اصطلاحات فارکس : +۲۳ مفاهیم پایه و کاربردی Forex
یکی از راههای حرفهای شدن در بازار فارکس یادگیری و آموزش اصطلاحات فارکس است. اصلاً مگر میشود بدون دانستن مفاهیم پایه در بازار فارکس فعالیتی انجام داد؟ یادگیری فقط به تحلیل و بررسی و … ختم نمیشود. قدم اول آشنایی با اصطلاحات و ساعت کار فارکس است که در مقاله به آن پرداخته ایم است که بتواند راهگشای شما در ادامه مسیر باشد. همانطور که میدانید در بازارهای مختلف ازجمله بورس، فارکس و … اصطلاحات و واژگانی وجود دارد که برای درک بهتر بازار و آنچه در آن اتفاق میافتد شناخت و درکشان ضروری است.
علاوه بر این با شناخت و درک مفاهیم و اصطلاحات بازار فارکس راحت تر و سریع تر می توانید فعالیت های بورسی خود را در این بازار بین المللی انجام دهید. بعضی از معامله گران و سهامداران بازار فارکس به دلیل عدم آشنایی با مفاهیم اولیه فارکس در زمان تجزیه و تحلیل اطلاعات دچار اشتباه می شوند و ممکن است در زمان خرید فروش سهام دچار خطای جبران ناپذیری شوند. بعضاً مشاهده شده که عدم اطلاع کافی معامله گران از مفاهیم و اصطلاحات فارکس سبب ضرر و زیان آنها شده است.
انتظار ندارید که در هر مقاله و نوشتار و گفتاری که در مورد فارکس وجود دارد پرانتزی جلوی اصطلاحات باز شود و برای شما توضیحات اضافه بنویسند؟ پیش از شروع فعالیت در هر زمینهای سعی کنید واژگان آن حوزه را بیاموزید. هر مکانی، هر کاری و هر فعالیتی ادبیات خاص خود را دارد. بدون دانستن زبان و ادبیات کاری از پیش نخواهید برد.
بر این اساس می توان گفت یادگیری اصطلاحات و مفاهیم فارکس از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا هر چه آگاهی و تسلط شما نسبت به مفاهیم و اصطلاحات بازار فارکس بیشتر باشد، به نسبت در انجام معامله و دیگر فعالیت های بازار فارکس موفق تر خواهید بود. در این راستا می توانید با بهره گیری از آموزش کامل اصطلاحات فارکس به یک معامله گر نسبتاً حرفه ای تبدیل شده و با آگاهی بیشتر نسبت به سایرین معاملات خود را در بازار فارکس انجام دهید.
آموزش کامل اصطلاحات فارکس
بازار فارکس مجموعه ای از اصطلاحات خاص خود را دارد. بنابراین، قبل از اینکه به یادگیری نحوه معامله در بازار Fx عمیق تر بپردازید، مهم است که برخی از اصطلاحات اساسی فارکس را که در معاملات خود با آن مواجه خواهید شد، بدانید و با آموزش اصطلاحات فارکس فعالیت خود را شروع کنید.
قطعاً آگاهی بیشتر و تسلط کامل به مفاهیم پایه فارکس بی تأثیر نخواهد بود و می تواند عامل مؤثری در موفقیت شما به شمار آید. بررسی های صورت گرفته در این زمینه نشان داده که بیشتر افراد موفق در بازار جهانی فارکس اطلاعات کامل و جامعی نسبت به مفاهیم اولیه فارکس در اختیار دارند و براساس آن معاملات خود را انجام می دهند. شما نیز اگر علاقه مند به فعالیت در این بازار جهانی هستید، می توانید با استفاده از آموزش اصطلاحات فارکس مانند یک معامله گر حرفه ای مشغول به فعالیت در بازار طلای بین المللی فارکس شوید.
