایگان بورس
      • آموزش پیشرفته بورس
    • ارز دیجیتال
      • آموزش ارزهای دیجیتال رایگان
      • دوره های پیشرفته ارز دیجیتال
    • فارکس
      • آموزش رایگان فارکس
      • آموزش های پیشرفته فارکس
    • هوش مالی
    • دوره های آموزشی رایگان
  • محصولات
    • کتاب ثروت نهفته در بورس ایران
    • کیف پول لجر نانو اس
    • کیف پول لجر نانو ایکس
  • بلاگ
    • مقالات بورس
    • مقالات ارزهای دیجیتال
    • مقالات فارکس
  • اخبار
    • اخبار همیار سرمایه
    • اخبار بورس
    • اخبار رمز ارز
  • درباره ما
  • دریافت کد بورسی
  • رزرو وقت مشاوره
شروع کنید
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
0

وبلاگ

همیار سرمایه > بلاگ > تحلیل بنیادی سهام > تحلیل بنیادی فنوال

تحلیل بنیادی فنوال

2022-02-04
ارسال شده توسط مریم خاقانی
تحلیل بنیادی سهام

در تحلیل بنیادی فنوال(شرکت نورد آلومينيوم‌) ابتدا به بررسی تاریخچه، سهامداران عمده و سپس بررسی گزارش‌ها و عملکرد آن و همچنین ارزش ذاتی سهم خواهیم پرداخت.

محتوا پنهان
1 صنعت آلومینیوم در ایران
2 شرکت های تولیدکننده آلومینیوم در بازار سرمایه
3 معرفی شرکت نورد آلومینیوم ( فنوال )
3.1 جايگاه شرکت نورد آلومينيوم‌ در صنعت
3.2 فعاليت اصلي شرکت نورد آلومينيوم‌
3.3 معرفی نماد فنوال
3.4 محصولات و خدمات فنوال
3.5 ماده اولیه
3.6 سهامداران (عمده) شرکت نورد آلومينيوم‌ – فنوال
3.7 تغییرات سرمایه فنوال
3.8 مهمترين ريسك ها
3.8.1 ريسك نوسانات نرخ ارز
3.8.2 ريسك نقدينگي
3.9 طرح توسعه
3.10 بررسی تولید محصولات در تحلیل فنوال
3.11 بررسی مقدار فروش فنوال
3.12 بررسی فروش در تحلیل فنوال
3.13 بررسی حاشیه سود در تحلیل فنوال
3.14 بررسی عملکرد شرکت در تحلیل فنوال
3.15 مقایسه EPS و DPS فنوال

جامع ترین آموزش رایگان بورس در وب سایت همیارسرمایه (لطفا به صفحه اشاره شده مراجعه کنید)

صنعت آلومینیوم در ایران

تولید آلومینیوم در ایران از سال 1۳۵1 با ایجاد کارخانه آلومینیوم اراک (ایرالکو) آغاز گردید. سپس کارخانه آلومینیوم المهدی به مجموعه تولید آلومینیوم ایران افزوده شد. پس از المهدی، آلومینیوم هرمزگان (هرمزال) در سال 1۳8۵ راه اندازی شد که دو مجتمع المهدی و هرمزال در سال های اخیر در هم ادغام شدند.

مجتمع آلومینای ایران نیز پایان سال 1۳۹7 با افتتاح کارخانه شمش آلومینیوم در فاز اول با ظرفیت 4۰ هزار تن در سال به زمره تولیدکنندگان آلومینیوم در ایران پیوست. با افتتاح مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار تن در سال جمع تولید کنندگان آلومینیوم در ایران قوت بیشتری گرفت.

در حال حاضر ایران با برخورداری از ۵ کارخانه تولید آلومینیوم ایرالکو، المهدی، هرمزال، آلومینا و سالکو ظرفیت 772 هزار تنی تولید آلومینیوم را داراست.

آلومینیوم پارس بزرگترین تولید کننده کویل و فویل آلومینیوم در کشور می‌باشد.