حتی موفق ترین معامله گران سهام نیز با رفتار مشابه با بازارها می توانند در بازار فارکس به شدت شکست بخورند. بازارهای سهام شامل انتقال مالکیت است، در حالی که بازار ارز توسط سفته بازی محض اداره می شود. اما راهحلهایی برای کمک به سرمایهگذاران برای عبور از منحنی یادگیری وجود دارد.
شما نیز اگر علاقه مند به فعالیت در این بازار جهانی هستید، می توانید با استفاده از آموزش اصطلاحات فارکس مانند یک معامله گر حرفه ای مشغول به فعالیت در بازار طلای بین المللی فارکس شوید.
فارکس نیز دنیایی پر از اصطلاحات دارد که دانستنش بر هر تریدری واجب است. در این مقاله سعی کردهایم پرکاربردترین اصطلاحات رایج در فارکس را که حتماً با آنها برخورد خواهید کرد را به شما معرفی کنیم.
اگر می خواهید با دیگر مفاهیم بورس آشنا شوید مطلب ” تعاریف اولیه بازار بورس ” را مطالعه فرمایید.
پرکاربردترین اصطلاحات فارکس
به طور کلی بعضی از اصطلاحات بازار فارکس بیش از بقیه مورد استفاده قرار می گیرند و و آموزش اصطلاحات فارکس به نوعی جز پرکاربردترین مفاهیم و اصطلاحات فارکس محسوب می شوند. به همین دلیل آشنایی با این قبیل اصطلاحات به نسبت مهمتر و کاربردی تر از سایر مفاهیم و اصطلاحات این بازار بین المللی است. علاوه بر این استفاده از این اصطلاحات سبب تسهیل و تسریع فرآیند تصمیم گیری و انجام معاملات در بازار فارکس می گردد. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه به تشریح بعضی از پرکاربردترین اصطلاحات و مفاهیم فارکس می پردازیم.
-
جفت ارز (Currency Pairs)
یکی از رایجترین و پرکاربردترین اصطلاحات فارکس جفت ارزها یا ارز پایه در فارکس هستند. کل بازار بر این جفت ارزها استوار است؛ زیرا در فارکس شرایط بهگونهای است که هر ارز با ارز دیگر معامله میشود. اصلیترین جفت ارزها هم همانهایی ست که دلار آمریکا در یک سر آن قرار دارد و طرف دیگر نیز پرطرفدارترین ارزهای جهان.
- EUR/USD (یورو در مقابل دلار)
- GBP/USD (پوند در مقابل دلار)
- USD/CHF (دلار در مقابل فرانک سویس)
- USD/JPY (دلار در مقابل ین ژاپن)
-
جفت ارزهای فرعی Cross Pairs
به جفت ارزهایی گفته میشود که دلار آمریکا در آن وجود ندارد.
-
اسپرد (Spread)
اسپرد یکی دیگر از پرکاربردترین اصطلاحات فارکس است و درواقع تفاوت قیمت بین نرخ و خرید و فروش در بازار فارکس را نشان میدهد. این هزینهای است که معاملهگران برای ورود به معامله باید بپردازند. هر چه اسپرد کوچکتر باشد به نفع معاملهگران است. بروکرها نیز از همین طریق کسب درآمد میکنند.
-
بروکر
برای فعالیت در بازار بورس به تنهایی نمیتوانید معامله کنید. معاملات شما وابسته به یک رابط به نام کارگزار است. در بازار فارکس نیز به همینگونه پیش میرود. تمام معاملات با کمک واسطهای به نام کارگزار یا همان بروکر فارکس انجام میپذیرد. پیش از وارد شدن به این بازار بروکر موردنظر خود را شناسایی کرده و پس از ثبتنام و طی مراحلی توانایی انجام معامله را خواهید داشت.
به عبارت دیگر همواره برای انجام معاملات در بستری امن و با اطمینان خاطر می بایست فرآیند خرید و فروش سهام را زیرنظر افراد و مؤسسه های با تجربه انجام داد. در این راستا کارگزاری های (بروکر) فراوانی هستند که با ارائه خدمات متفاوت بستری مناسب برای داد و ستد در این بازار جهانی فراهم نموده اند. البته به یاد داشته باشید که با توجه به زمینه فعالیت، هدف و خواسته معامله گران و سهامداران فارکس، گزینه های متفاوتی برای انتخاب بروکر وجود دارد.
شما نیز برای انجام فعالیت در این بازار جهانی می بایست براساس نوع و مدت زمان فعالیت یک بروکر مناسب انتخاب نموده و به واسطه آن معاملات خود را در بازار فارکس انجام دهید. نکته قابل توجه اینکه بروکر یکی از پرکاربردترین اطلاحات و مفاهیم پایه فارکس است. به طوری که در طول مدت زمان فعالیت و انجام معامله در فارکس وجود یک بروکر لازم و ضروری است و قطعاً بدون یک رابط مطمئن و با تجربه انجام معاملات امکان پذیر نیست و نتیجه بخش نخواهد بود. مقاله آشنایی کامل با بازار فارکس را بخوانید.
-
پیپ (PIP)
پیپ یکی دیگر از اصطلاحات فارکس است که ممکن است برای شما ایجاد سؤال کند. پیپ کوتاه شده Price Interest Point است. کوچکترین واحد ارزش نرخ ارز است. معمولاً شامل چهارمین رقم اعشار در نرخ میشود. برای مثال اگر نرخ هر دلار به یورو ۳۴۲۵/۲ باشد و بعد از مدتی به ۴۲۲۸/۲ تغیر کند میگوییم ۳ پیپ تغییر را تجربه کرده است. در بازار فارکس از پیپ جهت مشخص کردن سود و زیان استفاده میکنند. ارزش پولی پیپ به عوامل مختلفی ازجمله، ارز در حال معامله، نرخ ارز و مقدار معامله بستگی دارد.
-
قیمت خریدوفروش (Bid & Ask)
به طور کل ارزها در سرتاسر جهان دو قیمت دارند. یک قیمتی که میتوانید ارز را خریداری کنید که به آن Ask میگویند و دیگری قیمتی است که در آن فروش انجام میدهید و به Bid شهرت دارد. تفاوت بین این دو نرخ بستگی به بروکر شما دارد اما معمولاً بین ۲ تا ۷ پیپ متغیر است.
از آنجایی که معامله گران و سهامداران همواره به دنبال سوددهی سهام و افزایش سرمایه هستند، توجه به قیمت خرید و فروش سهام از اهمیت بالایی برخوردار است. بر این اساس با توجه به افزایش و کاهش قیمت لحظه ای سهام، میزان سوددهی نیز تغییر خواهد کرد. بنابراین در زمان انجام معاملات خود در بازار فارکس به آستانه قیمت خرید و فروش دقت کنید و با توجه به آن معاملات خود را انجام دهید. اگر با این رویکرد در بازار فارکس پیش بروید، به هیچ عنوان دچار ضرر و زیان نخواهید شد.
در نظر داشته باشید که معمولاً نرخ فروش به شما از نرخ خرید از شما گرانتر است و این ویژگی بازار ارز میباشد. بالعکس اگر قمیت فروش کمتر از قیمت خرید سهام باشد، شما دچار ضرر و زیان خواهید شد و معامله بی نتیجه خواهد بود. زیرا نه تنها در این معامله سود نکرده اید، بلکه با توجه به کاهش قیمت فروش سهام به نسبت سرمایه شما نیز کاهش می یابد.
در نظر داشته باشید که معمولاً نرخ فروش به شما از نرخ خرید از شما گرانتر است و این ویژگی بازار ارز میباشد.
-
ارز پایه
برای بسیاری این سؤال پیش میآید که ارز پایه چیست؟در آموزش اصطلاحات فارکس ارز پایه در یک جفت ارز همیشه همان ارزی است که در سمت چپ قرار دارد. برای مثال در جفت ارز EUR/USD یورو که در سمت چپ قرار دارد بهعنوان ارز پایه در نظر گرفته میشود.