شرکت های تولیدکننده آلومینیوم در بازار سرمایه

4 شرکت در بازار سرمایه در گروه آلومینیوم در حال فعالیت می باشند. بزرگترین این شرکت ها، شرکت آلمینیوم ایران (ایرالکو)با نماد فایرا می باشد. فایرا اولین تولید کننده آلومینیوم در کشور می باشد و تنها تولید کننده شمش آلومینیوم در بازار سرمایه است. شرکت های نورد آلومینیوم با نماد فنوال، آلومتک با نماد فالوم، آلومراد با نماد فمراد نیز از سایر شرکت های این گروه در بازارسرمایه می باشند که محصولات نهایی آلومینیومی نظیر مفتول و پروفیل تولید می کنند. شرکت آلومراد علاوه بر تولید مفتول آلومینیوم، بیلت آلومینیوم نیر تولید می کند.

معرفی شرکت نورد آلومینیوم ( فنوال )

آلومینیوم پارس بزرگترین تولید کننده کویل و فویل آلومینیوم در کشور می‌باشد.
محصولات شرکت نورد آلومینیوم در ۳ دسته ساختمانی، پتروشیمی،نفت و دارویی و غذایی جای دارد. ماده اولیه مورد نیاز شرکت شمش آلومینیوم می‌باشد که از سه شرکت فایرا، المهدی و هرمزال تهیه می‌گردد.
در سال ۱۳۹۲ حکم ورشکستگی آلومینیوم پارس داده شد و شرکت به لیست شرکت‌های ورشکسته ورود پیدا کرد اما در سال‌ ۱۳۸۷ نیز این شرکت اعلام ورشکستگی کرده بود و دادگاه نیز اعلام بر مناسب نبودن شرایط مالی شرکت کرده بود.
(طبق قانون از زمان توقف دیگر از آن روز تاخیر در تادیه تعلق نمی‌گیرد. زمان حکم ورشکستگی فپارس سال ۱۳۹۲ می‌باشد اما تاریخ توقف سال ۱۳۸۷ می‌باشد یعنی خسارت تاخیر تادیه از سال ۱۳۸۷ دیگر به شرکت تعلق نمی‌گیرد. یعنی میزان بدهی شرکت به بانک همان بدهی تا ۱۳۸۷ به صورت ثابت خواهد ماند.)
اداره امور ورشکستگی پس از ورشکسته شدن شرکت‌ها می‌تواند شرکت را تعطیل و با مراقبت از اموال شرکت تا مرحله رای دادگاه صبر کند و در نهایت فروش کارخانه و اموال آن را انجام دهد و درآمد حاصل را بین طلبکاران توزیع کند. اما در راستای دستورات مقام معظم رهبری به منظور ایجاد شغل و تولید، اداره امور ورشکستگی این شرکت را تعطیل نکرد و با اقداماتی بی‌نظیر به روزهای اوج خود رساند.
ابتدا که شرکت را اداره ورشکستگی در دست گرفت ماهانه ۱.۵ میلیارد تومان زیان می‌ساخت.

  • اولین اقدام امور ورشکستگی انتخاب آقای گودرزی به عنوان مدیرعامل شرکت بود ایشان رئیس سندیکای_آلومینیوم کشور می‌باشد و تجربه‌ای بسیار در زمینه تولید آلومینیوم دارد.
  • دومین اقدام کاهش هزینه‌ها و مخارج شرکت

با این اقدامات توانستند در ۴ ماه زیان‌دهی ماهانه را صفر کنند و در کمتر از یک سال به سوددهی رسیدند.
آلومپارس توانست از محل درآمدهای حاصله از فعالیت عملیاتی شرکت بدهی‌ها را پرداخت کند و به سود انباشته هم رسیده است اما تا زمانی که حکم اعاده_اعتبار داده نشود از حالت ورشکستگی خارج نمی‌شود. فپارس توانست خودش بدهی‌ها را بدهد و مستحق این هست که قرارداد ارفاقی ببندد.
شرکت فنوال طبق نامه‌‌ای خواستار پرداخت کلیه دیون شرکت و برگرداندن مدیریت فپارس به خود از اداره امور ورشکستگی شد که طبق قانون پذیرفته نشد و باید فقط از طریق مزایده به فروش برسد.

زمین شرکت ۲۱۶,۸۱۴ مترمربع می‌باشد که در محدوده مسکونی قرار گرفته است و بهای تمام شده این زمین در صورت‌های مالی شرکت ۶۰ میلیارد تومان می‌باشد. یعنی متری ۲۷۷ هزارتومان. اگر بخواهد از محل این زمین فقط افزایش سرمایه دهد (از محل تجدید ارزیابی دارایی) پتانسیل به ترتیب ۴۷۰۸٪ ، ۳۱۰۹٪ ، ۲۴۶۹٪ و ۱۵۱۰٪ افزایش سرمایه دارد.

با توجه به قرارگرفتن فنوال در محدوده مسکونی شهرداری اراک به شرکت پیشنهاد جابجایی به شهرک صنعتی خیرآباد را دارد که اخیرا آلومرول نیز از همین محدوده به شهرک صنعتی خیرآباد منتقل گردیده است. در این شهرک صنعتی شرکت زمینی تهیه کرده است و طبق گفته افراد مطلع قصد جابجایی به آنجا را دارد. این نکته قابل توجه است که در صورت جابجایی زمین با تنفس ۲۰ سال می‌گیرد و زمین ۲۲ هکتاری واقع منطقه مسکونی را می‌تواند به فضایی تفریحی فروشگاهی تبدیل کند و یا با تفکیک به شهرک مسکونی تبدیل کند که در هر صورت ارزش افزوده بالایی به همراه خواهد داشت.

جايگاه شرکت نورد آلومينيوم‌ در صنعت

آلومينيوم يك فلز استراتژيك است و مصرف سرانه آن دركشورهاي صنعتي به سرعت در حال افزايش است.آلومينيوم چه از نظر خواص و چه از نظر ارزش ، كاربردي ترين فلز بعد از آهن است و تقريباً در تمامي بخش هاي صنعت داراي اهميت مي باشد . رشد روز افزون استفاده از اين فلز در صنايع خودرو سازي ، ساختمان ، ظروف و صنايع پيشرفته نشان از نقش فزاينده صنعت آلومينيوم در اقتصاد كنوني جهان دارد.

در نه ماهه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته مقدار وزني فروش كليه محصولات اعم از كويل ، ورق و تسمه آلومينيومي 12 درصد افزايش نشان مي دهد.

فعاليت اصلي شرکت نورد آلومينيوم‌

موضوع فعاليت شركت طبق ماده 2 اساسنامه كه بر اساس تصميم مجمع عمومي فوق العاده صاحبان سهام در تير ماه 1395 اصلاح شده است ، تأسيس كارخانجات توليدي و صنعتي به منظور ساخت ورق آلومينيوم و هر نوع فرآورده هاي ديگر آلومينيومي و تصدي به هر نوع امور توليد و صنعتي و فروش محصولات و مصنوعات شركت ، ارائه دهنده خدمات آزمون بعنوان آزمايشگاه همكار به اداره كل استاندارد و ساير سازمان ها و متقاضيان مراكز دولتي و خصوصي می باشد.

تحلیل بنیادی فنوال - همیارسرمایه

معرفی نماد فنوال

نام شرکت: نورد آلومينيوم‌
نماد بورسی: فنوال
سال تاسیس: 1351
پذیرفته شدن در بورس: 1371
بازار: بازار اول (تابلوي فرعي) بورس
موضوع فعالیت: تولیدی بازرگانی
گروه: فلزات اساسی
شرکت های هم گروه
گروه فلزات اساسی
فولاد | کیمیا | میدکو | فنوال | ذوب | فولاژ | فساپا | هرمز | فخوز | فالوم | فایرا | ارفع | کاوه | وتوکا | فباهنر | فروی | فولای | فنفت | فرآور | فخاس | وسدید | فافزا | کویر | فسرب | فجر | فاهواز | فرزین | زنگان | فپنتا | فگستر | فسازان | فنورد | فتوسا | فلوله

محصولات و خدمات فنوال

  • محصولات کلد(کويل ،ورق ،تسمه)
  • ورق آلومينيومي
  • تسمه آلومينيومي
  • کويل آلومينيومي
  • ورق کامپوزيت

ماده اولیه

  • ضايعات آلومينيومي و مواد غير مستقيم
  • شمش و کويل آلومينيومی

سهامداران (عمده) شرکت نورد آلومينيوم‌ – فنوال

شركت آلومينيوم تابنده اراك با مالکیت 33 درصدی سهام شرکت، بزرگترین سهامدار فنوال می باشد. بعد از آن به ترتیب شركت هوشمندسرمايه پرديس با مالکیت 18 درصدی، شركت پيشران سرمايه پرديس با مالکیت 17 درصدی و مهرداد محمدی با مالکیت 7 درصدی از دیگر سهمداران عمده شرکت هستند که در تحلیل فنوال به آنها اشاره شده است.