-
پوزیشن
در دنیای اصطلاحات فارکس به هر معاملهای که در این بازار انجام میشود یک پوزیشن میگویند.
-
لات
لات درواقع معادل ۱۰۰۰۰۰ واحد از ارز پایه میباشد.
-
مارجین
یک حساب اعتباری است که شما حق برداشت از آن را ندارید و تنها با آن معامله میکنید.در آموزش اصطلاحات فارکس اصطلاح مارجین معمولاً بین ۲۰ الی ۵۰۰ برابر موجودی اولیه به شما اعتبار میدهد و این مقدار بستگی به بروکر شما دارد.
-
مارجین کال
گاهی ممکن است تریدر در بازار فارکس چنان دچار ضرر و زیان بشود که حساب موجودیاش حتی از اعتباری که مارجین به او داده کمتر شود. در چنین شرایطی بروکر نگران میشود که نکند با ادامه این روند موجودی شما صفر شده و الباقی ضرر و زیانها به گردن بروکر بیفتد بنابراین یک یا تمامی پوزیشن های شما را میبندد تا از ضرر بیشتر شخص تریدر جلوگیری کند.
-
سواپ (Swap)
از آنجاییکه معامله در فارکس توسط بروکرها انجام میگیرد بنابراین باید به تعداد معاملاتی که در روز انجام میشود در حساب خود موجودی داشته باشند؛ اما ازآنجاییکه این رقم چیزی در حدود ۶ میلیارد دلار میشود بنابراین برای تأمین چنین اعتباری ناچار است که از بانک وام گرفته و در پایان هرروز آن را تسویه کند.
بهره این وام به نسبت معاملاتی که هر تریدر انجام میدهد از حساب او کسر خواهد شد. درصورتیکه پوزیشن فارکس شما بیشتر از ۲۴ ساعت باز باشد برای آن باید هزینهای پرداخت که به آن سواپ گفته میشود در واقع بهره وام روز بعد است. برخی کارگزاریها حسابهای بدون سواپ دارند. سواپ یکی از پرکاربردترین اصطلاحات فارکس است.
بحث نمادها در فارکس و به کل صحبت از فارکس بحث جدیدی است که افراد زیادی تمایل دارند در این زمینه اطلاعات مفیدی کسب کنند. در مقاله ” لیست نمادهای فارکس ” در مورد این بازار و ارز های اصلی و فرعی پرداختیم که حتما باید بدانید.
-
سفارشات آنی
در این نوع سفارش شخص معاملهگر خود مستقیماً خرید یا فروش جفت ارز را با توجه به نرخی که همان لحظه وجود دارد انجام میدهد.
-
سفارشات برای اجرا در آینده
در این نوع سفارشات شخص معاملهگر با توجه به تحلیلی که از بازار دارد به کمک نرم افزار تکنیکال پیشبینی میکند که قیمت یک جفت ارز در آینده با سیر صعودی یا نزولی مواجه میشود بنابراین پیش از آنکه این اتفاق بیفتد در نرمافزار بروکر خود تعریف میکند که اگر قیمت جفت ارز مدنظر به قیمت X رسید آن را خریداری کرده یا به فروش برساند.
در اینجا تریدر بهصورت غیرمستقیم سفارشات خرید یا فروش خود را ثبت میکند. این نوع سفارشات به شکلهای مختلفی انجام میشود: Buy Limit، Sell Limit، Buy Stop و Sell Stop
-
Buy Limit
تریدر پیشبینی میکند که قیمت ارز پس از رسیدن به نقطه حمایت روند صعودی خود را شروع کند بنابراین در نرمافزار تعریف میکند که هنگام برگشت قیمت از سطح حمایتی مقداری از آن ارز را که برایش مشخص کردهاید خریدار کند.
-
Sell Limit
این حالت درست برعکس حالت قبل است. پیشبینی میشود قیمت ارز پس از طی کردن یکروند صعودی و رسیدن به نقطه مقاومت، مقاومت را نشکسته و به یک سیر نزولی برسد. در چنین شرایطی تریدر در نرمافزار تعریف میکند که ارزها در قیمت در حال برگشت به فروش برسند.