فهرست سهامداران عمده شركت نورد آلومينيوم‌ (فنوال) درتاريخ1402/02/16 و تهیه گزارش به شرح زیر است:

سهامدار/دارنده سهم درصد
شركت آلومينيوم تابنده اراك-سهامي خاص- 1,135,134,595 33%
شركت هوشمندسرمايه پرديس-بامسئوليت محدود- 596,057,390 18%
شركت پيشران سرمايه پرديس-بامسئوليت محدود- 582,253,015 17%
شخص حقيقي 243,000,000 7%
شخص حقيقي 60,000,000 2%
شركت بيمه دانا-سهامي عام- 48,000,000 1%
شركت گروه مالي بانك مسكن-سهامي عام- 41,000,000 1%
جمع کل سهامداران درصدی 686,290,000 20%
تعداد کل سهام شرکت: 3,391,735,000 100%

 نمودار سهامداران عمده فنوال

فنوال مالک ۵۸.۸۳٪ از سهام فپارس می‌باشد که طبق آخرین مزایده ۴,۵۴۳ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شد و مجددا خریداری نداشت در نهایت توافق شده است که سهم اقاله شود و با ارزش گذاری مجدد سهام به صاحبان سهام برگردد.(ارزش‌گذاری مجدد فپارس به اتمام رسیده و بزودی منتشر می‌شود.)

با اقاله سهام فنوال در سمت راست ترازنامه ۴۱۷۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و در سمت چپ ترازنامه ۴۱۷۶ میلیاردتومان سود انباشته شناسایی خواهد کرد.

 تغییرات سرمایه فنوال

روند افزایش سرمایه شرکت نورد آلومینیوم در بدو تاسیس ۲۰۰ میلیون ریال بوده است که طی چندین مرحله افزایش سرمایه، سرمایه‌ی شرکت در سال 1401 به مبلغ 3,391,735  میلیون ریال رسیده است. جدول زیر این تغییرات به همراه محل افزایش سرمایه را نشان می‌دهد.

تاریخ ثبت سرمایه قبل از افزایش سرمایه سرمایه بعد از افزایش سرمایه  مبلغ افزایش سرمایه درصد محل افزایش سرمایه
1354 200 300 50% مطالبات و آورده نقدی
1355 300 400 100 33% مطالبات و آورده نقدی
1356 400 550 150 37.5% مطالبات و آورده نقدی
1371 550 3,000 2450 445% مطالبات و آورده نقدی
1376 3,000 6,000 3000 100% مطالبات و آورده نقدی
1379 6,000 15,000 9000 150% سود و اندوخته‌ احتیاطی
1380 15,000 30,000 15000 100% مطالبات و آورده نقدی
1381 30,000 45,000 15000 50% مطالبات و آورده نقدی
1382 45,000 51,000 6000 13% اندوخته طرح توسعه
1394 51,000 678,347 627347 1230% مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت (زمین‌های شرکت)
1401 678,347 3,391,735 2713388 400% سود انباشته

نمودار افزایش سرمایه فنوال

مهمترين ريسك ها

مهم ترین ریسک هایی که شرکت با آن مواجه است عبارت است:

ريسك نوسانات نرخ ارز

با عنايت به اينكه شركت هيچ گونه بدهي ارزي به سيستم بانكي ندارد ، لذا از محل تغييرات نرخ ارز هيچگونه ريسكي متوجه شركت نيست .

ريسك تجاري

شركت با دريافت تضمين كافي از قبيل سند مالكيت ،ضمانت نامه بانكي ، اعتبار اسنادي داخلي و همچنين فروش محصولات به صورت نقدي ريسك ناشي از فروش محصولات خود را كاهش داده است.

ريسك نقدينگي

شركت همواره از محل فروش نقدي محصولات ، پيش دريافت فروش از مشتريان و اخذ تسهيلات بانكي مناسب ، نقدينگي خود را تأمين مي نمايد.

طرح توسعه

  1. قرارداد خريد ماشين اسليتر سنگين منعقد شده و دوره ساخت آن18ماهه مي باشد.پيش بيني مي گردد تا پايان سال1402پروژه به بهره برداري برسد.
  2. در پروژه مدرنيزاسيون نورد گرم به دليل مشكلات تحريم، هنوز پيشرفتي حاصل نشده است.
  3. ساخت استندهاي كارگاه توليد در دست اجراست
  4. پيشبيني ميشد که به روز رسانی ميزهاي نورد گرم که شرکت آن را در نظر داشت تاپايان سال1401 به پايان برسد ، هزینه بازسازي این طرح ۲ میلیارد تومان برآورده شده بود .
  5. مراحل تكميل پروژه هاي ساخت پاركينگ ماشين آتش نشاني و افزايش ظرفيت پاركينگ عمومي روبه پايان است و پيش بيني شده بود که تكميل اين دو پروژه تا پايان دي1401به پایان برسد.
  6. پروژه بازسازي كوره شماره دو اسلب ريزي مراحل پاياني را طي ميكند.

بررسی تولید محصولات در تحلیل فنوال

شرکت ها محصولات مختلفی تولید میکنند که مهم ترین محصول تولیدی که بیشترین فروش را داشته باشد، به عنوان محصول استراتژی شناخته می شود. با بررسی محصول استراتژیک شرکت و میزان نرخ فروش آنها در تحلیل فنوال، می توان سودآوری شرکت را متوجه شد. محصولات استراتژیک شرکت در نمودار مشخص شده است.

به دلیل افزایش 10 درصدی میزان سفارش ها، تولید 9 ماهه نسبت به قبل افزایش یافته است. تولید کویل نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 11 درصد افزایش یافته است.

شرکت چند طرح توسعه نیز در آینده فنوال در برنامه دارد از جمله تولید قوطی‌ها آلومینیومی نوشابه و چند طرح دیگر.

شرح محصول نه ماهه 1401 نه ماهه 1400
کویل        2,026        1,821
ورق        4,525        4,275
تسمه        4,678        4,935
جمع      11,229      11,031

نمودار مقایسه تولید 9 ماهه فنوال

بررسی مقدار فروش فنوال

ازمقدار11،230 تن فروش شركت درنه ماهه1401(مقدار10،974تن درنه ماهه1400) مقدار 7،172 تن غير كارمزدي)درنه ماهه1400

مقدار5،885تن( و 4،058تن كارمزدي)5،089تن كارمزديدرنه ماهه1400( مي باشد

میزان فروش ورق آلومینیومی شرکت  ۶۳ درصد نسبت به ماه گذشته کاهش داشته است.

مقایسه مقدار فروش نه ماهه فنوال در6 سال گذشته

به میزان افزایش سفارش ها،  فروش9 ماهه 1400 نسبت به مدت مشابه سال قبل، با افزایش 12درصدی و فروش نه ماهه 1401 نسبت به نه ماهه 1400 با افزایش 2 درصدی همراه بوده است.

 

بررسی فروش در تحلیل فنوال

فروش شرکت در تحلیل فنوال بیانگر این است که طی ماه های اخیر نسبت نسبت به سال 1400 افزایشی بوده است. در فروردین 1402 نیز با یک درصد کاهش (نرخ فروش ورق ۱,۱۹۴,۷۳۳ ریال) در نرخ فروش ورق آلومینیومی، توانسته70 درصد افزایش نسبت به فروش اسفندماه داشته باشد و 45 میلیارد تومان فروش ثبت کرده است که بیانگر ۲۴ درصد افزایش نسبت به دوره ی مشابه سال گذشته داشته است.

در تحلیل فنوال متوجه می شویم که شرکت توانسته در فروردین ماه ۲۳۸،۴۵۰ کیلوگرم فروش داخلی داشته باشد به مبلغ 34 میلیارد تومان و فروش کارمزدی  ۲۱۱،۶۷۸ کیلوگرم را به مبلغ 8 میلیارد تومان داشته باشد.