-
Buy Stop
زمانی است که معاملهگر سفارش خود را بالاتر از قیمت حال حاضر بازار تعیین و ثبت میکند.
-
Sell Stop
در این حالت تریدر سفارش خود را در قیمتی کمتر از قیمت کنونی ثبت میکند.
-
سفارشات (OCO (One Cancels the Order
یکی دیگر اصطلاحات فارکس در زمینه سفارشات. به این صورت است که هرگاه یکی از سفارشات زودتر فعال شد و انجام گرفت سفارش دیگر خودبهخود کنسل شود. این مدل از سفارشات سعی در ذخیره سود و جلوگیری از ضرر و زیان میشود.
-
سفارشات Loop
گاهی ممکن است بازار برای مدت طولانیتری در بین دو حالت مقاومت و حمایت در حال نوسان باشد. در چنین شرایطی معاملهگر دو سفارش برای سیستم تعریف میکند. یکی اینکه خرید در محدوده قیمت حمایت و دیگری فروش در محدوده قیمت مقاومت انجام پذیرد.
-
Brokerage Fee
کمیسیونی است که بروکرها در ازای انجام معاملات تریدر از او دریافت میکنند.
-
Settlement Price
یکی دیگر از اصطلاحت دیگر در آموزش اصطلاحات فارکسSettlement Price است یعنی آخرین قیمت معاملهشده محصول یا جفت ارزی خاص در روز گذشته.
-
Speculators
درواقع معامله گرانی هستند که در پی حداکثر استفاده از وضعیت بازار هستند.
-
نرخ مبادله
ارزش یک ارز که بر حسب ارز دیگر بیان می شود. به عنوان مثال، اگر EUR/USD 1.3200 باشد، 1 یورو ارزش 1.3200 دلار آمریکا را دارد.
-
اهرم (Leverage)
اهرم توانایی تجهیز حساب شما به موقعیتی بیشتر از کل حاشیه حساب شما است. برای محاسبه اهرم استفاده شده، ارزش کل موقعیت های باز خود را بر کل موجودی مارجین موجود در حساب خود تقسیم کنید.
-
Ask Price
قیمت درخواستی قیمتی است که بازار (یا کارگزار شما) یک جفت ارز خاص را به شما می فروشد. بنابراین، با قیمت درخواستی می توانید ارز پایه را از کارگزار خود خریداری کنید.
-
Slippage
زمانی اتفاق میافتد که قیمتی که ارز خریداری میکنید با قیمتی که برای آن میپردازید متفاوت باشد. این اغلب در مورد ارزهای با ارزش بالا اتفاق میافتد که میتوانند چندین پیپ را در یک ساعت بالا یا پایین ببرند، اما همچنین با توجه به تعداد افراد خرید و فروش این ارزها مشخص میشود.
- صعودی و نزولی (Bullish and Bearish)
صعودی و نزولی به عملکرد کلی بازار سهام اشاره دارد. هنگامی که قیمت در حال افزایش است، احساسات بازار صعودی است. از سوی دیگر، زمانی که قیمت در حال کاهش است، بازار نزولی است.
- Going Short/Long
معاملات Short به این معنی است که شما انتظار دارید قیمت چیزی کاهش یابد. در فارکس، شما یک ارز را در برابر ارز دیگری می فروشید با این انتظار که ارزش آن نسبت به ارز دیگر در جفت کاهش یابد. معاملات Long دقیقا برعکس است. شما انتظار دارید که قیمت ارز در برابر دیگری افزایش یابد.
- Quote
مظنه قیمت بازار است که به صورت دو رقمی بیان می شود. مظنه قیمت پیشنهادی و قیمت درخواستی را نشان می دهد.
- حساب ارزی
حساب ارزی، حسابی است که حساب معاملاتی شما با آن انجام می شود.