نمودار فروش ماهانه فنوال

  • در سال ۹۸ میانگین فروش ماهانه ۳۰۶,۲۵۷ میلیون ریال بوده است.
  • در سال ۹۹ میانگین فروش ماهانه ۴۹۷,۷۶۹ میلیون ریال بوده است.
  • در سال 1400 میانگین فروش ماهانه 767.000 میلیون ریال بوده است.
  • در سال 1401 میانگین فروش ماهانه 1,118,574 میلیون ریال بوده است.
  • فروش سالانه 1401  نسبت به سال گذشته 46٪ افزایش داشته است

فروردین ماه ورق را 1194 ، کویل را 38.03 ، تسمه را 88.98 هزار تومان و به ازای هرکیلوگرم به فروش رسانده است.

این ماه 54 تن کویل، 254 تن تسمه، 191 تن ورق آلمینیومی ارائه کرده است.

همچنین در فروردین ماه 24 تن ورق‌آلومینیومی صادرات داشته است که هر کیلوگرم را 140 هزار تومان فروخته است.

نمودار فروش فصلی فنوال

در 9 ماهه 1401 شرکت 899 میلیارد تومان فروش داشته که 48 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است.

در تحلیل فنوال قابل ذکر است که مجموع درآمد سالانه این شرکت به 1.342 میلیارد تومان رسیده و رشد 46 درصدی در قیاس با دوره مشابه پارسال را نشان می‌دهد که حدود 1300 میلیارد فروش داخلی داشته و 41 میلیارد هم صادرات داشته است.

کل فروش شرکت در سال ۱۳۹۸ به میزان ۳۷۷ میلیارد تومان، در سال ۱۳۹۹ کل فروش ۵۹۷ میلیارد تومان، در سال 1400 این مقدار 920 و در سال 1401 کل فروش 1342 بوده است. برای سال 1402 طبق برآورد شرکت 1495 میلیارد تومان درآمد خواهد داشت.

بررسی حاشیه سود در تحلیل فنوال

نمودار حاشیه سود فصلی فنوال

حاشیه سود ناخالص پاییز و تابستان به ترتیب برابر با 26.33 و 28.68 درصد است. در سه ماهه بهار حدود 16 درصد حاشیه سود ناخالص شرکت بوده که در فصل تابستان و بهار و با روند نزولی به ترتیب به 2.78 و 1.88- درصد رسیده است.

بررسی عملکرد شرکت در تحلیل فنوال

در دوره ۹ ماهه درآمدهای غیرعملیاتی از محل اقلام متفرقه نیز 16.8 میلیارد تومان بوده است. در نهایت سود عملیات در حال تداوم قبل از مالیات 195 میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5٪ افزایش داشته است.

سود عملیاتی شرکت 200 میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه پارسال6٪ افزایش داشته است.

ترکیب بهای تمام شده
شرح عملکرد سال 1397 عملکرد سال 1398 عملکرد سال 1399 عملکرد سال 1400  عملکرد 9 ماهه سال 1401 برآورد عملکرد سال1401
مواد مستقیم مصرفی ۱,۸۹۹,۴۹۶ ۲,۹۶۳,۳۵۵ ۳,۸۸۸,۲۱۲ ۲,۸۹۴,۲۵۲ ۶,۵۵۵,۹۷۷ ۳,۴۸۹,۰۵۸
دستمزد مستقیم تولید ۵۵,۰۰۰ ۶۴,۱۰۱ ۸۷,۸۰۹ ۳۰,۰۸۰ ۲۱۳,۰۳۶ ۳۷,۶۰۰
سربار تولید و سایر ۲۹۵,۰۳۰ ۳۴۰,۳۸۰ ۴۵۱,۱۲۷ ۲۰۶,۷۸۴ ۱,۰۹۸,۰۰۵ ۷۵۵,۷۸۷
جمع ۲,۲۴۹,۵۲۶ ۳,۳۶۷,۸۳۶ ۴,۴۲۷,۱۴۸ ۳,۱۳۱,۱۱۶ ۷,۸۶۷,۰۱۸ ۴,۲۸۲,۴۴۴
تعدیلات (257,997) (338,314) (793,690) 2,484,281 (1,241,311) 3,520,851
بهای تمام شده کالای فروش رفته ۱,۹۹۱,۵۲۹ ۳,۰۲۹,۵۲۲ ۳,۶۳۳,۴۵۸ ۵,۶۱۵,۳۹۷ ۶,۶۲۵,۷۰۷ ۷,۸۰۳,۲۹۶

نمودار ترکیب بهای تمام شده 9 ماهه فنوال

بخش عمده بهای تمام شده محصولات شرکت مواد مصرفی می‌باشد که در طول دوره 655 میلیارد تومان بوده است که 83٪ بهای تمام شده را به خود اختصاص داده است.