- Volatility (نوسان)
نوسانات به تغییرات از یک لحظه به لحظه دیگر اشاره دارد. بهترین اندازه گیری برای این محدوده میانگین روزانه است که حرکت متوسطی را ارائه می دهد. در بازار فارکس، نوسانات به نوسانات قیمت در یک بازه زمانی مشخص اشاره دارد.
- CFD
اصطلاح CFD ابزارهای معاملاتی مختلفی را پوشش میدهد، اما CFDها فقط بر روی تغییر/تفاوت در ارزش ابزارها وضع میبندند بدون اینکه لزوماً مالک آنها باشند. به عنوان مثال، قراردادهای آتی، قراردادهای آتی و اختیار معامله همگی CFD هستند زیرا مالک نیازی به تحویل کالا، سهام یا ارز ندارد (معاملات اختیار معامله). این کارگزاران فارکس معاملاتی CFD انواع CFD را در اختیار خواهند داشت.
- آربیتراژ
یک استراتژی معاملاتی که در آن یک معاملهگر فارکس از اسپردهای مختلف پیشنهادی/فروشی ارائه شده توسط کارگزاران مختلف استفاده میکند و همزمان جفتهای فارکس را میخرد و میفروشد تا سودهای کوچک را به دست آورد.
- بازار متلاطم
این یک شرایط بازار است که در آن قیمتها در کوتاهمدت یا یک دوره طولانیمدت نوسان میکنند. عدم وجود روند قیمت قطعی وجود دارد.
- عمق بازار
عمق بازار (DoM) اطلاعاتی را درباره نقدشوندگی بازار یک جفت ارز، از جمله تعداد سفارشهای خرید، فروش و در انتظار ارائه میکند.
- معاملات روز
استراتژی های بازار فارکس که شامل موقعیت های باز و بسته شدن در یک روز می شود، استراتژی های معاملاتی روز هستند. معامله گران روز معامله گران کوتاه مدت فارکس هستند.
- حساب آزمایشی
این حساب یک معامله گر است که می تواند برای یادگیری معاملات فارکس، امتحان استراتژی های جدید یا آشنایی با پلت فرم معاملاتی قبل از به خطر انداختن سرمایه واقعی در بازارهای زنده استفاده شود.
- ECN (شبکه ارتباط الکترونیکی)
سیستم های ECN توسط کارگزاران برای دسترسی مستقیم معامله گران به نقدینگی بازار ارز استفاده می شود. این سیستم قیمتهای پیشنهادی یا درخواستی تعداد زیادی از شرکتکنندگان در بازار را ادغام میکند. بنابراین معاملهگران میتوانند به اسپردهای محدودتری برای اجرای سفارش دسترسی داشته باشند.
- تقویم اقتصادی
معامله گران از تقویم های اقتصادی برای پیگیری انتشار داده های اقتصادی متحرک بازار در طول سال استفاده می کنند. به طور معمول، تقویم همچنین شامل ارقام قبلی بازار برای نسخههای آینده است.
- FOK (پر کردن یا کشتن)
این یک نوع سفارش است که یا با قیمت ترجیحی اجرا می شود یا به طور کامل لغو می شود.
- FCA (مرجع رفتار مالی)
ناظر مالی بریتانیا، که به موسسات خدمات مالی، اعم از خردهفروشی و نهادی، در منطقه حکومت میکند و مجوز میدهد.
- FOMC (کمیته بازار آزاد فدرال)
کمیته ای از فدرال رزرو ایالات متحده، مسئول تصمیم گیری در مورد سیاست های پولی. جلسات FOMC رویدادهای مهم اقتصادی برای معامله گران ارز است.
- نقدینگی
یک بازار مالی بسیار روان در معاملات در نظر گرفته می شود
- معاملات روند
با تمرکز بر روندهای میان مدت یا بلند مدت قیمت، نقاط خروج و ورود به معامله را می توان با استفاده از ابزارهای مختلف نوسانگر شناسایی کرد.