در زمینه ماده اولیه نیز در ابتدای دوره 145 میلیارد تومان ارزش مواد اولیه موجود بوده و در طی دوره 543 میلیارد تومان صرف خرید ماده اولیه شده و به مقدار 655 میلیارد مصرف شده و در نهایت موجودی انبار 33 میلیارد تومان می‌باشد.

ماهانه تقریبا ۲۰۰۰ تن شرکت مصرف شمش آلومینیوم دارد که همیشه به اندازه مصرف یک ماه موجودی شمش را تامین می‌کنند.

پس از کسر مالیات سود خالص عملیات در حال تداوم شرکت 151 میلیارد تومان خواهد بود که نسبت به مدت مشابه پارسال 5٪ افزایش داشته است.

این شرکت در پاییز  1401 با فروش 330 میلیارد تومان سود خالص 44.7 میلیارد تومانی را محقق کرد؛ با سرمایه 340 میلیارد تومان موفق به ساخت سود 66 تومانی به ازای هر سهم (تعدیل نشده) شده است.

فنوال در تابستان سود خالص 65 میلیارد تومانی را با فروش 308 میلیارد تومان شناسایی کرده بود؛ سود هر سهم در تابستان. 95 تومان محقق شده بود.

نمودار تحقق سود به ازای هر سهم فنوال

شرکت در سال ۱۳۹۹ از زیان انباشته خارج شده و به سود انباشته رسیده است و توانسته در 9 ماهه 1401 توانسته از محل سود انباشته، افزیش سرمایه 400 درصدی را ثبت نماید .

طبق ماده 90 اصلاحیه قانون تجارت، حداقل 10 درصد سود خالص تقسیم می شود. فنوال با سرمایه ثبتی 339.1میلیارد تومان تا  پایان دوره ۹ ماهه توانسته 144 میلیارد سود انباشته را ثبت کند.

نمودار تحقق سود به ازای هر سهم تعدیل شده فنوال

در نمودار فوق سود تحقق یافته به ازای هر سهم تعدیل شده را در تحلیل فنوال مشاهده می کنید که روند صعودی را نشان میدهد و بیانگر رو به رشد بودن سود سهم در یک سال گذشته است.(علت افت سود در 9 ماهه، افزایش سرمایه شرکت است).

مقایسه EPS و DPS فنوال

در تحلیل فنوال به مقایسه سود تحقق یافته به ازای هر سهم و سود تقسیمی مجمع پرداخته ایم:

مقایسه EPS و DPS

EPS
سال مالی 1401/12/29
تحقق سود 446
سود TTM 952
P/E مجمع 3.49
P/E TTM 17.048

 

DPS
آخرین مجمع 1400/12/29
سود واقعی 4,653
سود نقدی 2,500
درصد توزیع 53.73 %

در پایان

باتوجه به اینکه عملکرد شرکت در پاییز بهتر از تابستان بوده است و نرخ محصولات استراتژی شرکت نیز نسبت به گذشته روند صعودی داشته است. در نه ماهه 1401 شرکت توانسته به ازای هر سهم 44 تومان سود محقق نماید که می توان یه این نتیجه رسید که از لحاظ نرخ رشد نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارد که در این صورت EPS براوردی سال 1401 معادل 85 تومان برآورد می شود.

تحقق سود خالص به ازای هر سهم فنوال

بازدهی و نقدشوندگی
3 ماهه 105.8 % رتبه 250
6 ماهه 181.22 % رتبه 597
9 ماهه 214.98 % رتبه 587
1 ساله 184.45 % رتبه 566

سلب مسئولیت

این گزارش صرفا جهت اطلاع فعالین بازار سرمایه تهیه شده است و محتوای آن نباید به تنهایی جهت اخذ تصمیمات سرمایه گذاری و خرید و فروش اوراق بهادار مورد استفاده قرار گیرد. نظرات ارائه شده در این گزارش به هیچ عنوان، توصیه ای به خرید و فروش یا نگهداری سهام ندارد و مجموعه همیار سرمایه هیچگونه مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات را برعهده ندارد و مسئولیت آن با خوانندگان گزارش است.