اصطلاحات بسیار زیادی توسط معامله گران فارکس استفاده می شود. اینها تنها برخی از اصطلاحات اساسی هستند که باید قبل از معامله فارکس بدانید. هزاران مورد دیگر وجود دارد، و برخی از آنها بیشتر از دیگران به شما مربوط خواهند شد.
نحوه ورود به بورس بین المللی شاید در نگاه اول سخت به نظر برسد و چون بازاری است که باید سرمایه گذاری به دلار انجام داده و معاملهگرانی از سرتاسر دنیا دارد پس وارد شدن به آن کار سختی بوده، و از توان ما خارج است.
در این مقاله با پرکاربردترین اصطلاحات فارکس آشنا شدید جهت آشنایی بیشتر با بازار فارکس پیشنهاد میکنیم مقاله ” فارکس چیست ” را مطالعه نمایید.
برخی از سوالات رایج
اصطلاحات فارکس چیست ؟
اصطلاحات در فارکس واژگانی است که تخصصی و بیشترین کاربرد را دارد. فارکس نیز دنیایی پر از اصطلاحات دارد که دانستنش بر هر تریدری واجب است.
پرکاربردترین اصطلاحات بازار فارکس چیست ؟
مفاهیم و اصطلاحات فارکس متعددی وجود دارد که موارد زیر تعدادی از آنها است.
جفت ارز، جفت ارزهای فرعی، اسپرد، بروکر، قیمت خریدوفروش، پیپ و ارز پایه در فارکس
یکی از رایج ترین اصطلاحات اولیه فارکس چیست ؟
یکی از رایجترین و پرکاربردترین اصطلاحات فارکس جفت ارزها و ارز پایه در فارکس است. کل بازار بر این جفت ارزها استوار است؛ زیرا در فارکس شرایط بهگونهای است که هر ارز با ارز دیگر معامله میشود.
درباره مهرناز سلطانی
نویسنده کتاب: ثروت نهفته در بورس ایران ،مدرس و مربی دوره های بورس و هوش مالی مقدماتی و پیشرفته ،بنیان گذار مجموعه همیار سرمایه ،تحلیگر و معامله گر بورس اوراق بهادار ،نویسنده روزنامه همشهری در حوزه بورس کارشناس رادیو اقتصاد سیما سخنران در سمینارها و همایش های مالی نگارنده بیش از 150 مقاله آموزشی در بازارهای مالی
نوشتههای بیشتر از مهرناز سلطانی8 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
از اونجا که افراد تازه وارد شده به فارکس دنبال این اصطلاحات هستند شما خیلی از اصطلاحات بدردبخوری که در فارکس زیاد باهاش سروکار دارند رو اصلا بهش اشاره نکردید!!
سلام دوست عزیز این صفحه دائم در حال بروزرسانی هستش در ادامه قطعا اصطلاحات کاربری بیشتری اضافه خواهد شد
سلام روزتون بخیر
ارز پایه در فارکس چیست ؟
سلام روزتون بخیر
برای بسیاری این سؤال پیش میآید که ارز پایه چیست؟ ارز پایه در یک جفت ارز همیشه همان ارزی است که در سمت چپ قرار دارد. برای مثال در جفت ارز EUR/USD یورو که در سمت چپ قرار دارد بهعنوان ارز پایه در نظر گرفته میشود.
سلام وقتتون بخیر
ممنون از مقاله خوبتون در مورد آشنایی با اصطلاحات فارکس.
سلام وقتتون بخیر
خوشحالیم که براتون مفید بوده است.
سلام وقتتون بخیر
امکان معرفی چند تا از مهمترین مفاهیم اولیه فارکس وجود دارد ؟
سلام دوست عزیز
مفاهیم پایه فارکس و اصطلاحات فارکس متعددی وجود دارد که موارد زیر تعدادی از آنها است.
جفت ارز، جفت ارزهای فرعی، اسپرد، بروکر، قیمت خریدوفروش، پیپ