 

برچسب ها: محصولات شرکت نورد آلومینیوممیانگین فروش ماهانه فنوال
درباره مریم خاقانی

مریم خاقانی کارشناس اقتصاد و کارشناس ارشد MBA

نوشته‌های بیشتر از مریم خاقانی
قبلی گزارش هفته دوم بهمن ماه
بعدی گزارشات بازار روز دوشنبه 11 بهمن ماه 1400

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
دسته‌ها
  • آموزش بازار آتی سکه
  • آموزش معاملات
  • اخبار
  • اخبار بورس
  • اخبار رمز ارز
  • اخبار همیار سرمایه
  • تحلیل بنیادی سهام
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه
  • دسته‌بندی نشده
  • رسانه
  • گزارشات روزانه بازار
  • معرفی کتاب بورسی و مالی
  • مقالات
  • مقالات ارزهای دیجیتال
  • مقالات بورس
  • مقالات فارکس
  • مقالات مسکن
  • مقالات هوش مالی
  • نکات معامله گری
آخرین اخبار

اخبار مجموعه

اخبار بورس

اخبار رمز ارز

مقالات پر بازدید
  • آموزش رایگان بورس

  • آموزش ارز دیجیتال رایگان

  • آموزش رایگان فارکس

  • کارگزار ناظر کیست

  • فیبوناچی

  • بهترین سرمایه گذاری با 10 میلیون

  • تدان

  • دیتا بورس

  • ارزش اسمی هر سهم چند ریال است

  • لیست نمادهای فرابورس pdf

  • فرمول محاسبه درصد سود

  • واگرایی در rsi

  • نحوه خرید عرضه اولیه در ایزی تریدر

  • بازار پایه چیست

  • ارزش اسمی هر سهم در بازار سرمایه چقدر است

  • اوراق بهادار چیست به زبان ساده

  • تشخیص شروع امواج الیوت

  • حراج ناپیوسته چیست

  • نماد فلزات در فارکس

  • ساعت کار فارکس

  • اصطلاحات فارکس

  • پیش بینی قیمت ارز pi

  • نرم افزار تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال رایگان

  • قیمت هر ساتوشی

  • اخبار جدید ارز پای نتورک

  • بازی های کریپتویی رایگان اندروید

  • کیشواینو

  • ورود به حساب بیت کوین

  • ثشاهد

  • ایران تایر

  • دتولید

  • های وب

  • سهام زامیاد

  • شسینا

  • کویر تایر

  • شبندر

  • سهام خزامیا

  • سمگا

  • سهامداران بانک شهر

  • ارزش ذاتی غزر

  • تحلیل بنیادی ولبهمن

  • ارزش ذاتی شپدیس

  • تحلیل بنیادی فلوله

در بــــــــــاره مــــــــــا

مجموعه همیارسرمایه با پشتوانه‌ای قوی در امر آموزش و پژوهش و با هدف توسعه دانش مالی و سرمایه‌گذاری جامعه در سال 1389 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. در طول این سال‌ها و با فراز و نشیب‌های اقتصادی کشور، همواره سعی و کوشش مجموعه بر این بوده است که باکیفیت‌ترین دوره‌ها را به دانش‌پذیران خود ارائه دهد و نظرات این دانشجویان پس از پایان دوره می‌تواند گواه این مدعا باشد.

راههــــــــــای ارتباطــــــــی با مــــــــــا
  • نشانی دفتر: تهران، جردن، خیابان بنیسی
  • شماره های تماس: 02188201571 و 88201954-021
  • واتساپ :
  • info@hamyarsarmaye.com
دوره های آموزشــــــــی
جســـــــــتجو
جستجو برای:
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://hamyarsarmaye.com/?p=52912
جهت کسب اطلاعات بیشتر برای دوره های آموزشی تماس بگیرید
02188795075
ورود
با شماره موبایل
با آدرس ایمیل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
با آدرس ایمیل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
محافظت شده توسط   
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

پل های ارتباطی ما

واتساپ
تلگرام
ثابت 1
ثابت 2